Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GANT

GANT er en historie om en mann og hans familie som gjorde det som i dag ses på som «Den Amerikanske Drømmen». Denne drømmen kjennetegnes ved at man kommer til Amerika med få eiendeler og lite å rutte med, for deretter å bygge opp noe man kan leve av, forsørge familien med og noe som kan gå i arv for å sikre suksess for familien i generasjoner fremover.

Og det er nettopp det de som startet opp Gant gjorde. Fra å ha startet med ingenting har de bygget opp et ikonisk merke som er elsket av folk over hele verden. Det er et merke som har beholdt DNA-et sitt gjennom mer enn 100 år, og som på mange måter kan sies å ha blitt en stor del av den amerikanske arven og kulturen. Men på tross av at de har beholdt sin stil og kultur gjennom så utrolig mange år, har de aldri gått av moten. De er nemlig like populære i dag som de var for f.eks 20 år siden, og den suksessen ser ikke ut til å forsvinne med det første.

Det amerikanske merket er aller mest kjent for deres «preppy» klesstil, en stil som kombinerer en velkledd og eksklusiv, men allikevel sportslig og avslappet stil. GANT-stilen er noe alle i hele verden i dag vet hva er, og de har klart å bevare sin stil og uttrykksmåte i hver eneste kolleksjon og hvert eneste plagg sesong etter sesong. For stilen er på mange måter unik, og selv om mange klesmerker har prøvd å la seg inspirere av GANTs preppy-stil, så er det ingen som har klart å slå den originale. Den sporty, men eksklusive stilen er elsket av både store og små, og passer like godt i hverdagen som de gjør til litt mer pyntede anledninger. De tilbyr klær til både herrer, kvinner og barn, slik at hele familien kan finne nye klassiske favorittplagg til sin garderobe.


GANTs historie


GANTs historie begynner med Berl Gantmacher, en ukrainsk gutt som utvandret til USA i 1907 som 17-åring med lite annet enn et stort håp om å lykkes i det store landet han skulle etablere sitt nye liv i. I kampen om å forbedre sitt liv, amerikaniserte han navnet sitt som flere jødiske innvandrere før ham også hadde gjort. Berl ble til Bernard, og kort tid etter var han i full gang med jobb på dagtid og studier på kveldstid. I den tøffe jobben som «closer», der han satte sammen klær, lærte Bernard seg mye om hvordan klesindustrien fungerte, en kunnskap han skulle ende opp med å få utrolig mye glede av senere.

I tillegg til jobb og studier, skulle han etter hvert også møte sin kommende kone, Rebecca Rose. Paret slo seg til ro i New Haven, Connecticut, der Bernard begynte å produsere skjorter for noen av de beste og mest populære merkene på markedet på den tiden. Parets to sønner, Marty og Elliot, utdannet seg høyt innen markedsføring og forretningsledelse.

Som følge av store endringer i USA etter andre verdenskrig, særlig innen kunst, musikk og mote, så Marty og Elliot store muligheter. Bernard Gantmacher etablerte derfor GANT Inc. i 1949 på oppfordring fra sine to sønner. GANT skulle selge skreddersydde skjorter, men nå under eget navn.

Merkevaren ble en umiddelbar suksess som bare fortsatte å vokse i årene som kom. Men dessverre døde Bernard ikke så mange år etter at de startet opp denne suksessfulle familiebedriften. Etter Bernards død i 1955 tok sønnene over selskapet. Tidlig på 80-tallet ble GANT tilgjengelig internasjonalt, og siden 1999, da «Pyramid Sportswear of Sweden» kjøpte merket, har GANT hatt sitt hovedkontor i Sverige. Det er derfor vi i dag hovedsakelig kjenner GANT som et svensk klesmerke.


Basisplagg med preg fra Ivy League-stilen.


I tillegg til deres ikoniske skjorter, tilbyr GANT alle basisplass som enhver dame og herre burde ha i garderoben sin. I tillegg produserer de også et stort og populært utvalg av klassiske barneklær i høy kvalitet. I GANTs design finner man en rekke elementer fra det som i USA kalles «preppy» og Ivy League-stilen.

Ivy League-stilen handler mye om å være velkledd uten å være for pyntet. Dette er en tilbakelent, avslappet, men allikevel en sportslig preppy stil som man kan gjenkjenne i hvert eneste GANT-plagg. Det fungerer like godt på jobben, som det gjør på en handletur eller en kveld ute på byen. Plaggene gir et inntrykk av at du er sofistikert, og velkledd til enhver anledning.


Delikat tilbehør


I tillegg til sine velkjente klær, byr GANT også på et stort utvalg av delikate tilbehør. Her vil du finne alt fra stilige toalettmapper, til deilige morgenkåper. Felles for tilbehøret er kvalitet og moteriktighet. Går du for en enkel og elegant lommebok som er laget av rent kuskinn, eller en praktisk Duffle Bag vil du kunne oppbevare både kort og klær når du skal ut og reise på en fasjonabel måte.

Dette merket byr også på tilbehør til hjemmet. Som delikate håndklær i 100 % organisk bomull, som føles mykt og deilig mot kroppen, og sengetøy i delikate farger og mønstre som lar deg sove ekstra godt om natten på grunn av sitt luksuriøse materiale. Komforten er alltid høy når du velger GANT. Derfor kan du være sikker på at du velger riktig når du velger å handle fra dette merket, enten det er klær eller tilbehør.


Golf-stilen


Vi har alle sett den, nemlig den populære golf-stilen. Er du en golfer så vet du at det å kle seg riktig på golfbanen er alfa og omega, noe som er svært enkelt å gjøre om du velger å handle fra GANT. Med en stilig bukse i en nøytral farge, en luftig T-skjorte, et par klassiske sko, og en sportslig caps så er golfantrekket komplett. Fargekoordinerer du det hele, vil du se ut som tidenes vinner på golfbanen. Det viktigste er tross alt ikke å vinne, det viktigste er å se ut som en vinner. Topp hele antrekket med en klokke fra samme merke, og du har full kontroll på tiden.


Fra innerst til ytterst med GANT


GANT designer og produserer klær slik at du kan kle deg fra innerst til ytterst i dette populære merket. Du får undertøy, shorts, bukser, skjørt, T-skjorter, gensere, jakker, skjerf, luer og sko. Det finnes ingen begrensninger på hvilke plagg du finner på denne siden, alle i svært god kvalitet og behagelige materialer.

Skal du i et viktig møte på jobb, kan du med fordel kle deg i en chinobukse, og en skjorte som gjør at du ser både profesjonell og forberedt ut. For det er ingen hemmelighet at antrekket teller når det gjelder som mest, og med et antrekk fra GANT gir du et førsteklasses inntrykk.


Du finner det hos Miinto


Mange av de fantastiske butikkene i Miinto sitt nettverk tilbyr alltid det nyeste fra GANT sine kolleksjoner. Det er derfor vi hos Miinto nå kan tilby et av Norges største utvalg fra GANT til hele familien. Du kan matche både voksne og barn med plagg fra dette verdenskjente merket, noe som ofte kan være stas for den lille. Her er det bare å sette seg godt til rette, og nyte jakten på dine nye favorittplagg som vil forvandle garderoben din med noen få klikk.

Du kan bruke våre filtreringsmuligheter for kjønn, kategori eller farge på siden for å finne det du er ute etter, eller så kan du bla deg gjennom vårt utvalg for å la deg inspirere til din garderobes nye innslag. Med få klikk kan du handle dine favorittplagg og ditt favoritt-tilbehør som håndklær, toalettmapper eller morgenkåper på nettet og få de levert hjem til deg på få dager.

Fjern alle filter

Gant

Side 1 Av 13

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.