EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Geox

Geox (54)

Geox er en italiensk produsent av motesko til store og til små, som er resultatet av en manns frustrasjon over mangelen på kvalitetssko. Derfor ble Geox en realitet, da italieneren Mario Moretti Polegato påbegyntee produksjonen av sko til barn og voksne efter en gåtur i kasinobyen Reno i USA, hvor han ble irritert over varmedannelsen i skoene.

Med andre ord – Geox blev en realitet da Mario Moretti Polegato bestemte seg for å revolusjonere skobransjen, og i dag lager merket motesko til menn, kvinner og barn samt samt sykkelsko og sko til Formel 1 kjørere.

Geox er i dag et moderne imperium i skobransjen, og merkets store sortiment av motesko og støvler til barn og voksne selges i hele verden. I Danmark er Geox primært kjent for lekre gummisko og støvler til barn som er beriket med mange iøynefallende farger og detaljer.

Utover det er sko og støvler fra Geox produsert utifra en spesiell teknologi, det foten alltid får luft, slik at skoen ikke overopphetes – dermed unngår man lukter. Det er meget hygenisk, men også ytterst komfortabelt for føttene.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

54 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.