EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Gestuz (603)

Historien bak merket

Gestuz ble grunnlagt i 2008 av Sanne Sehested med en visjon om å skape et merke som får kunden til å føle den energiske, selvsikre følelsen hun selv mener mote skal få bæreren av plagget til å føle. Sehested forlot Bestseller Group etter fem år som innkjøper av dameklær, og fulgte drømmen om å starte sitt eget klesmerke basert på sin egen garderobe og stil. I merkets første kolleksjon så man alle hennes personlige favoritter som skinnjakker, blyantskjørt og blazere. Sehested sier selv at man tydelig ser hennes personlige stilreise i merket – Gestuz har gått fra jente til kvinne. Til tross for at plaggene nå bærer større preg av en klassisk stil, har de fortsatt en rocka og moderne finish som har vært i merkets dna siden begynnelsen.

Hvem er Gestuz-jenta?

Den typiske Gestuz-jenta er en laid-back, rocka fashionista – sexy, selvstendig og naturlig. Hennes verden, som byr på rocka glamour, rå musikk, undergrunn og respekt, møter hun med et hint av skandale og søthet i øyet. Hun er den energiske, lekne og kule jenta i gaten, og har et selvsikkert syn på både mote og sitt eget liv. Hun er en motebevisst kvinne som ønsker å finne sin egen personlige stil.

Tidløse garderobefavoritter fra Gestuz

Kolleksjonene til Gestuz består av anvendelige og tidløse plagg for den moderne kvinnen - alltid i sesongens fargetoner og mønstre. Kjøper du en klassisk kjole fra Gestuz, har du en edgy kjole som vil være trendy i flere år. For å være et skandinavisk premium brand som tilbyr klær sydd i flotte materialer med moderne snitt, er prisene både rettferdige og overkommelige. En rekke butikker i vårt nettverk tilbyr damemote fra Gestuz. Derfor har Miinto et av landets største utvalg fra det populære merket. Er du på jakt etter siste kolleksjon kan du sortere etter nyheter øverst på siden, som lar deg se de nyeste produktene først.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Bluser og skjorter

Kjoler

Slengbukser

Sko

Smykker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

603 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.