Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

GESTUZ

Dette fantastiske danske merket, Gestuz, ble grunnlagt i 2008 av Sanne Sehested, som hadde en lang erfaring fra motebransjen og spesielt fra skandinavisk mote. Sanne Sehested hadde en sterk visjon om å skape et merke som får kunden til å føle den energiske, selvsikre følelsen som hun selv mener at mote skal få bæreren av plagget til å merke. Sehested forlot derfor Bestseller Group etter å ha jobbet der i fem år som innkjøper av klær til kvinner, og fulgte deretter sin store drøm om å starte opp sitt eget klesmerke basert på sin egen garderobe og stil. Og man kan jo trygt si at hun har lykkes med det.

Allerede i merkets aller første kolleksjon, så kunne man blant annet se Sannes helt egne personlige favoritter og yndlingsplagg. Dette inkluderte blant annet skinnjakker, blyantskjørt og blazere. Nå når det er en del år siden merket ble grunnlagt, har Sanne selv faktisk sagt at man tydelig kan se hennes personlige stilreise i merket – en stil som har gått fra å være en ung jente til å forvandles til en kvinne. Til tross for at plaggene nå bærer preg av en klassisk stil, har de fortsatt den rocka og moderne finishen som har vært en stor del av merkets DNA helt fra begynnelsen.


Hvem er Gestuz-jenta?


Den typiske Gestuz-jenta er en tilbakelent, rocka fashionista – hun er sexy, selvstendig og naturlig fra naturen av. Hennes verden, som byr på rocka glamour, musikk, undergrunn og respekt, møter hun med et lite hint av skandale og et sjarmerende glimt i øyet. Hun er den energiske, lekne og kule jenta i klassen med et selvsikkert syn på både mote og sitt eget liv. Hun er en motebevisst og kvalitetsbevisst kvinne som ønsker å finne sin egen personlige stil.

Og det er nemlig akkurat dette som Gestuz har tatt med seg videre fra kolleksjon til kolleksjon, sesong etter sesong og år etter år. Selv om Gestuz-jenta har vokst opp, kolleksjonene har blitt mer modne og stilen har utviklet seg fra stilen til en jente til en voksen kvinne, så kan man fortsatt se den grunnleggende identiteten i merkets plagg. I dag ser man at Gestuz gang på gang leverer stilriktige klær - de er moderne og de har blitt mer modne siden den første kolleksjonen. Men de har alltid et snev av rock, rebelskhet og sjarme. For uansett hvor mye man vokser opp, så vil man alltid bevare store deler av sin personlighet og sjel – og dette har også dette danske merket klart å bevare i sin stil og uttrykk.


Tidløse garderobefavoritter fra Gestuz


Kolleksjonene deres består av anvendelige og tidløse plagg for den moderne, skandinaviske kvinnen – og de kommer alltid i sesongens mest populære og hotte fargetoner og mønstre. Hos Gestuz kan man finne en rekke deilige og behagelige basisplagg i høy kvalitet som kan kombineres og mikses på alle mulige måter. Bukser, skjorter, gensere, T-skjorter – alt har et klassisk og tidløst design med et hint av rock og rebelskhet. Kjøper du en av deres klassiske kjoler, har du en unik kjole som vil være trendy i flere år. For basisplagg er viktig. De etablerer garderoben sin, og sikrer at du alltid har noe å ha på deg, selv de morgningene du ikke orker å sette sammen et antrekk. Men det er selvsagt ikke bare basisplagg du kan finne hos Gestuz, for du finner også de kule nøkkelplaggene som vil krydre opp et antrekk gang på gang. Med andre ord, så vil du med Gestuz aldri mangle noe å ha på deg når du står opp om morgenen.


Det beste innen skandinavisk mote får du hos Miinto


Til å være et førsteklasses skandinavisk merke som tilbyr klær sydd i flotte materialer med moderne snitt, er prisene både rettferdige og overkommelige. En rekke butikker i vårt nettverk tilbyr damemote fra Gestuz. Og det er nettopp derfor vi i Miinto er stolte av å kunne si at vi har et av landets største utvalg fra dette populære merket. Så hvis du er på jakt etter siste kolleksjon, kan du sortere etter nyheter øverst på siden, noe som lar deg se de nyeste produktene først.

Her kan du altså finne alt du måtte trenge av sko, klær og tilbehør til enhver anledning. Finn ditt nye antrekk til den neste festen, til en dag på kontoret eller til en hyggelig middag med venner – med klær fra Gestuz kommer du aldri mer i en garderobekrise hvor du står uten noe å ha på deg. Bruk våre filtreringsmuligheter på siden, eller bla deg igjennom vårt store utvalg for å bli inspirert. Det er enkelt å handle på nett – og med Miinto får du alltid rask og enkel levering.


Fargeglade kjoler


Kjøp damekjoler fra Gestuz. I Miintos utvalg finner du blant annet businesskjole, festkjoler, klassiske selskapskjoler, sommerkjoler og linkjoler. Enten du leter etter en klassisk svart kjole, eller et maxi-øyeblikk for en varm sommerdag, tilbyr Gestuz-kolleksjonen av damekjoler noe for enhver anledning. Kom den varme sommerfesten i møte med en omslagskjole med blomstertrykk, og gå for en silkemyk minikjole for en formell middag. Og det beste? Alle kjolestilene fra Gestuz kan enkelt tilpasses slik at de passer både dag og natt med riktig tilbehør.

Omfavn disse skandinaviskinspirerte kjolene i kvalitetsfulle materialer og nordiske farger. Miks og match våre ulike kjolestiler sammen med andre mer nøytrale plagg for et autentisk skandinavisk, komfortabelt, stilrent og lekent antrekk.


Romantisk og stilrent design


Utforsk vårt kreative og romantiske utvalg av skandinaviske klær fra Gestuz i vakre, naturlige materialer. Disse smilende klærne er ideelle til å ha på seg lag på lag, og til å kombinere med mange forskjellige stiler. I tillegg til deres unike design, er plaggene fra Gestuz også funksjonelle, iøynefallende og perfekte for kvinner i alle aldre. Her finnes et hav av fargerikt tøy som gjør det til en lek å style din egen unike stil.

Skandinaviske kvinner er kjent for sine elegante og sammensatte garderober som etterlignes av kvinner over hele verden. Våg å fremheve den skandinaviske stilen du også og ta del i det globale motebildet. Du trenger bare å finne noen av de finest moteplaggene her på siden og du er klar til å ta verden med storm.


Sikre deg garderobens basis fra Gestuz


I Gestuz-kolleksjonen finner du alle basisplagg for en fullkommen kvinnegarderobe. Med både gensere, klassiske bukser, bluser, kjoler, tilbehør og mye annet lekkert, vil du sikre deg en garderobe med velsydde plagg og stilige snitt. I tillegg får du plagg som omfavner funksjonalitet i hverdagen, som gjør klærne ekstra behagelige å ha på seg en hel dag.

Er du kvinnen som elsker praktiske plagg med lekre design, vil du her få et hav av utvalg til å kle deg for det moderne livet. Med klær og tilbehør fra Gestuz behøver du ikke å være redd for å pynte deg. Deres elegante plagg gir den perfekte balanse mellom pyntet og smakfullt. Finn godbitene som du vil elske å kle deg i, og miks og match som du selv ønsker.


Kjøp Gestuz komfortabelt hjemmefra


Miinto gir deg et stort utvalg av klær og tilbehør fra Gestuz. Som en av verdens mest brukerfokuserte moteplattformer, kan du hos Miinto enkelt finne luksuriøse varer, og handle i ro og mak hjemmefra. Med vårt nøye utvalgte utvalg av merkenavn og produkter, har vi gleden av å kunne tilby et produktmarked som imøtekommer alle enestående og ekstraordinære motestiler der ute.

Len deg tilbake med en kopp kaffe og bla deg gjennom Gestuz-kolleksjonen. Klikk deg inn på de ulike varene for inspirasjon til ditt neste arbeids- eller festantrekk. Drøm deg bort i de vakre, tidløse og enkle produktene med fokus på ekte design og klassiske stiler. Gestuz har en nøye utvalgt palett av klær, designs og tilbehør som vil fremheve din naturlige skjønnhet, femininitet og stil.

Fjern alle filter

Gestuz

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.