Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GIANVITO ROSSI

Gianvito Rossi er et varemerke som symboliserer luksus, eleganse og kompromissløs italiensk håndverk. Hvert par sko utstråler lidenskap og dedikasjon - hver bit er et uttrykk for raffinert skjønnhet. Kjernen i Gianvito Rossis filosofi er ideen om skikkelse og form, parret med rene linjer og tidløse silhuetter.

Hva løfter Gianvito Rossi frem mot himmelen i moteverdenen?


Bak hvert par Gianvito Rossi-sko ligger det en nøye utarbeidet tilnærming til design. Brandets grunnlegger, Gianvito Rossi, er informert av faren, Sergio Rossi, som også var en utmerket skomaker. Gianvito deler faren sin oppmerksomhet mot detaljer, noe som har resultert i sko som er kjente for sin komfort, vakre stil og ufeilbarlige kvalitet.

Oppdag Gianvito Rossis brede spekter


Gianvito Rossi merket gir moteentusiaster flere grunner til glede. Kolleksjonene deres inkluderer alt fra leskende åpne tå stiletter, sofistikerte pumps, til sexy knehøye boots. Hvert kreasjon er designet for å forbedre kvinners naturlige skjønnhet og eleganse. Hver modell har en distinkt stil og karakter, ofte med en uventet og innovative tvist.

En inskripsjon i motehistorien


Gianvito Rossi har i flere år presentert seg selv som en ettertraktet designer i luksussegmentet. Denne statusen er resultatet av Gianvito Rossis dedikasjon til design, kvalitet og yrke. Fortsettelsen av farens arv, Sergio Rossi, har complimentert brandets suksess.

Kjøp Gianvito Rossi på Miinto


Du kan kjøpe et bredt spekter av Gianvito Rossis skokolleksjoner på Miinto. Hver kreasjon er nøye valgt ut til Miintos sortiment, noe som sikrer at hvert par sko lever opp til en høy standard av kvalitet og design. Hver enkelt sko beskriver historien bak merket, og Miinto er dedikert til å tilby denne opplevelsen til alle kunder.

Eleganse og lidenskap


Gianvito Rossi merke er utformet med en følelse av underforstått luksus. Dette blir klart reflektert i hvert par sko, som hver utstråler en aura av sofistikert eleganse. Lidenskapen og dedikasjonen bak skapelsen av hver sko gjør at merket fortsetter å begeistre og overraske, samt beholde en solid plass i moteverdenen. Merkevaren Gianvito Rossi blir ofte valgt av moteeksperter på grunn av dens forpliktelse til unikt design, fine håndverk og tidløse stiler. Dets tilbud på Miinto tilfredsstiller enhver moteelsker som femfaldig ønsker seg sko med moderne design uten å gi avkall på komfort og kvalitet. Hver eneste Gianvito Rossi-sko forteller en historie av lidenskap, dedikasjon, skjønnhet og designperfeksjon.

Fjern alle filter

Gianvito Rossi

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.