Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

GIORGIO ARMANI

Giorgio Armani er et italiensk motemerke som ble grunnlagt på midten av 70-tallet av designeren med samme navn. Merket steg raskt til berømmelse på 80-tallet ved å lage en ustrukturert jakke, som han fremdeles er kjent for den dag i dag. Armani skaper luksuriøse design som utstråler eleganse og eksklusiv mote for både menn og kvinner, og spesielt de dressene med skarpe snitt har fått stor popularitet. Merket har flere forskjellige undermerker, inkludert Empirio Armani, Armani Prive, Armani Exchange, EA7 og Armani Jeans, og her hos Miinto finner du et fantastisk utvalg av design og produkter fra Armani. Kolleksjonen inkluderer alt fra en duftende Armani-parfyme til vesker, jakker, fottøy, T-skjorter, gensere og mye, mye mer.


Historien bak det eksklusive merket


Giorgio Armani grunnla merkevaren i 1975, og hans kreasjoner var forankret i hans egen unike personlighet og smak. Helt fra første dag har merket hatt en solid forståelse av hvem de er og hva merket står for. Med Armani er det rett og slett ingen slinger i valsen, og du vil alltid ha en følelse av hva som kommer til å prege de internasjonale catwalkene neste sesong. Armani er synonymt med kvalitet, klasse og eksklusivitet, og det italienske motehuset har skapt en sammenhengende, kraftig og differensierende identitet. Mens noen kan kritisere Armanis kolleksjoner for å være ensformige og sikre, leverer merkevaren konsekvent en designklarhet og en rød tråd som gjenspeiler den luksuriøse enkelheten og uttrykker nøyaktig hva ""Made in Italy"" representerer: kvalitet. Akkurat som andre kjente motehus som Christian Dior, Yves Saint Laurent, Gucci og Versace er bygget rundt grunnleggerens personlighet og stil, gjelder det samme for Armani.


Armani skaper luksuriøse og enkle design med et italiensk preg


Giorgio Armani har ikke bare fått stor popularitet, men også anerkjennelse blant kjendiser og andre designere. Merket har posisjonert seg blant samfunnets absolutte elite og markedets motekjære segment, men til tross for dette har Armani også en rekke undermerker som imøtekommer forskjellige målgrupper og ikke minst prisnivåer. Det er også mulig å kle seg i elegante og smarte stiler fra merket uten å være en kjendis som regelmessig besøker de røde teppene. Armani skaper både luksuriøse design av høy kvalitet som illustrerer det diskret elegante, som er og vil være kjernen i merkevaren. Omvendt lager de også rimelige moteklær og tilbehør i aktuelle og mer moderne design, noe som er spesielt relevant for det yngre segmentet. Leter du etter en fasjonabel og luksuriøs kleslinje som er både trendy, klassisk og med et klart italiensk preg er Armani merkevaren for deg.


La deg inspirere av Giorgio Armani hos Miinto


Her hos Miinto finner du et vell av Armani-stiler og tilbehør, og om du er ute etter en Armani-parfyme, en dress, en genser, en veske eller kanskje et par sko, kan du finne det her på siden. Vi sørger hele tiden for å legge til nye kreasjoner i utvalget, så du er alltid garantert et bredt utvalg av både klassikere og nye design. Du finner for eksempel et fantastisk utvalg av jakker, T-skjorter og gensere for menn som ønsker å kle seg i elegante og enkle design som enkelt kan kombineres til alle anledninger. Felles for mange av Giorgio Armanis design på denne siden er at de er utsmykket med en av de kjente logoene i verden – en logo som representerer en enkel og elegant designtilnærming. Du finner begge stiler der den klassiske logoen med ørnen og vektorene vises, men samtidig finner du også stiler der den nyere logoen, som består av en avrundet G som avslutter en buet A, og skaper et raffinert og elegant uttrykk.

Fjern alle filter

Giorgio Armani

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.