Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GIOVANI

Giovani er merket for deg som er opptatt av å alltid se presentabel ut og på sitt beste, enten det er på kontoret, til hverdags eller ved anledninger hvor man kan kle seg litt opp. Merket har spesialisert seg på italiensk mote for menn. Med andre ord er det kompromissløs kvalitet og en upåklagelig passform som står i fokus. Du vil merke at klærne automatisk gir deg litt bedre selvtillit i hvordan de sitter og føles på. Her hos Miinto har vi plukket ut det flotteste som Giovani har å tilby og vi håper du finner noe som faller i smak.


Giovani – klær for den motebevisste mannen


Det norske merket har vendt blikket mot Italia og italiensk design, noe som betyr stort håndverksfokus og god kvalitet. Materialene som brukes er europeiske og av den beste kvaliteten. På lik linje med at du skal se bra ut, så skal du også føle deg bra – og da er det viktig med gode materialer som føles behagelig på. Snittet er «business casual», noe som betyr at du kan bruke klærne til alle anledninger, men at du alltid vil se gjennomført, stilig og flott ut. Mangler du for eksempel den perfekte, figursydde dressjakken som du kan bruke til alt, skjorter som T-skjorter, så er Giovani merket for deg. De lager figursydde dressjakker som gir deg en fantastisk fasong og en enda bedre holdning. Fargevalget spenner fra blått og beige til den klassisk sorte. Mangler du noen friske skjorter, så finner du også dette her på siden. Disse er perfekte å style med den nevnte dressjakken eller under en genser med glidelås i halsen, så du kan skimte skjortekragen. En tidløs og klassisk stil de fleste kler. Du kan selvfølgelig også bruke den alene, uavhengig av om du passer den sammen med et par dressbukser eller et par jeans.


Klassisk og tidløst design


Giovani lager også de flotteste ytterjakkene som komplementerer alt annet som de lager. Hva med en dyp mosegrønn boblejakke eller en lengre frakk i en klassisk mørkegrå farge? De har også flere ytterjakker i marineblå, en av fargene som er mest anvendelige og som kler alle. Deres gensere fås i flere farger. Her har Giovani vært mer lekene i fargevalget, hvor du kan kjøpe gensere i alt fra en sprek oransje og fortryllende himmelblå, til de mer klassiske fargene som sort og mørkeblå. Til mer avslappede dager så burde du sjekke ut deres collegegenser eller avslappede T-skjorter med krage. En ting er sikkert, og det er at Giovani designer klær til motebevisste menn som liker å se bra ut, men samtidig ønsker å være tilbakelente og avslappet.


Kunden er viktigst


Når du handler her hos Miinto kan du alltid returnere varene innenfor 14 dager. Det er vår garanti skulle du ikke være helt fornøyd med kjøpet ditt. Handler du for over 499 kr får du også fri frakt. Vårt største ønske her på Miinto er å tilby kundene våre høy kvalitet og fantastisk design til den beste prisen.

Fjern alle filter

Giovani

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.