Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GRAN SASSO

Mottoet til dette fantastiske italienske merket er rett og slett «kvalitet blir aldri umoderne» – noe de selvsagt har helt rett i. Når man i tillegg blander høy kvalitet med godt design, så får du herreklær for alle moteinteresserte og kvalitetsbevisste menn i alle aldre. Her på siden har vi samlet og bredt og godt utvalg av det beste Gran Sasso har formgitt, og vi er sikre på at det er noe som passer helt perfekt til deg her inne.

Firmaet ble grunnlagt som en liten familiebedrift, men er i dag et internasjonalt ikon innenfor «made in Italy»-moten. Historien om merket starter i 1952 i en liten landsby ved navn Saint’Egidio alla Vibrata sør for grensen mellom Marche og Abruzzo. Grunnleggerne av merket, og de vi skal takke for det aller beste innenfor herreklær, er de fire brødrene Nello, Eraldo, Alceo og Francesco Di Stefano.


Fra familiebedrift til ikonisk motehus


Di Stefano-brødrene følte de hadde et kall, og dette kallet var å bruke all sin tid og lidenskap på å produsere elegante produkter av aller beste kvalitet, for det meste i strikk. Målet var å lage plagg som ble ansett som ikoniske innenfor moteverden. Det var litt av en målsetning, men med vilje og talent finnes det alltid en mulighet for å lykkes – noe de også gjorde. Etterhvert erobret de mer og mer av motemarkedet, og de opparbeidet seg en posisjon som et enestående og særdeles prestisjefylt merke. På 70-tallet utviklet merket seg fra å være en familiebedrift til å bli et industrielt selskap hvor suksessen ble sementert både nasjonalt og internasjonalt.

Merket skapte seg et globalt navn som et sterkt og vedvarende merke. Utviklingen fortsatte inn i det nye årtusen, og i 2002 begynte arbeidet med et nytt hovedkvarter på hele 36 000 kvadratmeter. Her ble alt samlet, fra produksjon, lager, administrasjon og fremvisningsrom til café. Bygningen er utformet slik at det er plass til over 400 ansatte, i tillegg til de aller nyeste maskinene. Alt er laget på en slik måte at kvaliteten på både produkter som arbeidsplasser er best mulig.


Design i aller høyeste kvalitet


Gran Sasso har siden utvidet enda mer, og etablert flere forskjellige fabrikker rundt omkring. Her har de ulike fabrikkene spesialisert seg innenfor produksjonen av forskjellige plagg, slik at en genser kan bli produsert et sted hvor de aller beste strikkemaskinene og vevene er plassert, og en skjorte blir produsert et annet sted hvor ekspertisen er samlet under samme tak. Den høye kvaliteten på herreklær som det italienske merket er kjent for, garanteres ved profesjonelle håndverkere med ekspertise på forskjellige områder.

Resultatet er herreklær av eksklusiv og lett gjenkjennelig karakter som er skapt via en perfekt balansegang mellom tradisjon og moderne nyvinninger. Det vitner om status som et av verdens mest luksuriøse motemerker når man blant annet har adresse på Via Montenapoleone i Milano. Det er tross alt en av de aller mest fasjonable adressene i Milano, og derfor også i hele Italia. Så når du kikker nærmere på det gode og brede sortimentet vårt av herreklær fra Gran Sasso, så kan du være sikker på at det er noe av det aller mest eksklusive og moteriktige du kan kjøpe nå, og det er noe som aldri kommer til å bli umoderne. For som de selv sier, og som vi refererte til i begynnelsen: «Kvalitet blir aldri umoderne».

Fjern alle filter

Gran Sasso

Side 1 Av 7