Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

GUESS

Guess skaper klær og tilbehør man nærmest ikke kan leve uten. Det amerikanske merket lanserer kolleksjoner til motebevisste jenter og gutter, og kvinner og menn. Her er det noe som passer perfekt når man bare skal slappe av der hjemme, og noe som fanger oppmerksomheten når du skal på fest.

Guess lager antrekk og tilbehør som er urbane og rå. Med andre ord, så kan du finne en jakke, bukse, klokke, veske, lommebok eller noe helt annet som passer til dagens sosiale og digitale verden. Den urbane stilen skal selvfølgelig ikke nødvendigvis kun brukes i byene, men passer også perfekt i landlige omgivelser. Klærne og tilbehøret kan dessuten kombineres på utallige måter, slik at det er gode muligheter for å skape sin egen unike stil.


Klær som passer en travel urban livsstil


Men Guess henvender seg som sagt først og fremst til mennesker med en urban livsstil. Kolleksjonene er tilpasset et aktivt liv i byen med turer på cafeen, puben, konserter, nattklubber og massevis av andre sosiale arrangementer man forbinder med et liv i byen. Hvis du er glad i Instagram og Twitter, så er klærne og tilbehøret som skapt for gode selfier man kan legge ut på profilen sin. Det er nemlig kolleksjoner som oser av holdning og selvtillit, og det er nettopp derfor det amerikanske merket er elsket av så mange over hele verden. Et antrekk er nemlig ikke likegyldig, og den personlige stilen betyr mye for hvordan man selv har det og hvordan man oppfattes av andre. Derfor velger mange å bruke tilbehør og klær fra Guess.


Kvalitet og design til en overkommelig pris


Alt det Guess gjør er ekstremt veloverveid. Hvis du kjøper et par bukser med hull, så kan du være sikker på at hullene er plassert akkurat der motescenen elsker det aller mest. Hver eneste veske har lenker og farger nøye utvalgt etter trendene i tiden, og hver klokke viser ikke bare tiden, men også hvem du er. Utvalget er så variert og stort, og de store variasjonene er det som er med på å gjøre merket så allsidig, både for kvinner og menn. Det finnes nemlig få merker som gir deg så mange muligheter til å uttrykke den personlige stilen din, både når det gjelder klær og tilbehør.

Guess har en høy standard når det gjelder både kvalitet og design – men de har i tillegg en filosofi som handler om at lekre moteklær og tilbehør skal være rimelige, også for den alminnelige borger. Derfor holdes prisene nede på et fornuftig nivå, slik at alle som er interesserte i mote og kvalitet kan ha råd til å kle seg slik de gjerne vil. Hvis du finner en klokke, veske, lommebok eller noe helt annet her fra Guess, så kan du være sikker på at du får mye for pengene.

Fjern alle filter

Guess

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.