Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

H2O

H2O har lenge vært et veldig populært merke og kjennetegnes ved god kvalitet til kresne forbrukere. Uansett om du skal ha slippers, genser, jakke eller andre klær, så leverer merket alltid moteriktige produkter med god passform.

H2O begynte å produsere klær for sports- og idrettsglade folk i 1982. Grunnleggeren Jens Knud Lind fra Danmark hadde et mål om og en lidenskap for å skape sportsklær i enestående bomullskvalitet. Klærne skulle ikke gå på kompromiss med verken funksjonalitet eller holdbarhet. I dag, nesten 40 år senere, er H2O fortsatt et veldig aktuelt merke, både i Danmark og i resten av verden, og de er stadig kjent for å kunne tilby sportsklær av utrolig høy kvalitet.


Brede kolleksjoner


De kvalitetsbevisste kolleksjonene inkluderer i dag mote til både menn og kvinner, og inneholder alt fra svømme- og strandutstyr, i tillegg til gensere, jakker, bukser, vesker og sko. Kjennetegnet for alle kolleksjonene er at de har eksepsjonell kvalitet, funksjonalitet og passform. Det er viktige egenskaper som gjør at du kan utøve yndlingssporten din med høy komfort og et smil på leppene.


Ikke la været hindre deg


H2O har et stort sortiment av sportsklær. Uansett om du skal på ferie eller bare en tur i svømmehallen eller bassenget, så leverer merket badedrakter til både barn og voksne. Hvis du skal ha et par slippers, så er det ingen vei utenom de legendariske sandalene. Hvis du for eksempel spilte håndball på 80- og 90-tallet, så husker du uten tvil de lange strømpene som satte kulør på hvilken som helst bane. Hvis du har hund så må du selvsagt ut å gå tur i all slags vær. Når det regner kan du trygt ta på deg en varm genser og jakke fra H2O, og la hunden gjøre sitt mens du holder deg varm og tørr.


Slippers


Vi har tidligere nevnt den klassiske sandalen som var med til å gjøre merket kjent, men de designer fortsatt mange modeller. De klarer å designe flotte og tidløse slippers, som med sine rene og enkle linjer garantert kommer til å forbli populære, år etter år. Det klassiske uttrykket, med eller uten reim, er et gjennomgående tema når sommeren er på vei og det er på tide å iføre seg et par slippers. Det er badesandaler som er helt enkle med fundament i estetikk og komfort. De har et klassisk uttrykk som gjør dem uunnværlige i alle badeglade menneskers garderober.


Genser og regnjakke


Flere av regnjakkene fra det danske merket har justerbar hette, samt strikk i livet og buksekanten. Dette sikrer deg en optimal passform og mulighet for justering. Du kan også gjøre regnværet til favorittværet ved å bruke de komfortable og klassiske gummistøvlene. De har behagelig stoff på innsiden, noe som holder føttene varme og tørre i en flott og klassisk look. Hvis du bare skal slappe av der hjemme eller på hytta, så kan du ta på deg en praktisk genser som holder deg varm, samtidig som du ser stilig ut. Dette merket kan med andre ord tilby klær til for alle anledninger og situasjoner – i tillegg til at klærne samtidig gjør at du beholder stilen.

Fjern alle filter

H2O

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.