EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Haglöfs (3)

Haglöfs er en av Skandinavias største leverandører av klær og utstyr til et aktivt uteliv. Funksjonalitet, ergonomi og kvalitet er nøkkelord når det store utvalget av blant annet friluftsklær, ryggsekker og vesker skal designes.

Produktene fra Haglöfs er perfekte til friluftsaktiviteter på toppnivå, i tillegg til daglige gåturer til og fra jobb eller skole. Det svenske merkets design av ryggsekker med egen plass til PC-en har dessuten gitt plass til enda flere bruksområder, slik at du kommer lett og elegant gjennom hverdagen. Med et produkt fra den nordiske storleverandøren av utendørsprodukter, finnes det ikke lenger noe som heter uegnede utendørsforhold. Med de flotte produktene i høy kvalitet fra det svenske merket kan du nemlig være klar til enhver situasjon.

Historien om det kvalitetsbevisste merket

Det hele startet i 1914. Da begynte den svenske Wiktor Haglöf å fremstille hjemmelagde vesker på foreldrenes gård i Torsång i Sverige. Wiktor startet med å selge de hjemmelagde veskene på sykkel til de andre gårdene i området, i tillegg til de lokale skogsarbeiderne. I 1916 ble bedriften registrert og deretter gikk det bare fremover. Allerede i 1953 åpnet selskapet den første fabrikken sin, slik at Wiktor kunne fokusere mer på oppfinnsomhet og design. Han har nemlig hele tiden vært overbevist om at hvis noe skal bli virkelig bra, så skal man gjøre det selv.

Nyt naturen lettere

Da Haglöfs startet virksomheten sin, så var det med tanke på å gjøre livet lettere for de menneskene som var nødt til å takle utendørslivet hver eneste dag. Produktene var laget til folk som ikke selv hadde valgt et utendørsliv, og som kanskje heller ikke direkte nøt det. Produktene skulle gjøre det enklere og mer tålig for arbeiderne å holde ut i alskens dårlig vær. I dag er merket med til å inspirere mennesker til å bevege seg ut i naturen litt oftere, og av samme grunn håper merket også på å kunne bli forbrukernes foretrukne partner i alle mulige opplevelser utendørs.

Grundig test av produktene

Haglöfs er kjent for funksjonelle og bæredyktige produkter. De ønsker å produsere produkter som gjør utendørslivet morsomt, og alt er laget for å gjøre det lettere å nyte naturen. Det krever selvfølgelig at produktene er av veldig god kvalitet. Derfor bruker merket helst sportsutøvere når de skal teste produktene sine. Her blir jakker, sekker og vesker testet til det ytterste, slik at de kan melde tilbake hva som virker, og hva som ikke virker så godt. Derfor kan du være helt sikker på at når du kjøper for eksempel en jakke fra Haglöfs, så er den grundig testet.

Miljøvennlighet viktig

Miljøet betyr alt for Haglöfs. Merket utvikler seg hele tiden i retning av mindre CO2-utslipp og kjemikalier i produksjonen. De skriver selv at vi alle har et felles ansvar for å passe på den verden vi lever i. På samme måte som vi etterlater fotspor i snøen, så etterlater vi også avtrykk på planeten vår. Haglöfs kamp for å bevare miljøet går heldigvis ikke utover kvaliteten på produktene deres, for i deres øyne går miljøbevissthet hånd i hånd med anvendelighet, funksjonalitet, motstandsdyktighet og fantastisk design.POPULÆRE KATEGORIER INNEN FRILUFTSLIV:

Dunjakker

Fjellsko

Fleecegensere og fleecejakker

Ullundertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

3 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.