Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Han Kjøbenhavn

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HAN KJØBENHAVN

Her på siden kan du finne klær, sko og tilbehør til kvinner og menn fra det danske motemerket Han Kjøbenhavn. Motemerket ble etablert i København i 2008 av Jannik Wikkelsø Davidsen, og lager sportslike, unike og innovative moteprodukter. Hvis du liker å eksperimentere med ulike stiler og gjerne vil skille deg ut i mengden, så er dette motemerket noe for deg. Ta en nærmere kikk på vårt utvalg av klær, sko og tilbehør fra Han Kjøbenhavn og finn produktene som roper på deg.


Skandinavisk utseende med komfort og funksjonalitet


Du kjenner deg helt sikkert igjen. Du skal på en fest og klarer bare ikke å bestemme deg for hva du skal ha på deg. Med en kjole og en jakke fra Han Kjøbenhavn, er du garantert å bli festens høydepunkt. Du vil ose av selvtillit og fremstå stilsikker. Dette motemerket forener det beste fra den skandinaviske motescenen og gjør det til sitt helt eget. Produktene passer perfekt inn som en uformell gatemote, samtidig som de kan brukes på fest.

Det fantastiske med dette motemerket, er at de lager funksjonelle og komfortable klær, samtidig som det er superhipt. Menn kan f.eks. velge å gå for en rocka genser med flammemønster. Bruk genseren til et par track-bukser og sneakers. På den måten har du et sportslig og unikt antrekk som passer perfekt til hverdags. Kvinner kan gjerne velge en militærgrønn skjortekjole. Kombiner kjolen med et par voluminøse støvler og et par kule solbriller.


Klær, sko og tilbehør til menn og kvinner fra Han Kjøbenhavn


Hos Miinto har vi de nyeste produktene fra Han Kjøbenhavn. Her kan du kjøpe T-skjorter, hettegensere, bukser, kjoler, sneakers, solbriller, shorts og mye mer til både kvinner og menn. Dette motemerket er selve symbolet på københavnerstilen og gir deg det nyeste skriket for hva som er siste mote. Produktene lages basert på historiefortelling, håndverk og kreativitet. Klærne, skoene og tilbehøret har en ungdommelig stil, og kan brukes til menn og kvinner i alle aldre.

Hvis du liker et mer elegant og tidløst uttrykk, kan du også finne dette hos Han Kjøbenhavn. Prøv for eksempel en av de lekre dressene. Disse er tidløse og elegante, samtidig som de har detaljerte snitt som gjør dressen helt unik og moderne. For et deilig og luftig sommerantrekk, kan du gå for en blå blondetopp og passende shorts til. Kombiner antrekket med et par sneakers eller noen fargerike sandaler. Det tilfører personlighet til antrekket. Hvis du liker et sportslig utseende, da kan du med fordel gå for noen kule joggebukser og en hettegenser til. Her er det mye å velge mellom.

Hos Miinto er det viktig for oss at du blir fornøyd med dine kjøp. Vi hjelper deg derfor gjerne hvis du har noen spørsmål om produktene våre. Du får alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Her er det bare å gå på oppdagelse og la deg bli inspirert av Han Kjøbenhavns unike og lekende stil. Kanskje du er på leting etter en ny bøttehatt eller en kul caps? Det kan du også finne her på siden.

Fjern alle filter

Han Kjøbenhavn

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.