Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HARRIS WHARF LONDON

Harris Wharf London er et familiedrevet, britisk motemerke som forvandler klassiske formelle klær til uformelle hverdagsplagg. Med minimalistiske design og unike detaljer bringer merket en forfriskende vri på den tradisjonelle britiske skredderkunsten. Med hovedkvarter i London og produksjon i Torino, er Harris Wharf London kjent for sine friske farger, innovative silhuetter og høykvalitetsmaterialer.

Harris Wharf London: A Tapestry of Tailoring


Historien bak Harris Wharf London begynner med søsknene Giulia og Aldo Acchiardi, som fikk sin lidenskap for mote fra besteforeldrene sine, som drev et stoffutsalg. Inspirasjonen fra dette samt deres skolegang i London resulterte i et merke som blander britisk stil med italiensk håndverk.

Utforsk Harris Wharf London


Harris Wharf London er kjent for sin innovative tilnærming til skreddersøm. De bruker moderne teknikker for å forvandle klassisk britisk design til uformelle, komfortable klær. Seriene deres fokuserer på rene linjer og enkelhet, hvor minimalistisk design møter rike teksturer og levende farger.

Populære Artikler fra Harris Wharf London


Noen av de mest populære varene fra Harris Wharf London inkluderer deres pressede ulljakker, gensere i merinoull og deres signatur Trenchcoats. Disse stykkene er kjent for sin kvalitet, komfort og tidløse design.

Kjennetegn ved Harris Wharf London


Harris Wharf London kjennetegnes ved en kombinasjon av britisk design og italiensk håndverk. De er kjent for sin innovative bruk av stoffer og farger, samt sin minimalistiske designfilosofi.

Favoritter fra Harris Wharf London


En av favorittene fra Harris Wharf London er deres signatur Trenchcoat. Denne klassiske frakken har en moderne tvist med sine rene linjer og enkle design. Den er laget av høykvalitets ull og passer perfekt for en elegant, men avslappet look.

Kjøp Harris Wharf London på Miinto


Du finner et stort utvalg av Harris Wharf London på Miinto. Her kan du kjøpe alt ifra de populære ulljakkene og trenchcoats, til komfortable gensere og stilig tilbehør. Hver del er laget med stor oppmerksomhet på detaljer og høy kvalitet.

Hva gjør Harris Wharf London unik?


Det som skiller Harris Wharf London fra andre merker, er deres unike kombinasjon av britisk design og italiensk håndverk. Deres fokus på kvalitet og detaljer, sammen med deres minimalistiske designfilosofi, gjør dem til et stand out merke i moteverdenen. Harris Wharf London er et bemerkelsesverdig merke, vevd sammen av en rik arv, innovativ design og høykvalitets håndverk. Med hver kolleksjon bringer de friskhet og originalitet til den klassiske britiske skredderkunsten. Hvis du leter etter klær som kombinerer komfort og stil, bør du definitivt sjekke ut Harris Wharf London.

Fjern alle filter

Harris Wharf London

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.