Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HELLY HANSEN

Helly Hansen ble grunnlagt i Norge i 1877, og har helt fra starten produsert klær som tåler vær og vind. Merket har alltid vært i forkant med den ene innovative teknologien etter den andre, og med Helly Hansen er du alltid godt kledd på.

Helly Juell Hansen og kona hans Maren Margrethe begynte å produsere oljeklær, og presenninger av ubleket lerret og impregnert med olje. Siden den spede starten i Moss har merket kommet veldig langt innenfor produktutvikling av klær, sko og tilbehør. Helly Hansen er et av de mest kjente merkevarene fra Norge, og det er det flere grunner til.


Perfekt fleece


Det er blant annet Helly Hansen som har skapt det velkjente 3-Layer System. I 1949 ble det oljebaserte yttertøyet erstattet av Helox – et tynt lag av halvgjennomsiktig plast som ble sydd inn i regnjakkene. Dette ble en absolutt must-have innenfor seilsport og andre utendørsaktiviteter med en eneste gang. Senere ble den originale fleecen skapt. Materialet er skapt til å være under de vannavvisende klærne, og det er derfor produsert til å være varmt, lett og hurtigtørrende. Siden har fleecen blitt videreutviklet til perfeksjon, og er i dag et av de mange kjennetegnene ved klær fra Helly Hansen.


Klær for de eventyrlystne og aktive


På 80-tallet skapte Helly Hansen det revolusjonerende Helly Tech. Helly Tech skiller seg fra andre materialer ved å være både pustende og vanntett. På tross av den lange historien og ekstreme veksten, holder Helly Hansen fortsatt fast i sin historie. I dag anvendes Helly Hansen av alle typer mennesker, men det er primært dem som har en aktiv livsstil som nyter godt av klærne fra Helly Hansen. Skiløpere, snowboardere, seilere og andre eventyrlystne mennesker er blant de mest lojale kundene, da disse trenger beskyttelse og bekledning som jobber med dem, og ikke mot dem.


Jakke


Den lange historien Helly Hansen har, er det som i dag er selve grunnpilaren i utviklingen av klær og tilbehør. Siden kjøperne primært er veldig aktive mennesker, er det stort fokus på å designe utstyr som yter full beskyttelse og optimal holdbarhet. Med jakker fra Helly Hansen så er du alltid sikker på at kvalitet og funksjonalitet er noe som har blitt lagt vekt på under produksjonen. Likevel er det også lagt tanker i designet, slik at du ikke behøver å gå på kompromiss med noe som helst.


Regnjakke av høy kvalitet


Regnjakkene fra Helly Hansen er utrolig slitesterke. De mange flotte modellene har smarte og funksjonelle detaljer, som for eksempel stropper til ID-kortholdere, reflekser, justeringsmuligheter, samt snorer og borrelås og glidelås på ryggen for eventuelle firmalogoer. Ikke alle regnjakker er like pustende, men dette er et av Helly Hansens kjennetegn, og er med til å understreke regntøyets gode kvalitet.


Den perfekte bagen til trening og helgeturer


Det er ikke bare solide og flotte klær Helly Hansen produserer. De utmerker seg nå også med mye forskjellige tilbehør til menn og kvinner, blant annet sekker og vesker. Ta for eksempel Helly Hansen Hellypack Bag. Denne baggen kan brukes i mange forskjellige sammenhenger, og kan fort bli din uunnværlige tur- og reisepartner. Her får du en bag med mange lommer og forskjellige rom, og som en liten ekstra detalj, så har den en avtakbar toalettmappe.

Fjern alle filter

Helly Hansen

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.