Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HERNO

Herno er motemerket hvor funksjonalitet veier mer enn estetikk. Dette italienske motemerket lager luksusyttertøy til kvinner og menn. Her på siden kan du finne de lekreste og mest komfortable jakkene, skoene og T-skjortene fra Herno. Karakteristisk for merket er at de strekker seg etter å være bærekraftige, og at produktene deres skal være basert på kvalitet, funksjonalitet og ny teknologi. Kanskje mangler du en dunjakke til hytteturen? Eller kanskje du drømmer om en ny trenchcoat? Da er du kommet til rett sted.


Funksjonelt og trendy yttertøy


Synes du det er vanskelig å finne den perfekte ytterjakka? Å velge en ny jakke kan føles som en stor beslutning. Den skal gjerne være komfortabel og funksjonell, samtidig som man føler seg fresh, og at den passer til den stilen man har. Hos Herno har de mange ulike ytterjakkestiler. Motemerket er kjent for sitt fokus på funksjonalitet, og at de samtidig følger tidens trender. Til kvinner kan du blant annet finne en 50-talls inspirert kåpe, i en farge som beige.

Tidløse jakker laget av kvalitetsmaterialer. Dette er yttertøy du kan bruke år etter år, vinter som vår. Motemerket ble etablert av italienske Giuseppe Marenzi etter andre verdenskrig. Marenzi var inspirert av det italienske landskapet og ønsket å etablere et merke som produserte stilfulle og funksjonelle regnjakker, til kvinner og menn. På 60-tallet utvidet de produksjonen med kashmirkåper og ytterjakker samt dresser til herrer og kjoler til kvinner.

I dag går tradisjon og modernitet hånd i hånd i kolleksjonene deres. På 2000-tallet tok Claudio Marenzi over. Han valgte å bruke materialer som man typisk anvender i treningstøy og førte disse materialene over i produksjonen av ytterjakkene. Nå lager de ytterjakker basert på at de skal være sportslige, funksjonelle og at de skal kunne brukes i forskjellig typer vær. Dette er jakkene for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet.


Frihet og luksus med jakker fra Herno


En Herno-jakke symboliserer frihet og luksus. Kvinner kan gå for en enkel og elegant, svart jakke som passer til høstsesongen. Det er så en jakke man sent går lei av fordi den er tidløs og laget av kvalitetsmaterialer. Ønskes en sportslig ytterjakke som puster og føles lett? Da kan valget gå til en militærgrønn ytterjakke som føles lett og luftig. Bruk denne jakken over et par svarte jeans og med et par svarte boots til. Kanskje er du på utkikk etter en vindjakke? Det kan du også finne her. Det fantastiske med disse vindjakkene er at de er lette, funksjonelle og stilfulle på og en samme tid.

Herno lager ytterklær for enhver smak. Du vil føle deg både trendy og sportslig. Under en sportslig treningsjakke kan du med fordel gå for en hettegenser og en av Hernos mange T-skjorter. Bruk et par joggesko til for en fullendt stil. Om du er på leting etter noen gode joggesko, en vindjakke, kåpe, dunjakke eller T-skjorte, så kan du finne det på denne siden. Hos Miinto får du alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Hvis du er i tvil om en vare du har kjøpt, har du 14 dagers fri returrett. Finn din stil her hos oss.

Fjern alle filter

Herno

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.