Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

HERSCHEL

Dette canadiske merket gir deg muligheten for perfekt oppbevaring av tingene dine. Uansett om du skal ha en stor sekk eller en mindre veske, så vil produkter fra Herschel helt klart sikre at du får trygg og stilig oppbevaring av alt du trenger.

Herschel ble grunnlagt i 2009 av brødrene Jamie og Lyndon Cormack. Navnet på firmaet fikk de etter stedet i Canada hvor 3 generasjoner av familien deres vokste opp. Merket er basert i Vancouver og produserer tidløst, designorientert og funksjonelt tilbehør, med et streif av nostalgi til den reisende. I årevis har de skapt stor oppmerksomhet rundt detaljrike og unike kvalitetsprodukter som ryggsekker, vesker og annet tilbehør.


Nordisk design på canadisk


Har du plass til alt du trenger i lommene dine når du er på farten? Hvis svaret er ja så har du enten utrolig store lommer, eller så trenger du ikke å ta med deg noe særlig. De fleste kan nemlig ikke klare seg uten en eller annen form for oppbevaringsløsning, uansett om de skal være borte i flere dager eller bare skal på en dagsreise. Canadiske Herschel er merket som har løsningen når du skal ut døra og nyte fritiden eller ferien. Merket har på rekordtid spikret navnet sitt fast innad i bransjen, og er i dag representert i veldig mange land. Blant de mest populære produktene finner vi lerretssekkene. Sekkene har nærmest oppnådd signaturstatus, og er både slitesterke, holdbare og myke. Det tilfører sekken ekstra fleksibilitet, noe som ofte er veldig praktisk. Ved første øyekast er man fristet til å tro at veskene og sekkene hører til blant de skandinaviske merkene. De har nemlig en tidløs og minimalistisk design, noe som virkelig er et bevis på at den nordiske stilen har stor gjennomslagskraft i andre land – også i Canada. Resultatet er vesker og sekker som er både enkle og iøynefallende, samtidig som fokuset ligger på høy kvalitet og fantastiske materialer.


Komfort og variasjon


Det er primært ryggsekkene Herschel har spesialisert seg på, men det er likevel ikke kun ryggen som er tiltenkt oppgaven som sekkebærer. Derfor finner du også reisesekker og vesker i mange andre varianter og modeller her hos Miinto. De kan bæres for hånd, på skulderen eller på skrå over brystet. Det hele gjør at du får en større variasjon, slik at du ikke konstant belaster den samme kroppsdelen. Med ryggsekkene er det likevel meningen at det er ryggen som tar størstedelen av jobben. Det kan den gjøre med en høy grad av komfort, for ryggsekkene er designet med polstring og sublim støtte, slik at det er lett blant annet å gå og sykle.


Praktisk, trygg og stilig oppbevaring


Rå og kraftige materialer er altavgjørende for Herschel. Kvalitetslerret og skinn er de to grunningrediensene som merket benytter seg av. Fargene er som oftest klassiske, og du finner som regel produkter i svart, hvit, grå, marineblå og brun. Ryggsekkene har som oftest en eller flere lommer foran på sekken, noe som er praktisk til oppbevaring av de tingene du skal bruke oftest. Solide og praktiske lukkemekanismer, i form av spenner og reimer, sørger også for en kraftig grunnbeskyttelse av de personlige eiendelene dine. Derfor er det bare å sette i gang og pakke skolesekken, festivalsekken, feriesekken, sportsveska eller snippesken. For dette canadiske merket oppbevarer alle tingene dine med stil og sikkerhet.

Fjern alle filter

Herschel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.