Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Herschel (1)

Dette canadiske merket gir deg muligheten for perfekt oppbevaring av tingene dine. Uansett om du skal ha en stor sekk eller en mindre veske, så vil produkter fra Herschel helt klart sikre at du får trygg og stilig oppbevaring av alt du trenger.

Herschel ble grunnlagt i 2009 av brødrene Jamie og Lyndon Cormack. Navnet på firmaet fikk de etter stedet i Canada hvor 3 generasjoner av familien deres vokste opp. Merket er basert i Vancouver og produserer tidløst, designorientert og funksjonelt tilbehør, med et streif av nostalgi til den reisende. I årevis har de skapt stor oppmerksomhet rundt detaljrike og unike kvalitetsprodukter som ryggsekker, vesker og annet tilbehør.

Nordisk design på canadisk

Har du plass til alt du trenger i lommene dine når du er på farten? Hvis svaret er ja så har du enten utrolig store lommer, eller så trenger du ikke å ta med deg noe særlig. De fleste kan nemlig ikke klare seg uten en eller annen form for oppbevaringsløsning, uansett om de skal være borte i flere dager eller bare skal på en dagsreise. Canadiske Herschel er merket som har løsningen når du skal ut døra og nyte fritiden eller ferien. Merket har på rekordtid spikret navnet sitt fast innad i bransjen, og er i dag representert i veldig mange land. Blant de mest populære produktene finner vi lerretssekkene. Sekkene har nærmest oppnådd signaturstatus, og er både slitesterke, holdbare og myke. Det tilfører sekken ekstra fleksibilitet, noe som ofte er veldig praktisk. Ved første øyekast er man fristet til å tro at veskene og sekkene hører til blant de skandinaviske merkene. De har nemlig en tidløs og minimalistisk design, noe som virkelig er et bevis på at den nordiske stilen har stor gjennomslagskraft i andre land – også i Canada. Resultatet er vesker og sekker som er både enkle og iøynefallende, samtidig som fokuset ligger på høy kvalitet og fantastiske materialer.

Komfort og variasjon

Det er primært ryggsekkene Herschel har spesialisert seg på, men det er likevel ikke kun ryggen som er tiltenkt oppgaven som sekkebærer. Derfor finner du også reisesekker og vesker i mange andre varianter og modeller her hos Miinto. De kan bæres for hånd, på skulderen eller på skrå over brystet. Det hele gjør at du får en større variasjon, slik at du ikke konstant belaster den samme kroppsdelen. Med ryggsekkene er det likevel meningen at det er ryggen som tar størstedelen av jobben. Det kan den gjøre med en høy grad av komfort, for ryggsekkene er designet med polstring og sublim støtte, slik at det er lett blant annet å gå og sykle.

Praktisk, trygg og stilig oppbevaring

Rå og kraftige materialer er altavgjørende for Herschel. Kvalitetslerret og skinn er de to grunningrediensene som merket benytter seg av. Fargene er som oftest klassiske, og du finner som regel produkter i svart, hvit, grå, marineblå og brun. Ryggsekkene har som oftest en eller flere lommer foran på sekken, noe som er praktisk til oppbevaring av de tingene du skal bruke oftest. Solide og praktiske lukkemekanismer, i form av spenner og reimer, sørger også for en kraftig grunnbeskyttelse av de personlige eiendelene dine. Derfor er det bare å sette i gang og pakke skolesekken, festivalsekken, feriesekken, sportsveska eller snippesken. For dette canadiske merket oppbevarer alle tingene dine med stil og sikkerhet.MER INSPIRASJON:

Dunjakker

Superundertøy

Parkas

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.