Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HERZEN'S ANGELEGENHEIT

Herzen's Angelegenheit er et motehus som virkelig er noe for seg selv. Brandet er kjent for sin sofistikerte estetikk som virkelig gjenspeiles i hver eneste kreasjon. Til tross for at det kanskje ikke er det mest kjente motehuset, har Herzen's Angelegenheit funnet sin plass i hjerter og garderober verden over.

Historier fra hjertet


Opprinnelig er Herzen's Angelegenheit et østerriksk merke. Navnet betyr "saker av hjertet", en peker på grunnleggerne sin kjærlighet for mote og design. Siden starten, har merkevaren utviklet seg til et globalt selskap, med produkter som selges i mange høy-end motebutikker og nettbutikker. Deres fokusretninger har alltid vært kvalitet og stil, og dette har ledet dem til stor suksess.

Oppdag Herzen's Angelegenheit


Herzen's Angelegenheit står for elegant mote med en moderne vri. Deres kleskolleksjon trykker på høy kvalitet av materialbruk, omsorgsfull detaljering og tidløse design. Brandet har et sterkt fokus på bærekraftige metoder, om det er valget av stoff eller produksjonsprosessene, strever de alltid å gjøre sine produkter så miljøvennlige som mulig.

Kjennetegn ved Herzen's Angelegenheit


Ingen andre merker utmerker seg så passende som Herzen's Angelegenheit. Deres innfallsvinkler til mote er unik som resulterer i virkelig ekstraordinære plagg. Materialvalget er alltid av høy kvalitet, noe som gir kundene valuta for pengene. Detaljene i designet likeledes, er utført med presisjon som gjør at klærne holder seg vakre i lengden.

Mote valg


Det å velge å kjøpe en klesartikkel fra Herzen's Angelegenheit er ikke et simpelt kjøp, det er en investering. En investering i et plagg som vil vare lenge både i kvalitet og stil.

Kjøp Herzen's Angelegenheit på Miinto


Å kjøpe Herzen's Angelegenheit på Miinto er en sann glede. Med en omfattende kolleksjon tilgjengelig, er det alltids noe for enhver smak. Fra sofistikerte kjoler og jakker, til lavnøkkel bluser og bukser– man er sikret varierte valgmuligheter. Miinto forenkler prosessen ved å tilby deg muligheten til å kjøpe plagget rett fra hjemmet ditt og få det levert på døren. Den sanne appell av Herzen's Angelegenheit ligger i deres navn– saker av hjertet. Deres vakre, høykvalitets klær kunne fort bli en nær og kjær del av din garderobe. Man behøver aldri å kompromisse mellom kvalitet, stil og bærekraftighet igjen med Herzen's Angelegenheit. Med et bredt utvalg tilgjengelig på Miinto, har man god grunn til å finne sitt nye favorittplagg hos Herzen's Angelegenheit.

Fjern alle filter

Herzen's Angelegenheit

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.