Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HESTRA

Ikke la deg forstyrre av dårlig utstyr, men fokuser heller på ytelse og opplevelse. Med et par hansker fra det svenske merket Hestra kan du nyte livet til fulle, uten å fryse på hendene eller fingrene.

Hestra ble grunnlagt i 1936 av Martin Magnusson. Han begynte å lage hansker til skoghuggerne i området, men begynte snart å lage skihansker også. Årsaken var at det åpnet en ny skiløype i nærheten, noe Magnusson ikke var sen om å utnytte til sin fordel og dette var virkelig en klok beslutning. Salget steg jevnt og trutt, og eksploderte til sist da Ingemar Stenmark hadde stor suksess med hansker fra Hestra på hendene. Siden den gangen har utvalget blitt større, men den største målgruppen finnes fortsatt innenfor skiverdenen.


Kvalitet er alfa og omega


Flere av verdens beste skiløpere og fjellguider bruker og stoler på hansker fra det svenske merket. Som oftest betaler man litt ekstra for ordentlig kvalitet. Det er viktig å nevne, fordi det kan hende du lurer på hvorfor du må betale litt ekstra for hansker fra Hestra. Vi kan kun anbefale kvalitetshansker og det er nemlig akkurat det du får her. Det finnes ikke noe mer irriterende enn å fryse på hendene og fingrene. Dette merket er innbegrepet av kvalitet og bruker kun de aller beste materialene.


Hold hendene og fingrene varme


Med et par skikkelige hansker eller votter så slipper du for både kalde og våte fingre. Meningen med ordentlig utstyr er at man skal kunne konsentrere seg og nyte det man holder på med til det fulle. Dårlig utstyr kan fort ødelegge hele opplevelsen og føre til at man rett og slett ikke gidder mer. Det slipper du å tenke på med hansker og votter fra Hestra. Her er det bare å legge alle bekymringene bak seg og konsentrere seg om vinteraktiviteten.


Votter


Votter er ikke bare for barn – det er nemlig det absolutt varmeste alternativet som finnes. I vottene utnyttes fingrenes egen varme best mulig og varmetapet minimeres. Den eneste ulempen er selvfølgelig at du ikke blir like god til å bruke fingrene hvis du absolutt skal gjøre det når du er ute i snøen. Likevel er votter, og spesielt votter fra Hestra, definitivt noe for deg som trenger litt ekstra varme til hendene og fingrene.


Skinnhansker


Hestra bruker kun de aller beste materialene når de produserer hanskene sine. De kjøper all ull, bomull og skinn hjem til produksjonsstedet i Sverige, slik at de har full kontroll over hele prosessen. Dette har de gjort for å gi deg den ultimate kvaliteten, komforten og ytelsen. Hestra bruker for det meste skinn som yttermateriale til skihanskene sine. Det gjør de fordi skinn er ekstremt slitesterkt, i tillegg til å være utrolig effektivt som vind- og vannavvisende materiale. Det er rett og slett et perfekt materiale når man skal lage skihansker. De forskjellige modellene har forskjellige skinntyper, avhengig av hvilken effekt du er ute etter. Du kan for eksempel få et par skinnhansker med Army Leather. Dette er er spesialbehandlet geiteskinn som er laget til tøffe værforhold og terreng, og det mest slitesterke materialet. Okseskinnet de bruker er holdbart og har god impregnering. Skinnet skal helst være fra Skandinavia hvor klimaet gir høyere kvalitet, og skinnet brukes mest til skihansker. Aniline Leather er farget tvers igjennom. Dette gjør at skinnet beholder den originale funksjonaliteten, men har fått ønsket farge.

Fjern alle filter

Hestra

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.