Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HOFMANN COPENHAGEN

Hofmann Copenhagen lager gode design i aller beste kvalitet. Her får du klær som enkelt kan pyntes mer eller mindre, og som kan brukes sesong etter sesong. Her finner du alt fra flotte kjoler til elegante dresser i et tidløst og feminint design.

I 2011 ble Hofmann Copenhagen etablert av designeren Heidi Hofmann. Hun hadde tidligere jobbet hos anerkjente merker som Chloê, By Malene Birger og DAY Birger et Mikkelsen. Fra sine tidligere jobber har Heidi samlet omfattende erfaring innenfor motebransjen, og denne erfaringen har hun tatt med seg til Hofmann Copenhagen. Kolleksjonen er fylt med flotte skjørt, skorter, kjoler og andre klær. Det hele med en tøff og ytterst sofistikert utforming og stil som kler motebevisste kvinner i alle aldre.


Plass til individualitet


Hofmann Copenhagen har sans for detaljer, og designene deres oser av luksus og eleganse. Fokus på den høye kvaliteten er noe av det viktigste hos det danske merket, noe som kommer til uttrykk i de klassiske kolleksjonene og elegante kreasjonene. Klærne er friske og «chic», og Hofmann Copenhagen har en forståelse for tidløst design som skinner gjennom i alle kolleksjonene deres. Inspirasjonen kommer blant annet fra den parisiske kvinnen. Klærne er komfortable, men gir samtidig en stor designeropplevelse. Kunsten har også en stor innflytelse på inspirasjonen, noe som kan ses i alt fra de flotte trykkene til de fortryllende fargekombinasjonene. Designeren Heidi shopper selv ofte på loppemarkeder i Paris, hvor hun går på oppdagelse og finner mange skjeve design og morsomme ting. Det danske merket gir derfor den moderne kvinnen designerklær i de beste materialene til rimelige priser, og klær som gir plass til en individuell stil som er lett og vakker.


Utsøkte materialer


Hos Hofmann Copenhagen spiller kvalitet og materialer en stor og viktig rolle. Og du kan derfor være sikker på at alle designene er fremstilt av det beste som kan fås. Se for eksempel på den velkjente Krista-skjorten i blå. Den er fremstilt av tynt bomullstoff som gir skjorten et gjennomsiktig utseende. På det blå bomullstoffet er det hånddekorerte blomster i en hvit nyanse. Se også på Maurice-skjørtet. Det er fremstilt av viskose i absolutt toppkvalitet. Skjørtet smyger seg rundt kroppen og får det absolutt beste frem i deg. Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder den lekre formgivningen du finner i kolleksjonene fra Hofman Copenhagen.


Hånddekorerte detaljer


Flotte detaljer er en nødvendighet for Hofmann Copenhagen, og da spesielt blonder. Alle de vidunderlige blondene og detaljene er hånddekorerte på klærne. For designeren bak merket er det vesentlig at selv klassikere til hverdagsbruk også kan ha fine detaljer, og dermed ikke behøver å være ensfarget og kjedelig. Det er flere skjorter som er eksempler på dette, for eksempel Liva-skjorten. Den er laget i svarte og hvite nyanser med enkelt trykk, slik at du kan ha den på til både et par svarte jeans eller et par shorts til sommerfesten. Det danske merket er også kjent for å designe flotte kjoler som er laget med forståelse for kvinnekroppen. De kan også kombineres på mange forskjellige måter, og er selvfølgelig også laget med akkurat den samme kvaliteten og gode håndverket som resten av kolleksjonen.

Fjern alle filter

Hofmann Copenhagen

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.