Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HOKA ONE ONE

Hoka One One er et skomerke som ble grunnlagt i de franske alpene i 2009 av Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud. Mermoud var en ultraløper, mens Diard er oppfinner, og oppfant blant annet timeglasskiene. Selvet navnet er hentet fra Hawaii, og betyr å fly fremover, skritt for skritt. Her hos Miinto finner du et godt utvalg av joggesko, løpesko og fritidssko fra dette merket, slik at du også kan fly fremover.

Der mange motemerker og produsenter fokuserer på minimalisme, går Hoka One One den motsatte vei og fokuserer på maksimalismen i stedet for. Skoene er nemlig designet for å skåne knærne maksimalt, noe som selvfølgelig er alfa og omega når man produserer løpesko for profesjonelle atleter og mosjonister. Da merket ble grunnlagt, hadde grunnleggerne et mål om å lage joggesko som var komfortable å løpe i, og som hadde verdens beste polstring. Dessuten skulle de være utrolig lette. Det høres som en perfekt løpesko, og det er nettopp det de klarte å utvikle.


Løpesko som skåner knærne


Det er mange som har oppdaget fordelene med et par sko fra Hoka One One, uansett om det er snakk om et par løpesko eller et par fritidssko. Skoene har blitt en storfavoritt hos mange, ikke minst hos de som har dårlige knær. Med god støtte, mykhet og suveren støtabsorbering synes mange det er lettere å løpe lengere enn før. Her hjemme i Norge er det mange langrennsløpere og ishockeyspillere som har løpetrent med løpesko fra dette merket. De som løp i et par fra Hoka One One oppdaget at de ikke fikk belastningsskader i forhold til de som løp i joggesko fra andre merker. Hvis du vil skåne knærne samtidig som du løper i et par moteriktige sko, så bør du derfor ta en nærmere titt på løpesko fra dette merket.


Joggesko og fritidssko


Hoka One One kan beskrives som løpesko og joggesko som hjelper løperen underveis på hele løpeturen, og spesielt på slutten når man ikke kan opprettholde den samme teknikken og tenker over hvordan man setter foten. Er du lysten på å få både den riktige støtten og litt ekstra hjelp underveis på løpeturen, så bør du sjekke ut skoene fra dette merket. Du behøver heller ikke flere forskjellige par sko til ulike lengder på løpeturene eller forskjellige måter å løpe på. Ett par er nok til alle slags løp. Sko fra Hoka One One er heller ikke forbeholdt atleter og løpeentusiaster. De fungerer selvsagt perfekt ved flere andre anledninger, som ute på byen med vennene, eller sammen med et par pene jeans på jobb. Sko fra Hoka One One finnes nemlig i mange forskjellige farger og design, slik at det alltid er noen som passer til anledningen, uansett hva du skal.


Hoka One One: Skoen som gir deg en følelse av å sveve over bakken


Hva gjør Hoka One One så unikt? Det hele begynner med deres unike geometri. Med en tykk såle og lavt dropp, får du en følelse av å sveve over bakken, og samtidig oppleve en støtte og demping som ingen andre sko kan matche. Dette gjør Hoka One One til det perfekte valget for alle typer løpere, uavhengig av nivå. Hoka One One er ikke bare en annen løpesko. Det er et merke som har revolusjonert løping ved å tilby en kombinasjon av demping, støtte og hastighet som ingen andre sko kan matche.


Innovative design


Men det er ikke bare geometrien som gjør Hoka One One så spesiell. Hver sko er utformet med innovative teknologier som gir deg ekstra komfort og prestasjon på løpeturen. Fra deres Meta-Rocker-teknologi som gir en rullende følelse, til deres J-Frame-teknologi som gir ekstra støtte og stabilitet, er Hoka One One sko designet for å forbedre din løpeopplevelse. Også når det gjelder fargekombinasjon, har Hoka One One et bredt utvalg av farger å velge mellom, slik at du kan finne en sko som passer perfekt til din personlige stil.


Finn din favoritt fargekombinasjon fra Hoka One One


Hoka One One er kjent for å tilby et bredt utvalg av fargekombinasjoner. Fra nøytrale farger som sort, hvitt og grått til mer dristige og livlige farger som rød, gul og blå. Noen av de mest populære fargekombinasjonene er deres "Black Iris/Storm Blue" kombinasjon, som kombinerer mørkeblå og svart i en slående design. "Red Orange/Blue Slate" er en annen populær kombinasjon som gir en dristig, fargerik utsende. For de som ønsker en mer nøytral stil, tilbyr Hoka One One også en rekke sko i grå og hvit. Deres "Black/White" kombinasjon er en tidløs klassiker som passer til enhver stil.


Tråkker varsomt: Hoka One Ones engasjement for å bevare miljøet


Hoka One One har tatt bærekraft på alvor og har tatt flere tiltak for å sikre at deres produksjonsprosesser og produkter er mer miljøvennlige. Dette inkluderer å bruke bærekraftige materialer, opprettholde høye fabrikkstandarder og støtte miljøvennlige samfunnsprosjekter. De er opptatt av å bruke miljøvennlige materialer i produksjonen av sine sko. For eksempel bruker de resirkulert polyester i noen av sine sko, og de jobber for å bruke flere bærekraftige materialer. De tar også i bruk innovative produksjonsmetoder for å redusere miljøpåvirkning.


Beskytte planeten


Hoka One One har også engasjert seg i samfunnsprosjekter som støtter miljøvennlige tiltak og bærekraftig utvikling. De samarbeider med Protect Our Winters og The Conservation Alliance for å bevare utendørsområder og redusere karbonavtrykket. Hoka One One har også tatt skritt for å sikre at deres fabrikker oppfyller høye standarder for bærekraftighet. De arbeider aktivt med sine fabrikker for å sikre at de bruker fornybar energi, reduserer avfall og utslipp. Dette sikrer at produksjonen av Hoka One One sko har minimal miljøpåvirkning.

Fjern alle filter

Hoka One One

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.