Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HOUDINI

Elsker du å være ute i all slags vær, men mangler de perfekte ytterklærne? Kanskje du er opptatt av miljøet og ønsker å investere i mer bærekraftige produkter? Det svenske sportsmerket, Houdini, er da virkelig noe for deg. Fra Houdini får du yttertøy i minimalistisk design, uten unødvendige detaljer. Klærne er enkle og funksjonelle konstruksjoner. Her på siden kan du finne vårt lekre utvalg av disse dameklærne. Hvilke plagg faller du for?


Svensk design og bærekraft på sitt beste


Dette progressive klesmerket fra Stockholm, Sverige, lager klær til utendørsbruk via bærekraftige og miljøvennlige prinsipper. De har inkludert vitenskapsfolk, kunstnere, designere og eventyrere til å utfordre og utvikle mer tradisjonelle former for yttertøy. Sammen med kjøperne, resirkulerer, leier, reparerer og gjenbruker de produkter for å få en mer bærekraftig industri av klær til utendørsbruk. Deres merkekjennetegn er å være 100 % bærekraftige når det gjelder bruk av materialer. Dersom du ønsker å ta del i en grønnere hverdag og en mer bærekraftig fremtid, så er dette klærne for deg.


Klær til ski- eller vandreturer


Står du og mangler de perfekte turbuksene? Prøv et par Houdini-turbukser laget med innovativ materialeteknologi og en konstruksjon som er tidløs og vil vare år etter år. Materialet består av resirkulerte materialer og er designet på en måte som gjør at du kan bevege deg rundt i tøft terreng, på en komfortabel og funksjonell måte. Dersom du skal på skitur eller en lang vandretur, har Houdini også klær til dette formålet. Gå for en behagelig og varm ulltrøye som varmer deg på en kald og røff tur. Bruk den under en vindtett jakke.

Kanskje du er på leting etter et avslappende plagg til hytta? I så fall kan du investere i en kjole fra Houdini. Disse kjolene er behagelige, funksjonelle og minimalistiske i stilen. Ellers vil du kanskje gå for en flerfunksjonell isoleringsjakke som kan brukes i all slags vær, til ethvert formål, uansett om det er skiturer eller klatreturer du skal på. Om sommeren kan du med fordel kjøpe et par behagelige shorts. Disse er perfekte til en varm vandretur eller når du skal være ute på verandaen på hytta di om sommeren. Produktene fra dette merket er også perfekte å gi bort i en gave til en i familien din eller en god venninne. På den måten sprer du budskapet om mer innovative og alternative klesmerker til andre.


Sportsklær til deg som er opptatt av stil, komfort og et grønnere alternativ


Designet til dette merket er minimalistisk og byr på komfort og et mer bærekraftig alternativ. Dette er sportsklær og ytterklær for deg som følger med i tidens tendenser, men som samtidig ønsker å kle deg med stil. Her hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Vi gir deg derfor alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Dersom du er i tvil om et kjøp du har gjort, kan du returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Ta en god kikk på vårt flotte og unike utvalg av Houdini-klær her på siden – hos oss er det lett å finne dine nye favoritter.

Fjern alle filter

Houdini

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.