EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hunter (17)

Hunter støvler

Britiske Hunter ble grunnlagt av Henry Lee Norris i 1856, og er i dag kjent som navnet bak verdens mest ikoniske gummistøvel. Både kongelige og verdensberømte stilikoner har blitt spottet i the Original Boot i en årrekke, både på festivaler og til hverdag. På grunn av deres trendy, praktiske og innovative design er interessen for merket økende. Med merkekategorien Hunter Original kan merkevaren briljere med fire fabelaktige visninger under London Fashion Week der de har presentert nye skomodeller, yttertøy, accessories og nytolkninger av deres ikoniske the Original Boot. Du finner en rekke varianter Hunter støvler på markedet, og du kan blant annet velge mellom ulike skaftbredder og skafthøyder.

Vedlikehold av Hunter støvler

Hos Hunter vet de at det er viktig å ta godt vare på flotte klær og sko, noe som også gjelder for gummistøvler av naturgummi. Derfor finner du også rubber buffer blant deres sortiment, som er spesielt utviklet for vedlikehold av dagens gummistøvler. Denne vil fjerne mye av skadene både UV-stråler og varme påfører – derfor anbefales det å ikke oppbevare Hunter støvler på gulv med varmekabler.

Mer enn bare gummistøvler

I tillegg til trendy og praktiske støvler, produserer Hunter også jakker og accessories som paraplyer, luftige sommersko og lange sokker som er tilpasset deres gummistøvler. Du finner et stort utvalg av deres sortiment her på Miinto som er både, trendy, praktisk og komfortabelt. Finner du ikke produktet du leter etter her på brandsiden, kan du klikke på dame i valgmenyen og filtrere på Hunter under brands.MER TIL REGNVÆRSDAGER:

Gummistøvler

Paraplyer

Regnjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

17 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.