Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HVISK

Med inspirasjon fra det københavnske motebildet og en konstant streben etter å gå nye og spennende veier, skaper Hvisk elegante og moteriktige vesker og tilbehør for moderne kvinner. Her finner du et godt utvalg fra det danske merket som hele tiden har fingeren på pulsen hva mote angår.

Hvisk vet alltid hva som skjer, og nettopp derfor er de alltid med på de nyeste motetrendene, og snapper alltid kjapt opp strømningene i gatebildet. Med hovedsete i den flotte danske hovedstaden, får de massevis av impulser fra «fashionistas» som tør å sprenge grensene for hva mote er for noe. Det er selvsagt med på å gi produktene deres en helt spesiell stil.


Hvisk hjelper deg på vei


Hvisk forstår at moten alltid er i utvikling. Den rører alltid på seg, og beveger seg konstant i nye og uventede retninger. Nettopp derfor skaper de vesker, smykker og tilbehør som kan brukes til litt av hvert. Det vil si at kolleksjonene inneholder både enkle og stilrene elementer som er uunnværlige i enhver motebevisst kvinnes garderobe, i tillegg til annerledes og unike design som kan løfte ethvert antrekk opp til nye høyder. Det er Hvisk sin måte å forsøke å hjelpe deg med å skape den helt spesielle stilen og utseendet du er på jakt etter.


Et merke i konstant utvikling


Mote er én ting, stil noe helt annet. Uten din egen sprudlende og unike personlighet kommer du ikke langt med dine motebevisste valg. Derfor er personlighet nettopp et av nøkkelordene når det kommer til stil. Hvisk lar seg derfor inspirere av spennende personligheter som på den ene eller den annen måte har noe spesielt å bidra med. Det betyr også at de i sine designprosesser ofte samarbeider med relevante influencere som kan være med på å tilføre noe helt særegent til deres kolleksjoner.


Få en personlig stil


Smykker, vesker og annet tilbehør fra Hvisk er altså noe ut over det sedvanlige. Det er et merke som bestemt ikke er redd for å skille seg ut i mengden. Smykkene er med på å gi en liten vri på ens stil, og det kan være avgjørende for om det er gjennomsnittlig eller fullkomment fremragende. Med en veske, tilbehør og smykker fra et merke som danske Hvisk, kan du få ditt eget utseende til å bli noe helt spesielt, uansett om du går etter en elegant og sofistikert stil, eller om du heller vil ha en stil med mer fest og farger.


Mote de fleste har råd til


Det fantastiske med Hvisk er ikke bare at de lager fantastiske produkter som kan være med på å sette prikken over i-en på ethvert antrekk. De gjør det hele til en god pris. Mote behøver ikke alltid å være så dyrt, og derfor kan du her få fingrene i noen lekre produkter som hverken koster skjorta eller halve kongeriket. Det er altså mote til deg som gjerne vil følge tendensene i tiden, og som derfor også vil ha råd til å skifte ut og utvikle garderoben din. Alt dette kan du med danske Hvisk.

Fjern alle filter

Hvisk

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.