Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ICEBERG

Det finnes nesten ingen grenser for hva det italienske merket har i sortimentet sitt. For uansett om du er på utkikk etter en kjole, mobildeksel, mineralvann, sko eller solbriller, så kan Iceberg være behjelpelig med både kvalitet og fantastisk design. Det er tross alt herreklær og dameklær som er de viktigste produktlinjene deres, og her hos Miinto finner du noen av de aller beste designene deres.

Iceberg er et italiensk luksuriøst motehus som ble grunnlagt i 1974 av Silvano Gerani og Giuliana Marchini, og er i dag en del av Gilmar-gruppen. Merket er blant annet kjent for å gjennomføre en dobbelrevolusjon: De begynte ikke bare å designe sportsklær, men strikkede sportsklær! Fra sin begynnelse og introduksjon i moteverden som strikkevarespesialist, ble Iceberg tidlig en eksponent for konseptet moteriktige sportsklær, og merket utvidet seg senere til å også designe skinnklær og jeans.


Et firma i vekst


Iceberg har utviklet seg til å bli et dynamisk motemerke med klar påvirkning fra amerikansk kultur, ikke minst «Pop Art». Produktutviklingen har ført til at Iceberg og «Ice Iceberg» har underskrevet partnerskapsavtaler i andre segmenter også, som for eksempel parfyme, solbriller, mineralvann, mobildeksler, sko, og ikke minst «Ice Iceberg Junior» (barneklær).

I løpet av nesten førti år har Iceberg nå vokst seg til en merkevare med kolleksjoner som når ut til alle verdenshjørnene, takket være en aggressiv ekspansjonsstrategi. Selskapet fortsetter å ekspandere, og arbeider hardt for å bli et merke de fleste husholdningen har et forhold til.


Store og varierte kolleksjoner


Iceberg er et motemerke det nærmest er umulig å forholde seg likegyldig til, og designene innenfor en kolleksjon kan være helt vidt forskjellige. Dette gjelder ikke minst kolleksjonen deres for dameklær, der du kan få alt fra en helt enkel og flott svart topp til spraglete gensere med grafikk av Peter Blake. Flere av plaggene har dessuten trykk og mønstre av kjente tegneseriefigurer som Mikke Mus og Snurre Sprett.

Som tidligere nevnt, så revolusjonerte Iceberg sportsklærindustrien med å satse på strikkede klær. Det er fortsatt strikk som preger de fleste kolleksjonene, selv om det også finnes mye annet. Designene varierer også mye blant de strikkede klærne. Du kan for eksempel kjøpe et elegant strikket blyantskjørt i rosa med Iceberg-logo, og dessuten velge å få med deg en passende genser slik at du får et helt sett. Du kan også velge noe så banalt som et par strikkede sokker i grønt med tynne hvite striper.

Det italienske merket er også kjente for sine flotte badedrakter og bikinier, og også her er stilene forskjellige, selv om snittene for det meste er de samme.


Kjøp Iceberg hos Miinto


Det er med andre ord litt av hvert å velge mellom i kolleksjonen til italienske Iceberg. Og hvis du ikke kjenner merket enda, så kan vi kun anbefale deg å ta en nærmere kikk. Her finner du alle mulige design fra det spektakulære til det subtile, og fra det sportslige til det festlige. Det er med andre ord klær til enhver smak og anledning, og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av noen av de beste designene.

Fjern alle filter

Iceberg

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.