EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Icebug (18)

Icebug er et svensk firma som produserer sko som piggsko og løpesko med nordisk vær som utgangspunkt for utformingen. De fremstiller såler som gir et unikt grep på underlaget, noe som betyr at du lett kan løpe og ha ordentlig feste uansett vær. Dette er med andre ord sko til deg som liker å være aktiv i all slags vær, og samtid se bra ut!

Akkurat som i Norge, skifter været hele tiden i Sverige. Det skiftende været har gjort at svenskene har utviklet disse skoene som er perfekte til den sportslige typen som ikke har lyst til å bremse opp på grunn av dårlig vær. Merket har eksistert siden 2001, og har fortsatt hovedkontoret sitt i Gøteborg. Siden Icebug ble stiftet i samme by, har utviklingen gått utrolig fort, og i dag forhandles skoene stort sett over hele verden. Du kan for eksempel kjøpe et par piggsko så langt vekk som i Australia og New Zealand, hvor skoene passer helt perfekt til regnperiodene og glatte veiforhold.

Moderne sko til den aktive

Icebug designer funksjonelle sko som passer til alle som gjerne vil være aktive selv om været gjør det litt ekstra vanskelig. Den funksjonelle utformingen betyr ikke at skoene går på kompromiss med utseendet, tvert imot. Designet er moderne og følger de forskjellige trendene. De nyeste modellene er både fargerike og klassiske. Dette gjør at skoene er lekre og gode å løpe i. At de lett kan ses i det skandinaviske vintermørket er kun en ekstra bonus. Hvis du leter etter et par sko som har en klassisk, men allikevel nyskapende utforming, så skal du helt klart prøve et par sko fra Icebug. Skoene deres gir dessuten en helt ny betydning til begrepet «grep».

Testet av «ekte» mennesker

Bedriften har kun én designer som er ansvarlig for alle modellene fra det svenske merket. Hun heter Karin Möller, og er kort fortalt kvinnen bak suksessen. Hun er nemlig den som sørger for at modellene fungerer, samtidig som de ser bra ut. Icebugs kvalitetsmanager er en erfaren orienteringsløper, så når merket sier at skoene fungerer i all slags vær, så kan du rolig stole på det de sier. Bedriften er grunnlagt av mor og sønn som ville finne en god måte å kombinere hennes kreativitet med deres felles interesse for vintersport. Det svenske merket er ganske enkelt en bedrift som er grunnlagt av «ekte» mennesker, og derfor passer skoene deres også til «ekte» mennesker.

Finn et par løpesko til all slags vær hos oss

Her hos Miinto finer du flere modeller fra Icebug til både kvinner og menn. Du kan enkelt finne flotte løpesko her hos oss, både som piggsko og uten pigger. Uansett hva du trener til, så kan du ta en god løpetur, uansett værforhold, med et par sko fra Icebug.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG TRENING:

Joggesko

Treningsklær

Treningstights

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

18 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.