Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ILSE JACOBSEN HORNBÆK

Et par sko eller gummistøvler fra Ilse Jacobsen forteller om stil, eleganse og kvalitet. Hver eneste modell er dypt forankret i den skandinaviske moten, hvor komfort er et av de viktigste elementene når det kommer til utformingen av gode sko.

Ilse Jacobsen lager flotte modeller i naturmaterialer. Sortimentet inneholder alt fra lave sandaler til høyhælede stiletter, robuste gummistøvler, regnjakker og andre klær. Både design og fargevalg er variert, og kommer i alt fra metallgrå til rosa. Det er ikke et spesifikt design som ligger bak kolleksjonene fra Ilse Jacobsen, derimot finner du flere varianter og stiler, som alle er inspirert av den samme filosofien: Å skape sko og klær som du kan kose deg med, slik at du føler deg naturlig vakker.


Mote og komfort er alfa og omega


En kolleksjon fra Ilse Jacobsen består av mange forskjellige modeller og farger. Her kan du blant annet velge gummistøvler i flotte turkise farger, som sammen med et par lyse dongeribukser og en ekstra stor genser bidrar til en “shabby chic”-hverdagsstil. Du kan også finne en regnjakke som passer perfekt til en flott kjole. Det er ingenting som er verre enn å pynte seg til fest, bare for å skjule hele antrekket under en kjedelig jakke når regnet plutselig pøser ned. Du kan også finne sandaler som gir feriekjolen et ekstra løft, i tillegg til klassiske pumps med en bredere hæl i mørk semsket skinn. Dette passer perfekt til både jobben og hverdagen. Hver gummistøvel og sko utstråler femininitet og romantikk. Dette er fottøy og klær til de motebevisste kvinnene og jentene som liker “shabby chic”-stilen. Med produkter fra denne designeren får du komfort og massevis av god stil. Det er med andre ord: God valuta for pengene! Her finner man uendelig med muligheter til å eksperimentere med farger og form.


Et lite merke som har vokst seg stort på kort tid


Ilse Jacobsen Hornbæk er et dansk selskap som ble grunnlagt i 1993 av Ilse Jacobsen. Hun er nok mest kjent for å designe og produsere sko og gummistøvler, men lager i dag også klær og tilbehør. Den første kolleksjonen hennes besto faktisk bare av ti forskjellige modeller sko, men merket har vokst seg stort på kort tid. Snart er hun også klar med en komplett damekolleksjon. I dag lanserer merket fire kolleksjoner i året. De består av to skokolleksjoner og to kleskolleksjoner, hvor det også inngår tilbehør. Ilse Jacobsen er med andre ord på full fart fremover, og lager i dag det aller meste man trenger for å være stilig kledd til de fleste anledninger. Ved å handle klær og sko fra dette merket så får man ikke bare god design og komfort, men også vaskeekte, dansk kvalitet.

Fjern alle filter

Ilse Jacobsen Hornbæk

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.