Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Ilse Jacobsen Hornbæk (411)

Ilse Jacobsen er en dansk bedrift grunnlagt av Ilse Jacobsen selv i 1993. Hennes ambisjon når hun startet bedriften, var å designe og lage sko, klær og accessories. Først startet hun med å åpne en egen skobutikk, som bestod av 10 forskjellige par. Etter flere år bestemte hun seg endelig for å lage en egen kolleksjon for kvinner. 

Pr idag er hun kjent for sine gummistøvler regnjakker og feminine sko, hun har også laget to sko-kolleksjoner, samt to kolleksjoner for kvinner. I tillegg har hun laget en basic og "året rundt" accessories kolleksjon. Hun fokuserer på naturlig skjønnhet og naturmineraler. Hennes kolleksjoner bygger mye på minimalisme, noe som igjen gir kundene noe feminint og komfertabelt å ha på seg. Siden bedriften ble grunnlagt for over 20 år siden, har hun bygget opp hele 16 butikker og selger produktene sine til 19 forskjellige land.

Ilse sine produkter består blant annet av :
Partysko med high heels, hverdags sko, boots og de berømte Ilse Jacobsen støvlene i alle farger og fasonger. Bukser, topper, jakker og fine feminine plagg. Vesker og regnfrakker i lang og kort i flere forskjellige farger. I tillegg har hun laget en del yttertøy som er fine til å bruke til turer i skog og mark.


 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

411 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.