Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

INUIKII

Cinzia Maag grunnla Inuikii sammen med sine to sønner, Danilo og Alessio, i 2012. Merket designer varme sko slik at man kan være moteriktig selv i de kaldeste vintermånedene. Kolleksjonen består av vintersko og vinterstøvler, og merket har på kort tid opparbeidet seg en posisjon som et av verdens ledende brands på dette området.

Selv om Inuikii som sagt designer varme sko, har de også kommet med en sommerkolleksjon. Nå kan man med andre ord gå med moteriktige sko fra dette merket hele året rundt, og ikke bare om vinteren. Det er uansett vintersko og vinterstøvler som er selve kjerneproduktene for firmaet. I 2016 ble familiemerket utvidet med to nye medlemmer, nemlig Nicole Nordin og Peter Forsberg. Denne konstellasjonen står nå sammen med resten av familien med full kraft og entusiasme bak merket for å oppfylle målet om å gjøre vinteren til noe spesielt.


Sandaler til sommerferien


Kanskje du skal pakke kofferten til din neste sommerferie. Da kan du gjerne ta en dypere titt på Inuikiis utvalg av sandaler og slipper. Disse sandalene og slippersene er moderne, feminine og trendy. Her er noe for enhver smak. Dersom du liker det enkle og klassiske, kan du velge å gå for en feminin tresko med fiskebein-mønster. Et par av disse treskoene passer perfekt når du er i en storby hvor temperaturen er høy og føttene dine trenger litt luft. Samtidig passer de perfekt til en tur på stranden. Du vil med andre ord føle deg både luftig og lett, samtidig som du ser utrolig stilig ut.

Kanskje du er på leting etter nye sko til innendørsbruk? Det kan du også få fra dette merket. Dersom du har en svakhet for feminine og myke detaljer, kan vi anbefale deg å velge et par som har interessante og iøynefallende blomstermønster. På den måten tilfører du litt mer eleganse og luksus til din hverdag. Materialene som slippersene og sandalene er laget av, er alt fra skinn til forskjellige stoff som er behagelige å ha på beina.


Varme sko med lammeskinnfôr


Kalde føtter er uhørt for alle som bruker lammeskinnfôr, har Cinzia sagt. En behagelig varme er nettopp det du får med et par vinterstøvler og vintersko fra Inuikii. Noen foretrekker å bruke dem barbeint, og nyter den unike følelsen av bar hud i direkte kontakt med den fine naturlige fleecen. Grunnlaget for hver eneste vintersko er lammeskinn i kombinasjon med en patentert naturgummisåle. Alt annet, det ytre skallet på skoen, er variert, og kan være feminint, freaky og unikt. Når Cinzia designer en ny kolleksjon, eksperimenterer hun med lær av fin kvalitet og uvanlige pelsverk, med mange forskjellige tekstiler og glitrende paljetter, med fargetrykk og skinnende metaller.

Med et par vintersko fra Inuikii, er du garantert at føttene dine holder seg varme. Stilen er individuell og unik, noe som gjør at du kan finne det paret som best passer til deg. Du kan også kjøpe skoene i farger som hvit, svart, beige og rød. Bruk vinterskoene med en sportslig boblejakke og et skjerf rundt om halsen. Du kan også bruke vinterskoene til en elegant ullkåpe – det skaper en fin kontrast mellom det klassiske og mer moderne.


Håndlagde sko


Alle produktene er håndlagde, og spekteret spenner fra behersket eleganse til dristige og kunstneriske blandinger av materialer og farger. Alle produktene er designet og utviklet av Inuikii i Zürich i Sveits. Det er ingenting som heter et standardprodukt, for alle skoene og støvlene er utviklet i samsvar med firmaets strenge krav og kjerneverdier. Her hos Miinto kan du selv få kloa i et par varme sko fra dette fantastiske merket. Du kommer garantert til å holde deg varm mens du ser flott ut, for som de sier: Kalde føtter er uhørt for alle som bruker lammeskinnfôr.

Noe som også er så fantastisk med disse skoene, er at merket appellerer til deg som gjerne vil skille deg ut og ønsker å vise frem personligheten din. Dette kommer blant annet frem i merkets seneste skokolleksjon som heter «Here I Am» som er inspirert av estetikken og kvaliteten forskjellige individer har. Dersom du også elsker at skoene dine skiller seg ut, kan du finne et utvalg av slike sko her på siden.


Bærekraftig mote


Selve hovedmålet for Inuikii er å gjøre det mulig for enhver mann og kvinne å finne sin egen stil, uansett om det er vinter eller sommer. De ulike produktene som utgjør selve grunnlaget for bedriften, er støvler, sneakers og slippers, og disse forskjellige typene er tilgjengelige i mange forskjellige varianter og i like så mange variasjoner. Det sveitsiske merket skaper signaturmote som varer lengre enn trender og aktuelle moter, og vil alltid være din trofaste følgesvenn.


Inuikii-sko til enhver anledning, året rundt


Skoene fra Inuikii kan derfor brukes til enhver anledning, året rundt. Velger du et par feminine signatursandaler, passer disse perfekt til sommersesongen. Bruk de til en gulvlang sommerkjole eller til et par shorts. Om høsten og vinteren, passer dette skomerkets helt særegne vintersko perfekt. De vil varme føttene dine og pryde gatebildet med de lekreste fargene. Utvalget er stort, så det er bare å finne det paret som passer best til stilen din og de behovene du har.

Hos Miinto ønsker vi at du blir glad for kjøpene dine. Vi veileder deg derfor gjerne, dersom du har noen spørsmål om produktene våre. Når du handler nye sko, er det viktig at de passer perfekt til føttene dine. Vær derfor bevisst om hva slags sko du liker å gå med og om du har noen spesielle behov som skoene skal utfylle. Du får alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur av varer innenfor 14 dager. Finn din indre stemme gjennom et par Inuikii-sko.

Fjern alle filter

Inuikii

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.