Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

IRO

Det franske merket IRO har tatt verden med storm siden det ble grunnlagt i 2005. Det har resultert i at merket i dag har over 50 fysiske butikker rundt omkring i hele verden og forhandles hos de største nettstedene og varehusene. IRO kombinerer den klassiske parisiske stilen med den rebelske og rå stilen som stammer fra New York. Hvis du leter etter en kjole, skjørt eller andre klær som både er feminine og rocka, anbefaler vi at du tar en nærmere kikk på utvalget her på siden.

IRO er skapt av brødrene Laurent og Arik som opprinnelig kommer fra Frankrike og som var i New York en kort stund for å forfølge en karriere innenfor musikk. De valgte å kanalisere kreativiteten sin andre steder, og endte således i motebransjen. Denne kreativiteten og drivet etter å skape noe fikk de to brødrene til å skape motehuset IRO. Navnet IRO har de hentet fra det engelske ordet «hero». Årsaken er at du ikke alltid ser en helt, men du ser alltid det han eller hun har gjort. Denne tanken gjorde at brødrene bestemte seg for å kalle deres felles barn for en forfransking av ordet «hero».


Unik stemme på den internasjonale motescenen


Brødrene kombinerer den franske stilen med en New York-stemning for å skape et frirom for kvinner som kler seg både feminint og rocka. Denne stilen treffer blink hos de fleste kvinner siden det nettopp er balansen mellom det feminine og det maskuline som kan være vanskelig å treffe. Ved å kombinere perfekt håndverk, sans for detaljer og gode kvaliteter, har IRO funnet sin unike stemme og plass på den internasjonale motescenen.


Kjole og skjørt


IRO er eksepsjonelle til å designe flere forskjellige typer klær, men det er kanskje spesielt kjole og skjørt de er mest berømte for. Kjolene designes i forskjellige former og snitt, noe som gir en stor variasjon i kolleksjonene. Du kan for eksempel alltid finne en klassisk og kort omslagskjole med volanger som har vært spesielt populært de seneste årene. En slik kjole har et elegant snitt og fremhever kvinnekroppen på en helt fantastisk måte. Ofte lages kjolene i et tøft trykk eller farge for å kompensere for det feminine snittet. Hvis du trenger en kjole til årets neste store fest eller bryllup, så finner du selvfølgelig også det her på siden. Kolleksjonen består nemlig også av fotside kjoler som passer perfekt til et sommerbryllup eller en varm sommerdag med sneakers. Du finner som sagt også flere flotte skjørt i kolleksjonen. Her inneholder kolleksjonen skjørt til enhver anledning.


Jakke i verdensklasse


Det er ikke bare kjole og skjørt det franske merket IRO er spesialister på. Siden Chanel introduserte verden for de flotte Boucle-jakkene, har stilen vært en fast del av moteverden. IRO har tatt den elegante jakken til seg og har gjort den til sin egen. Dette franske merket er i dag verdenskjent for å være en av de aller beste til å designe de sofistikerte jakkene. Jakkene kjennetegnes ved det spesielle stoffet som både er grovt og fint vevet. Det blir nærmest en ru overflate som står i kontrast til den elegante silhuetten. Jakken designes i sesongens mest populære farger, og kan ofte sees med moteriktige detaljer som nagler og tøffe glidelåser.


Urban og praktisk eleganse


IRO har blitt et berømt merke kjent for sin særegne gatemote med elegant preg. Med plagg fra denne kolleksjonen vil du alltid være på topp med antrekket. Hos IRO finner du en eksklusiv blanding av tradisjonell og fransk eleganse som gjenspeiler seg i deres lette og romantiske plagg. Merket har en unik gatestil som deres skinnjakker og jeans bærer preg av.

IRO er virkelig perfekt for kvinner som ønsker å gjøre seg sett med stilen sin. Alle deres plagg har et unikt utseende som vil gjøre at antrekket ditt utmerker seg. Elsker du å skille deg ut i mengden, vil du elske deres draperte miniskjørt, luksuriøse skinnjakker samt deres ikoniske tettsittende jeans. Opplev denne franske kolleksjonen ved å handle klær fra dette franske merket her hos Miinto.


Sesongens hotteste skotrender


Det perfekte par sko er uten tvil et helt uunnværlig element for å fullføre ethvert utseende. Selv om sko er det siste du tar på, bør de aldri være noe man undervurderer! Hvis du har tatt deg tid til å sette sammen det perfekte antrekket, så fortjener det et stilig og komplementært par sko for å bringe hele antrekket til live. IRO gir deg et bredt utvalg av lekre sko som vil passe til alle antrekk og anledninger. Du finner både trendy sneakers og et utvalg av klassiske støvler i kolleksjonen til IRO.

Et riktig skopar kan forvandle selv det mest eklektiske antrekket til et helhetlig antrekk, eller løfte et enkelt antrekk til et helt nytt nivå. Her skiller IRO sine sko seg positivt ut, da de virkelig kommer i lekre design som vil komplementere antrekket uansett hvordan du kombinerer dem. Skoene vil sette prikken over i-en på din individuelle moteerklæring og vil la deg uttrykke identiteten din fra topp til tå!


En fullkommen sommergarderobe


Sommermote involverer vanligvis lette, luftige og komfortable klær som passer til varmere vær. Når du blar deg gjennom kolleksjonen til IRO her hos Miinto vil du fort legge merke til deres mange lyse, luftige sommerplagg. Noen populære sommerplagg i kolleksjonen til IRO er kjoler, shorts, singletter, maksikjoler, skjørt og et rikt utvalg av topper og bluser.

Lyse farger, fargerike mønstre og romantiske blomstertrykk preger kolleksjonen til IRO, så her kan du finne akkurat den sommerstilen som passer deg. I tillegg er plaggene laget av lette materialer slik som blant annet bomull, lin og silke. Med en komplett sommergarderobe fra denne kolleksjonen vil du holde deg kjølig, komfortabel og stilig mens du nyter det varme været!


IRO – Lekre skjørt, alltid


Fra IRO finner du alltid lekre skjørt for enhver IT-kvinne som søker en rekke allsidige, stilige skjørt. Miintos nettbutikk tilbyr en rekke alternativ når det kommer til skjørt fra IRO, inkludert miniskjørt, maksi-skjørt, blondeskjørt og volangskjørt som garantert vil tilfredsstille enhver preferanse.

Du kan mikse og matche skjørtene med IROs mange andre plagg, slik som deres søte topper, bluser, gensere og jakker for å skape det perfekte utseendet for enhver anledning. Merket er utviklet av to stileksperter som kontinuerlig leter etter de nyeste trendene. De franske brødrene Laurent og Arik lar oss fylle opp nettbutikken vår med de ferskeste trendene, og det har aldri vært enklere å handle moteriktige skjørt! Stol på oss hos Miinto og hev motespillet ditt – nå kan du bli et førsteklasses stilikon med skjørt og andre klær fra dette motemerket.

Fjern alle filter

IRO

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.