Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands IRO

IRO (0)

Det franske merket IRO har tatt verden med storm siden det ble grunnlagt i 2005. Det har resultert i at merket i dag har over 50 fysiske butikker rundt omkring i hele verden og forhandles hos de største nettstedene og varehusene. IRO kombinerer den klassiske parisiske stilen med den rebelske og rå stilen som stammer fra New York. Hvis du leter etter en kjole, skjørt eller andre klær som både er feminine og rocka, anbefaler vi at du tar en nærmere kikk på utvalget her på siden.

IRO er skapt av brødrene Laurent og Arik som opprinnelig kommer fra Frankrike og som var i New York en kort stund for å forfølge en karriere innenfor musikk. De valgte å kanalisere kreativiteten sin andre steder, og endte således i motebransjen. Denne kreativiteten og drivet etter å skape noe fikk de to brødrene til å skape motehuset IRO. Navnet IRO har de hentet fra det engelske ordet «hero». Årsaken er at du ikke alltid ser en helt, men du ser alltid det han eller hun har gjort. Denne tanken gjorde at brødrene bestemte seg for å kalle deres felles barn for en forfransking av ordet «hero».

Unik stemme på den internasjonale motescenen

Brødrene kombinerer den franske stilen med en New York-stemning for å skape et frirom for kvinner som kler seg både feminint og rocka. Denne stilen treffer blink hos de fleste kvinner siden det nettopp er balansen mellom det feminine og det maskuline som kan være vanskelig å treffe. Ved å kombinere perfekt håndverk, sans for detaljer og gode kvaliteter, har IRO funnet sin unike stemme og plass på den internasjonale motescenen.

Kjole og skjørt

IRO er eksepsjonelle til å designe flere forskjellige typer klær, men det er kanskje spesielt kjole og skjørt de er mest berømte for. Kjolene designes i forskjellige former og snitt, noe som gir en stor variasjon i kolleksjonene. Du kan for eksempel alltid finne en klassisk og kort omslagskjole med volanger som har vært spesielt populært de seneste årene. En slik kjole har et elegant snitt og fremhever kvinnekroppen på en helt fantastisk måte. Ofte lages kjolene i et tøft trykk eller farge for å kompensere for det feminine snittet. Hvis du trenger en kjole til årets neste store fest eller bryllup, så finner du selvfølgelig også det her på siden. Kolleksjonen består nemlig også av fotside kjoler som passer perfekt til et sommerbryllup eller en varm sommerdag med sneakers. Du finner som sagt også flere flotte skjørt i kolleksjonen. Her inneholder kolleksjonen skjørt til enhver anledning.

Jakke i verdensklasse

Det er ikke bare kjole og skjørt det franske merket IRO er spesialister på. Siden Chanel introduserte verden for de flotte Boucle-jakkene, har stilen vært en fast del av moteverden. IRO har tatt den elegante jakken til seg og har gjort den til sin egen. Dette franske merket er i dag verdenskjent for å være en av de aller beste til å designe de sofistikerte jakkene. Jakkene kjennetegnes ved det spesielle stoffet som både er grovt og fint vevet. Det blir nærmest en ru overflate som står i kontrast til den elegante silhuetten. Jakken designes i sesongens mest populære farger, og kan ofte sees med moteriktige detaljer som nagler og tøffe glidelåser.SJEKK OGSÅ UT

Chunky sneakers

Festkjoler

Julebord og julekjoler

Kåper

Matchende sett

Rumpetasker

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.