Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ISSEY MIYAKE

Det er flere og flere som begynner å få øynene opp for japansk mote. Den japanske moteindustrien har i mange år vært kjent, men det har kanskje vært noe folk har ansett som mer fascinerende enn at man selv har vært en del av det. Likevel er det noen merker som har klart å sette japansk mote på motekartet, og som har bidratt til å spre den japanske kulturen mer ut i verden gjennom gatemote og en unik stil.

Issey Miyake er et av disse merkene, og er et japansk merket som er elsket av moteinteresserte kvinner og menn over hele verden. Etter sin oppstart i 1970 har dette merket oppnådd anerkjennelse fra hele verden, og er i dag et av de ledende japanske motemerkene på internasjonalt plan.

Her hos Miinto kan vi tilby et stort utvalg av klær, vesker og tilbehør fra dette japanske merket, til både kvinner og menn.


Issey Miyakes opprinnelse


Som sagt ble dette merket stiftet i 1970 av Issey Miyake selv, og i begynnelsen het selskapet opprinnelig Miyake Design Studio. Merket ble først og fremst lagt merke til da de designet klær inspirert av teknologi og teknologiens verden. Issey Miyake har siden barndommen selv vært interessert i nytenkende og innovative teknikker, funksjoner og design, og han var spesielt fascinert av bruken av geometri og forskjellige former.

Etter hvert begynte han å eksperimentere med nye, spesielle og fleksible måter å jobbe på. Han var opptatt av funksjonaliteten, samtidig som klærne og designene hans skulle skille seg ut. Han hadde store drømmer, og hans mål var å kunne skape unike kvalitetsklær for både kvinner og menn. Og hvis man ser på utviklingen merket har hatt, er det ingen tvil om at de har lykkes med det. Det mest ikoniske plagget deres må sies å være en turtleneck som har fått en helt spesiell plass i teknologiens historie. Det er nemlig Issey Miyake sin turtleneck som Steve Jobs la sin elsk på, og som han ble kjent for å alltid ha på seg i offentlige anledninger.


Se vårt utvalg av Issey Miyake


Vi i Miinto er veldig glade for at vi har flere samarbeidsbutikker som fører produktene til dette unike merket fra Japan. For Issey Miyake er et av de merkene man bare ikke kan få nok av. Hos oss kan du derfor finne klær i merkets unike siluetter og design, i tillegg til moteriktige vesker og annet tilbehør.

Alle produkter i Issey Miyake sitt sortiment har beholdt merkets DNA og unike stil, noe du raskt vil se når du blar deg igjennom det store utvalget her på siden. Det som gjør merket så unike er at plaggene deres har en stram og klassisk stil, samtidig som de designene har ett eller annet helt unikt og spesielt med seg – enten det er formen på kraven, teksturen på materialene eller et helt spesielt og asymmetrisk mønster.

Kjøp Issey Miyake på nett hos Miinto i dag, og få det levert i løpet av få dager.

Fjern alle filter

Issey Miyake

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.