Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Jack Wolfskin (43)

Jack Wolfskin har oversikt over markedet, og det har de hatt siden merket ble grunnlagt i 1981. Designene består av førsteklasses produkter som passer perfekt til et aktivt utendørsliv.

Den store erfaringen med utviklingen av produkter ses tydelig når du ser stilen og opplever komforten. Funksjonaliteten er helt på topp, og nettopp derfor er merket populært over hele verden. Jack Wolfskin passer perfekt til deg som setter pris på et aktivt utendørsliv, sportsaktiviteter og utstyr til vandring eller klatring. Er du ikledd dette merket, behøver du aldri å tenke på noe annet enn å nyte alle de eventyrene du skal begi deg ut på.

Komfort, kvalitet og stil

Jack Wolfskins filosofi er veldig enkel. De ønsker å produsere klær som holder folk varme og tørre. Det har blitt produsert massevis av klær og utstyr hvor produsentene har prøvd å lage vannavvisende bukser, jakker, ryggsekker, gensere og lignende, men de virkelige utfordringene kommer først når klærne både skal være behagelige å ha på, samtidig som de skal tåle å bli utsatt for naturens krefter. Jack Wolfskin har lykkes med å produsere alt fra jakker til ryggsekker med et friskt uttrykk og design, som samtidig tåler ekstreme værforhold og tøff bruk. Nettopp derfor bruker folk som elsker friluftsliv Jack Wolfskin – hver eneste dag.

Jack Wolfskin til både kvinner og menn

Jakker fra Jack Wolfskin er enormt populære, rett og slett fordi de er produsert for å kunne tåle alle typer vær. Det høres ut som en smal sak, men det er virkelig ikke enkelt å lage en jakke som kan holde deg tørr når det pøser ned, holde deg varm når det er kaldt, men ikke for varm når sola skinner – samtidig som den skal kunne puste. For ikke å snakke om at klærne skal ha alle disse egenskapene, samtidig som de også skal ha et stilfullt design og perfekt passform. Jack Wolfskin har utviklet sine egne teknologier, og produserer jakker til både herrer og kvinner ut fra dette. Når du kjøper en jakke fra dette merket så kan du både få en jakke som tåler ekstrem kulde, og som samtidig passer perfekt til det konstant skiftende norske været.

Ryggsekker og vesker

Fra den spede starten på 80-tallet, hvor Jack Wolfskin lagde vesker og ryggsekker som for det meste hadde fokus på funksjon, kombinerer de i dag det praktiske med flott og stilig design. Ryggsekkene og veskene er produsert slik at belastningen av vekten fra ryggsekkene spres ut i de forskjellige stroppene og avstiverne. Kjennetegnet ved en ryggsekk fra Jack Wolfskin er de brede stroppene ved nakken og skuldrene. Det er på grunn av disse at vekten blir fordelt ut over hele ryggen og skuldrene. Det gir ryggsekkene en fantastisk ergonomi, og belaster ryggen og skuldrene dine så lite som overhodet mulig. Når du kikker etter utstyr som vesker og ryggsekker blant merkets store sortiment, så ser du fort at de ikke bare lager tursekker. Hvert år kommer det en ny kolleksjon som blant annet inneholder skolesekker og hverdagsvesker. Det er med andre ord noe for enhver smak og anledning.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG FRILUFTSLIV:

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Joggesko

Sports-BH

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

43 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.