EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

JACQUELINE de YONG (9)

Motemerkede Jacqueline de Yong, ofte forkortet til JDY, henvender seg til stilbevisste kvinner i alle aldre. Jacqueline de Yong tilhører klesmerket Only, og det er helt klart noen likheter mellom de to merkene. Klesmerket JDY lager klær med rå mønstre, sølvfargede glidelåser og smarte trykk. Det er detaljer som understreker den urbane storbystilen, og som gir et urbant og moteriktig uttrykk.

Allsidig og alltid perfekt

Jacqueline de Yong benytter seg veldig mye av de mørke fargene, og lager klær som supplerer den feminine kroppen. Merket henvender seg til kvinnen som er kompromissløs i stilen, og kolleksjonene fra JDY inneholder alt fra klassiske skjørt til bomullsbluser. Du finner med andre ord alt det du trenger for å uttrykke din egen personlighet og stil. Designet er veldig fleksibelt, noe som betyr at klærne kan kombineres med alt annet du har i garderoben. På den måten kan du enkelt sette sammen klærne for å få det uttrykket du ønsker.

Og her hos Miinto finner du de nyeste kolleksjonene fra JDY, og du kan være sikker på at du finner noe som passer til favorittjeansene dine, eller som passer til kjolen du gjerne vil gi et ekstra rått piff. Jacqueline de Yong lager klær til alle slags anledninger, uansett om det handler om en stille og rolig hjemmekveld på sofaen, fest eller jobb.

Moteriktige klær du har råd til

Klesmerket JDY oser av raffinement, og det anerkjente merket designer og produserer klær som minner om de vi ser på catwalken i Milano. De flotte designene har lenge hatt en fast plass i de danske garderobene, og merket har etter hvert vokst seg til et internasjonalt motemerke. Klesmerket har på kort tid blitt en av de største leverandørene av dongeri og jeans i Skandinavia, og det er flere forskjellige årsaker til det. Kolleksjonene inneholder mange forskjellige bukser og jeans - alt fra klassisk dongeri og stramme jeans til myke stoffbukser. JDY har fokus på kvalitet og design, men også på å lage klær som er verdt å betale.

Og det er derfor du har muligheten til å fylle garderoben din med mange forskjellige flotte plagg, slik at du kan være sikker på at du aldri vil havne i situasjonen der du føler at du ikke har noe å ha på deg. Med JDY er det slutt på kleskriser. I tillegg til smarte jeans tilbyr klesmerket også deilige strikkede gensere, uformelle kjoler, gode og allsidige cardigans og regntøy. Med klær fra dette merket får du mer enn bare et par bukser eller en bluse; du får muligheten til å uttrykke din personlighet. Og her hos Miinto har det aldri vært lettere å skape et feminint og rått uttrykk med moteklær fra Jacqueline de Yong (JDY).FLERE POPULÆRE KATEGORIER INNEN DAMEKLÆR:

Bukser

Kjoler

Kåper

Skinnjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.