Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JACQUEMUS

Simon Porte Jacquemus er en fransk motedesigner, grunnlegger av motemerket Jacquemus motemerke. Simon Porte ble født i 1990 i Sør-Frankrike, mellom Marseille og Avignon, i en bondefamilie. Han har alltid følt at mote var en slags drøm, men samtidig en måte man kunne uttrykke seg selv på. I 2008, 18 år gammel, reiste han til Paris og begynte å studere ved «École supérieure des arts et techniques de la mode» (ESMOD).

Etter at moren dør, bestemmer han seg for å forlate skolen og lanserer Jacquemus-merket (fra morens pikenavn), og debuterer med en super minimalistisk samling. Han promoterer kreasjonene sine ved å la vennene sine ha på seg klærne under Vogue's Fashion Night Out i 2010, og i 2012 blir han endelig invitert til å presentere kolleksjonen sin under moteuken i Paris. I 2014 designet han en kolleksjon for La Redoute, og året etter mottok han LVMH Special Jury Prize for et samarbeid med den tyske artisten Sebastian Bieniek. Mellom 2017 og 2018 presenterer den franske designeren den etterlengtede herrelinjen, og tilføyer sko, vesker og hatter i sine nye kolleksjoner.


Feminint og elegant


Jacquemus er et merke som går sine egne veier, og som har sin helt klare stil. Estetikken blir kalt «grunge matrix» med en moderne vri. Designene er sofistikerte, men samtidig minimalistisk, og undergrunn samtidig som den er oppdatert i sine former. De rene, men myke linjene og de asymmetriske snittene gir både en feminin og elegant stil, og understreker kroppen med rene og sensuelle former. Hvis du ikke kjenner Jacquemus, så er det virkelig på tide du tar deg litt tid og tar en nærmere kikk på det flotte sortimentet du finner her på siden. Er du ute etter design som preges av friskhet, spontanitet og nostalgisk raffinement, så er det ingen tvil om at du har kommet til rette sted.


En stil du ikke kan klare deg uten


Jacquemus har en karakteristisk stil som det er vanskelig å ikke bli forelsket i. Han henter sin inspirasjon fra arbeidslivet, hvor han jobber med klassiske materialer og snitt med få detaljer, og hvor de holdes så originale som mulig. I det brede og varierte utvalget av fantastiske design fra Jacquemus som du finner her på siden, kan du finne alt fra topper til skjørt. Det er klær som kan brukes til både hverdag og fest, og det er derfor design som passer perfekt til enhver garderobe.

Merket er kjent for sine innovative silhuetter, og i de originale og innovative snittene finner man lekre detaljer. Som helhet betyr det at man kan være sikker på å finne forskjellige stiler som er tidløse, originale og unike på samme tid.


Pulserende fargepalett


Simon Porte Jacquemus er en av de mest fascinerende designerne som jobber med fransk mote i dag. Hans livlige fargepalett er inspirert av en ekte designers kreativitet og følelse for idyll. Kvinner verden over sverger til dette motemerkets stemningsfulle kjoler, overdrevne former og lekre tilbehør.

Du kan ikke unngå å bli sett når du kler deg i klær fra Jacquemus. Du vil ikke bare utstråle glede, men umiddelbart vil du også ikle deg en følelse av det fantastiske, blandet med dramatikk og sensualitet. Kle deg i alt fra fargerike hatter til klær med slanke silhuetter som fremmer figuren. Jacquemus skaper en moderne og fantasifull kvinne med høy selvtillit. Bli en av mange trofaste tilhengere av dette helt spesielle motemerket sammen med andre kvinner verden over.


Moderne pastellvesker som passer motebevisste Skandi-kvinner


Håndvesker i pastellfarger har prydet motebildet den siste tiden, og mange motemerker har kastet seg på trenden. Særlig i Skandinavia har vi omfavnet denne romantiske, men enkle fargepaletten, og nå vil alle ha lyse sukkersøte håndvesker i pastellfarger som gir det lille ekstra til utseendet! Hos Jacquemus finner du et hav av populære håndvesker i lekre pastellfarger. Nå kan du endelig få tak i en pastellskatt slik som du nok har sett på feeden på Instagram i det siste. Influensere og kjendiser verden over har promotert pastellvesken, og denne lille godtebiten har kommer for å bli. Sørg derfor å finne deg en eller flere pastellveskefavoritter til garderoben.

Hos Miinto får du de beste og mest trendy håndveskene fra Jacquemus som kan bæres både dag og natt. Du finner kompakte og praktiske størrelser som passer perfekt når du skal bære med deg de små tingene, slik som mobil, sminke og lommebok. Finn din foretrukne pastellfarge og kombiner vesken med utallige antrekk til både hverdags og fest. Og har du kanskje også behov for en veske i klassiske farger, slik som brun og svart, da finner du dette også i Miintos førsteklasses utvalg av håndvesker fra Jacquemus.


Kjøp Jacquemus-tilbehør og smykker for en eksklusiv stil


I tillegg til et stort utvalg av moderne håndvesker, har Jacquemus et bredt utvalg av tilbehør som smykker, solbriller, belter, luer og hatter. De innovative formene kombinert med ungdommelighet og femininitet speiler seg også i det lekne tilbehøret. Å gi tilbehør til antrekket er en fin og enkel måte å piffe opp antrekkene sine på, og gi de et ekstra pent preg. Med tilbehør fra Jacquemus vil du komplementere ethvert antrekk og fremheve din femininitet og en leken vibb. Legg ny og forfriskende energi til gamle garderobefavoritter med lekkert tilbehør fra Jacquemus. Finn din komplette garderobe fra Jacquemus med både plagg, sko og vakkert tilbehør her hos Miinto, og sørg for at du alltid har et trendy utseende på lur – uansett hva dagen bringer!


Jacquemus hos Miinto


Miinto er et kollektiv bestående av over 400 uavhengige butikker fordelt over hele landet. Vi går opp i mangfold og muligheten for å uttrykke seg, og derfor er det viktig at utvalget er så stort og variert som mulig. Vi kan derfor garantere at du kan finne noe som passer perfekt til din personlighet og stil her hos Miinto, i tillegg til design i flere forskjellige prisklasser. Ta derfor en nærmere kikk på det store utvalget her på siden, og la deg bli inspirert! Husk at du får fri frakt ved kjøp på over 499 kroner.

Vi hos Miinto er stolte av å ha Jacquemus som boutiquepartner og av å kunne tilby deg luksuriøse kvalitetsvarer fra dette anerkjente motemerket – som vi er sikre på at vil leve opp til alle dine forventninger. Når du handler fra dette verdenskjente motemerket gjennom Miinto, hjelper du vår boutiquepartner med å vokse. På den måten bidrar du til vekst hos både våre boutiquepartnere og hos oss.

Fjern alle filter

Jacquemus

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.