Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

JANE KØNIG

Jane Kønig ble utdannet klesdesigner ved Danmarks Designskole i 1986. Under studiene designet Jane ofte smykker til sine prosjekter, noe som gradvis ble hennes foretrukne felt. Det var i 1989 hun åpnet sin første butikk i København, og i dag selger Jane Kønig smykkene sine gjennom 3 flaggskipbutikker og utvalgte forhandlere i Europa. I 2010 ble sønnen hennes, Jeff, medeier i selskapet. Det var han som utvidet selskapet til også å bestå av en nettbutikk. I dag har Jane Kønig rundt 35–40 ansatte, og ifølge henne selv er de en stor familie hvor alle tar godt vare på hverandre.


Den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i


Jane Kønig sine smykker er tidløse og klassiske, og er derfor enkle å bruke til både hverdag og fest. Det er de berømte Lovetags-anhengene som er hennes signatursmykke, og er et symbol på kjærlighet. Er du på jakt etter en gave til en du er glad i, eller kanskje noe fint til deg selv, er dette den perfekte gaven. Janes interesse for mote kommer tydelig frem i hennes smykker, og ifølge henne selv sier smykket en person bærer mye om ens personlighet. Hos Miinto finner du et stort utvalg av smykker, armbånd, ringer og ørepynt fra Jane Kønig. Uansett om du foretrekker smykker i sølv eller forgylt sølv finner du en rekke valgmuligheter – både store signatursmykker, og elegante, små detaljer som setter prikken over i-en på stilen.


Kvalitet og design i høysetet


De håndlagde smykkene fra den danske designeren har vunnet moteshow og flere priser for sitt særegne design, og det er mange som har Jane Kønig-ringer blant favorittene i smykkekolleksjonene sine. Felles for alle Jane Kønig-ringer er det stilige og gjennomtenkte designet, som vitner om designerens utdannelse fra Danish School of Design. Ikke minst hennes store interesse for de eldre teknikkene og tradisjonelt håndverk innenfor gullsmedfaget kommer tydelig frem. Derfor lager hun også utelukkende ringer av materialer av høyeste kvalitet, og et nytt smykke fra Jane Kønig vil derfor være en del av smykkekolleksjonen i mange år fremover.


Jane Kønig V-ring


Den populære Jane Kønig V-ring fant raskt veien til toppen blant de mest populære fingerringene. Ringene kan brukes til mange forskjellige anledninger og passer til mange forskjellige uttrykk og stiler, noe som vitner om et ekstremt gjennomtenkt design. Nettopp dette er det som har bidratt til populariteten og gitt ringen status som en klassiker fra Jane Kønig. Signaturringen er tilgjengelig i flere materialer, og har på grunn av sin store popularitet blitt designet i flere versjoner siden den første ringen så dagens lys. Du kan blant annet finne ringer med en unik ferskvannsperle, samt ringer med briljante diamanter, og begge designene gir et feminint og eksklusivt uttrykk.


Finn din Jane Kønig-ringstørrelse


Når du har funnet din neste Jane Kønig-ring, er det viktig at du velger riktig ringstørrelse, og det er flere ting du bør ta i betraktning i denne prosessen. Først og fremst bør du vurdere hvilken finger du vil ha den nye ringen på, siden alle fingrene ikke er like store. Husk også å tenke på hvilken hånd ringen skal være på. Ringstørrelsen du har på ringfingeren på venstre hånd er ikke nødvendigvis den samme ringstørrelsen som du har på høyre hånd. En annen faktor du bør ta i betraktning når du måler Jane Kønig-ringstørrelsen, er kroppstemperaturen din. Når kroppstemperaturen stiger, blir fingrene ofte tykkere, og ringstørrelsen du måler kan derfor variere tilsvarende.

Fjern alle filter

Jane Kønig

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.