Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Jim Rickey

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JIM RICKEY

Jim Rickey er et svensk merke med en utrolig stor lidenskap for å lage nyskapende sko av høy kvalitet, og ikke minst med høy motefaktor. Her hos Miinto har vi samlet et flott utvalg av fantastiske sneakers fra dette svenske merket, og vi er helt sikre på at du finner et par som passer perfekt til deg.

Jim Rickey er mest kjent for å produsere stilfulle sneakers med en utpreget sportslig stil og stilrene detaljer. Alle modellene fremstilles av møysomt utvalgte og slitesterke materialer av høy kvalitet som for eksempel skinn og lerret. Hele poenget med de flotte designene, er at du skal kunne ha glede av dem i mange år, og derfor er de laget av høy kvalitet slik at de tåler å brukes igjen og igjen. Skoene fungerer dessuten like bra til hverdag som til fest, og skoene gir deg et utseende som utstråler gatekultur. Det er ingen tvil om at et par sneakers fra Jim Rickey blir førstevalget når man skal velge et par sko som passer til alt.


Inspirasjon fra mote, sport og skandinavisk gatekultur


Merket ble lansert i 2006 av de to herrene Henrik Standerth og Patrik Lakso. Begge mennene hadde tidligere jobbet som selgere før de besluttet seg for å satse alt på design av tøffe kvalitetssko. I dag er merket en trygg havn for alle motebevisste kunder som er ute etter stilige sko av høy kvalitet, og merket finnes i dag i Europa, Mellomøsten, Nord-Amerika og Asia.

Jim Rickey skaper produkter som er inspirert av både mote- og sportsverden. Dessuten henter det svenske merket elementer fra den skandinaviske gatekulturen, noe som gir skoene det lille ekstra. Modellene utstråler urban nytenkning, og har på kort tid blitt et favorittmerke for mange menn når det skal handles sneakers. Merket lager faktisk ikke bare sko. Hvis du er ute etter en veske med samme kvalitet i design og materiale, så leverer Jim Rickey også det. Utvalget på siden er stort, og du finner helt sikkert en veske som passer perfekt til deg blant sortimentet her på siden.


Sko til den stilbevisste og moteriktige


Jim Rickey gir deg sko til hverdag og sport. Med grunnleggernes lange erfaring innenfor salg, så kan du være helt sikker på at du får et produkt du blir fornøyd med. Designerteamet bak merket har tatt utgangspunkt i dem selv, og har skapt modeller som kundene spør etter. Skoene passer både til trening og som hverdagssko, og ved å kombinere skoene med andre yndlingsplagg, oppnår du et moderne og kult uttrykk som fremhever følelsen av gatekultur. Når du kjøper sko fra dette merket, så blir du komfortabelt stilfull – og hvis du allerede er den stolte eieren av et par sneakers eller en veske fra dette svenske merket, så er vi sikre på at du får lyst på flere – og enda flere.


Svensk mote på sitt beste


Svenskene har i lang tid vært kjent for moteproduksjon og design, og deres sans for god smak og stil kan ikke unngå å ses i kolleksjonen til Jim Rickey. Med den tidløse og allsidige stilen i kolleksjonen til Jim Rickey får du tilgang til urbane motetrender, som også inneholder klassiske og elegante elementer. En veske eller et par sko fra Jim Rickey vil gi et enkelt og avslappet utseende, og kan kles både opp og ned etter egne preferanser!

Går du for et par sko fra denne kolleksjonen i en nøytral farge, slik som brun, beige eller sort, kan du med fordel kombinere skoene med forskjellige farger, mønstre og teksturer i resten av antrekket for å skape et unikt utseende. En ting er i hvert fall sikkert, her får du fottøy til kvinner og menn som alltid er på farten og som er avhengig av sko med en god passform og høy komfort!


Minimalisme og komfort i fokus


Jim Rickeys produkter er designet med både stil og komfort i tankene, noe som gjør dem til et populært valg blant motebevisste menn og kvinner som ønsker å se bra ut, samtidig som de føler seg vel! Merket bruker førsteklasses materialer som ekte lær og semsket skinn for å lage fottøy som er slitesterkt, pustende og behagelig å ha på seg.

Med så høyt fokus på komfort, funksjonalitet og klassiske sko-design er det helt opplagt at Jim Rickey sine produkter har blitt et populært valg blant mange mennesker. Et av hovedtrekkene i denne skokolleksjonen er det minimalistiske designet, som fokuserer på et rent uttrykk med nøytrale farger som passer til ethvert antrekk og enhver stil. Denne minimalistiske estetikken har gjort merkets sko til en favoritt blant kvinner og menn som leter etter stilig fottøy som kan brukes på daglig basis.


Legg litt farge til garderoben din med fargerikt tilbehør fra Jim Rickey


Jim Rickey gir deg et hav av tilbehør slik som håndvesker, skuldervesker, bagger, lommebøker og clutch-vesker, i sesongens mest trendy farger. I kolleksjonen finner du tilbehør i spreke farger slik som blant annet lysegrønn, rosa, rød og blå – en hel masse som virkelig vil krydre ethvert antrekk. Med fargerikt tilbehør fra svenske Jim Rickey kan du utrykke din personlige stil og individualitet. Ved å ta i bruk dristige, lyse eller unike farger i et antrekk, kan du skille deg ut og skape spennende kontraster og blikkfang i antrekket.

Det å inkorporere lyse og dristige farger til et antrekk kan øke både selvtilliten og humøret, og gi et energisk utseende. Når det kommer til fargebruk trekker Jim Rickey på det energiske og pulserende bylivet og inkluderer det i kolleksjonen sin. Miks og match med fargerikt tilbehør fra Jim Rickey, og få en gjennomført stil med et eksplosivt og moderne stil-uttrykk.


Jim Rickey hos Miinto


Dette svenske merket produserer luksuriøse sko og tilbehør som lover ren komfort, en sofistikert stil og god funksjonalitet til både kvinner og menn. Uansett om du leter etter uformelle joggesko, formelle pensko, støvler eller en praktisk skinnveske eller lommebok, har Jim Rickey et produkt som vil møte dine behov og overgå dine forventninger – og alle produktene får du enkelt tilgang til her hos Miinto!

Fjern alle filter

Jim Rickey

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.