Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

JIMMY CHOO

Når man tenker på Jimmy Choo, så tenker man automatisk på sko. For selv om merket også designer flotte vesker og annet tilbehør, så er det sko som er selve sjelen og hjertet i dette fantastiske motemerket. På begynnelsen av 90-tallet jobbet han med å sy sko i en skredderforretning i East End i London Og det var her hele eventyret startet, for skoene hans ble snart elsket av jet-settere og kjendiser. Men det var først da Prinsesse Diana viste seg offentlig med et par sko fra Jimmy Choo at det hele tok av.

Etter hvert slo han seg ned sammen med niesen sin Sandra Choi, og i 1996 lanserte de en merkevare som har vokst til et internasjonalt luksuriøst merke som produserer sko til enhver anledning. Og uansett om du er en urban trendsetter eller har et mer klassisk ladylike-uttrykk, så finner du garantert de perfekte Jimmy Choos. Selv om merket helt klart er mest kjent for sko, så kan vi love deg et like så sterkt utvalg av vesker. Og alt finner du her på siden. Så det er bare å ta en nærmere kikk og la deg forføre og friste. Og hvem er det som sier du skal nøye deg med ett par eller én veske?


Unike sko


Siden 1996, har Jimmy Choo gitt denne verden fantastiske og fascinerende tilbehør, og da spesielt sko! Dette merket kan alt, og du kan få alt fra joggesko til skyhøye stiletter, og enkle design til intrikate pyntete skjønnheter. Sko fra Jimmy Choo er ikoniske, og de fleste av hans design er forskjellige og ekstremt populære. Dagens design inkluderer blant, pumps, støvler og høye hæler. Han lager også såkalte «evening styles», og her har han virkelig gjort sitt for å øke sexappellen til de som er så heldige å gå med skoene. Skoene er mer sexy, elegante og unike enn noen gang før! Det er et uendelig antall av sko som dette merket er kjente for, men hvis man skal velge et par som er et av de mest berømte, så må det være hans sandaler med stropper pyntet med edelstener.


Også kjent for vesker


Jimmy Choo har hovedkontor i Storbritannia, og alt fokus er nå rettet mot den eksklusive kolleksjonen «Jimmy Choo Coutoure» som ble lansert i 2006. Og det var på dette tidspunktet merket begynte å designe vesker, noe som ble umåtelig populært med en gang de ble lansert. I kolleksjonen finner du alt fra funksjonelle skuldervesker til clutches. Designene er ekstremt varierte, og det finnes garantert en veske eller to som passer til din smak. Og akkurat som tilfellet er med skoene, får du også vesker av den absolutt høyeste kvalitet.

Selve mannen bak motemerket, Jimmy Choo, er i dag ikke involvert i noen av designene, men arbeider fullt og helt med sitt eget arbeide i stedet. Men skoene er fortsatt designet av hans niese, så det er fortsatt en del «Choo» i skoene!

Fjern alle filter

Jimmy Choo

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.