Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

J.LINDEBERG

Hvis du ønsker deg klær fra et merke som vet å kombinere mote med funksjon, er J. Lindeberg merket for deg. J. Lindeberg ble grunnlagt i Stockholm i 1996, med et brennende mål om å skape klær for moderne og bevisste forbrukere. Selv om merket ikke er mer enn drøyt 20 år gammelt, distribuerer de i dag klær til over 35 land og har butikker i flere storbyer, blant annet København, Oslo, New York, Miami, Tokyo, Beijing, Shanghai og selvfølgelig også der hvor det hele startet – i Stockholm.

J. Lindeberg tilbyr det meste av klær, alt fra fra gensere og jakker, til jeans og skjørt. De baserer seg på ideen om å kombinere mote og sportsklær, og resultatet er klær som er funksjonelle, gode å ha på gjennom hele dagen, og som også ser utrolig bra ut. Dette er definitivt et merke for den moderne og aktive kvinnen eller mannen.


For deg med en sporty livsstil


Klær fra J. Lindeberg er definitivt utviklet med tanke på sporty og aktive forbrukere, men det betyr ikke at du er nødt til å være toppidrettsutøver for å bruke klær fra dette merket. Det holder lenge at du har et mål om å bevege deg mer i hverdagen, og ønsker å gå med klær som gjør dette mulig.

J. Lindeberg produserer klær til både menn og kvinner, og fokuset er som nevnt ikke bare at klærne skal være gode å bevege seg i, men også at de skal se bra ut. J. Lindberg sponser også store konkurranser over hele verden, som for eksempel The Omega Masters European Tour og The Alpine Ski World Cup, og noen av verdens beste idrettsutøvere velger også å benytte seg av klær fra dette merket. Internasjonale toppidrettsutøvere er alltid i rampelyset og må derfor se best mulig ut, og det at disse utøverne velger å bruke klær fra J. Lindeberg er, mer enn noe annet, et bevis på at klærne ikke bare er av høy sportslig kvalitet, men at de også ser bra ut.


Bærekraftig mote


I vår tid er folk mer og mer bevisst på hvilken innvirkning vårt forbruk har på miljøet. Klesbransjen har dessverre ofte vist seg å være en virkelig stor synder i denne sammenhengen, og mange merker har en produksjon som ikke er etisk eller holdbar, verken for arbeiderne eller for planeten. Dette har heldigvis J. Lindberg et stort fokus på, og når du velger å kjøpe en genser, jeans, jakke, kjole eller noe helt annet fra dette merket, kan du være sikker på at de gjør alt i sin makt for å finne bærekraftige og miljøbevisste løsninger til alle ledd i produksjonen deres.

Merket er blant annet en trofast støttespiller av ”1% for the planet”, som er en global bevegelse som inspirerer bedrifter og individer til å støtte og bidra til miljøvennlige løsninger gjennom et årlig medlemskap i organisasjonen og dagligdagse handlinger som kan bidra til å minimere et negativt miljøavtrykk.

Fjern alle filter

J.Lindeberg

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.