Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JOHN MILLER

John Miller spesialiserer seg på klassiske, stilrene og tidløse skjorter. John Miller gir deg unikt håndverk, høykvalitetsmaterialer med innovativt design utviklet for stilbevisste herrer. Dette nederlandske merket kombinerer lidenskap for design med et raffinert håndverk for å tilby kvalitetsmote til herrer verden over. Hos Miinto finner du et bredt utvalg av nydelige kvalitetsfulle skjorter og cardiganer fra John Miller.


John Miller til klassiske herrer


Den formelle skjorten har alltid vært en klassiker i herregarderoben. En skjorte kan brukes år etter år og går aldri av moten. En stilig formell skjorte i garderoben passer til alle anledninger. Den kan brukes til alt fra jobbintervju til bryllup. John Miller er herremerket som har spesialisert seg på klassiske tidløse plagg. John Miller gir deg skjorter i klassiske farger og i forskjellige skjortestiler med mønstre, slik at du alltid kan finne en passende skjorte uansett anledning.


Tidløse skjorter


John Miller produserer kvalitetsskjorter til motebevisste herrer som elsker å tilføre stilen sin et snev av eleganse og luksuriøsitet. En skjorte er alltid allsidig og kan tilpasses utallige kleskombinasjoner. Kombiner den med et par uformelle jeans for en avslappet stil, eller sett den sammen med en klassisk dressbukse- og jakke for den mer elegante.


John Miller: Fokus på passform og komfort


Hver mann skal kunne trekke frem en flott skjorte med perfekt passform som også er komfortabel, elegant og formell. Det kraftige stiluttrykket som du får ved bruk av en formell skjorte vil gjøre deg til en velkledd herre uansett hvilken sammenheng du er i. For en helt fullkommen stil er det viktig med riktig passform og kvalitet, og John Miller innfrir på begge områder. Førsteinntrykket vil aldri slå feil med en John Miller-skjorte, og derfor bør du aldri undervurdere kraften i en velutformet skjorte for å fremheve et klassisk utseende. Perfekt størrelse, unik passform og materialer av høy kvalitet settes sammen i en enkel formell skjorte og gir deg ren luksus. Med en skjorte fra John Miller kan du derfor fremheve din naturlige selvtillit når du trer inn i et rom.


Eksepsjonell kvalitet og håndverk


Grunnlaget for John Miller er samarbeidet med de beste europeiske stoffleverandørene for å gi herrer verden over det de fortjener – kvalitet av ypperste klasse og et materiale som føles behagelig mot kroppen. Dette resulterer i unike kolleksjoner av høy kvalitet. Hver skjorte produseres med en spesiell oppmerksomhet på detaljer. John Miller tilbyr flere passformer, ermelengder og kragevariasjoner slik at du kan være helt sikker på at du finner en favoritt. Hele utvalget kan du handle hos Miinto, og du kan være sikker på at du alltid vil være ikledd en eksklusiv skjorte og være klar til enhver anledning.


Fremhev stilen med en høykvalitets genser


Kolleksjonen til John Miller gir deg også gensere i deilig kvalitet og i et stilrent design som aldri kan slå feil. En genser over en klassisk skjorte gir deg en lag-på-lag-stil som virkelig kan det med å skape et stilkraftverk som vil få alle til å bemerke antrekket ditt. Du finner et stort utvalg av deilige gensere og strikkejakker fra John Miller i myke materialer som er deilige å ha på. Legger du til litt snasent tilbehør slik som en klokke i skinnende metall eller et skinnbelte får du et fullført antrekk.


Sett preg på garderoben med trykk


Skjorter med print fungerer til mange forskjellige anledninger og er en nødvendighet å ha til hver sesong. Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter er en klassisk skjorte med et iøynefallende trykk stilig. Trykte skjorter kan man kombinere både til mer formelle og uformelle antrekk. Fremhev stilen med en stripete skjorte, eller en blomstret skjorte som taler for seg selv. Se gjennom Miintos utvalg av skjorter med print fra John Miller og finn den som passer din stil og din garderobe. Leter du etter noe å piffe opp stilen med, så er skjorter med trykk de beste alternativene å gå med. Investerer du i en skjorte med trykk kan du forvandle antrekket ditt til å gå fra kjedelig til interessant på et blunk.

Med trykte skjorter kan du leke med farger og bryte opp det nøytrale. Skjorter med trykk er både stilige og trendy, og kan kombineres med de fleste andre plagg og farger. På sommeren kan du gå for en beige shorts og en stripet skjorte med blå detaljer for en klassisk stil. Kombiner antrekket med et par joggesko eller sandaler for den ultimate sommerstilen. Liker du en minimalistisk stil kan du velge en skjorte med lyst mønster og kombinere det med et par ensfargede mørke bukser eller shorts sammen med et par hvite joggesko. Topp det hele med et par solbriller for en unik og kul stil.


Den tidløse hvite John Miller-skjorten


Formelle hvite skjorter er helt utmerket til å sette sammen stilen. Den hvite skjorten skuffer aldri og er et sikkert valg i mange situasjoner. Selv i sin enkelhet vil en John Miller skjorte i ypperste kvalitet ha evnen til å skille seg ut på en elegant og diskre måte. Hvitt er det ultimate valget dersom du er ute etter en tidløs skjorte av høykvalitets tekstil som kan brukes år etter år. Når du har på deg en skarp og elegant hvit skjorte med perfekt passform, sparer du tid når du skal sette sammen et antrekk uten å gå på kompromiss med stilen. Kombineres den med en enkel marineblå blazer eller en cardigan og et par lyse chinos eller mørke jeans vil du få en uanstrengt stil som passer til de fleste anledninger. Ønsker du en mer stilren og profesjonell stil, kan du kombinere skjorten med en klassisk helsvart dress.


Uendelige kombinasjonsmuligheter med John Miller


En skjorte kan kombineres med mange forskjellige plagg og er derfor et perfekt tilskudd til garderoben. Uansett om du velger å kombinere skjorten med et par jeans og slenge over en kul skinnjakke, eller om du går for den klassiske blazeren og dressbuksen over skjorten så er en skjorte en investering som aldri går av moten, og som på en enkel måte kan tilpasses både sesong og anledning. Sleng en vest over skjorten og du får en uanstrengt og uformell stil. For det lille ekstra kan du velge en mønstret skjorte under vesten og få en uslåelig kleskombinasjon. Avslutt stilen med å brette opp skjorteermene for å gi stilen ekstra dybde.

Fjern alle filter

John Miller

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.