Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JOHNNY LOVE

Johnny Love er et populært klesmerke fra Norge, og ble stiftet i 2006 av Johnny Vinnem. Målet var å skape herreklær som kunne få menn til å kle seg litt flottere i hverdagen, og visker derfor ut skillet mellom formelle og avslappede antrekk. Dette er noe han har lykkes med, og her hos Miinto har vi et godt utvalg av norsk herremote fra Johnny Love.

Johnny Love er et klesmerke som lager enkle, eksklusive og tidløse hverdagsklær av lekre materialer i særdeles høy kvalitet. Fargene holdes på et diskret og smakfullt nivå, og merket har alltid et godt øye for detaljene. Ideen om å gjøre hverdagen litt mer stilfull har skapt stor suksess, ikke bare her hjemme, men også i utlandet. I dag kan du kjøpe herreklær fra Johnny Love i hele Skandinavia, Europa, Canada, USA og Russland.


Design tilpasset norske forhold


De fleste kjenner det norske klesmerket for de populære jakkene, frakkene og vindtette jakkene de har i kolleksjonen sin. Disse klærne er et naturlig resultat av de utfordringene været i Norge kan by på, som for eksempel sterk vind, øsende regn og lange, kalde vintre med massevis av snø. Johnny Love er et merke som ikke sier nei til en utfordring, og har som noe av det mest naturlige i hele verden laget en eksklusiv kolleksjon av jakker som tåler disse utfordringene.

Det er selvfølgelig ikke bare kvalitet og funksjon som står i høysetet, men også godt design. Det betyr at du kan være utenfor i all slags vær, og fortsatt være stilig påkledd. Her kommer de velvalgte materialene til sin rett, i tillegg til planleggingen, forarbeidet og godt håndverk. Hele produksjonen foregår i Europa under forhold som er bra for miljøet og de ansatte, så du kan derfor være sikker på at du handler med et etisk firma når du handler med Johnny Love.


Kolleksjon av høy kvalitet


Når du ser nærmere på produktene fra Johnny Love, så innser du at det finnes flere forskjellige jakker og frakker å velge mellom, i tillegg til skjorter og gensere. Felles for alle produktene er høy kvalitet og lekkert og stilfullt design som enhver mann vil se ufattelig bra ut i, både til hverdag og fest. Når du kjøper norsk herremote fra dette merket, så får du herreklær som har et spesielt snev av holdning og gateklær, og som samtidig representerer den klassiske herremoten som vi kjenner og elsker.

Det hele startet med at grunnleggeren ikke likte de klærne man kunne kjøpe i butikkene, og bestemte seg derfor for å designe noe selv. Snart fikk vennene også nyte godt av den talentfulle nordmannens talent for design, og begynte også å gå med klærne han laget. Etter noen år ble han tilbudt å være med i en konkurranse i Paris, og siden har det gått slag i slag hvor han har fått mer og mer suksess.

Fjern alle filter

Johnny Love

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.