Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Johnny Was (9)

Johnny Was lager dameklær som krysser kulturer og trosser tendenser. Her får du design med en bohem-ånd og en ekte følelse av autentisitet. Det hele startet i California, og vi kan takke én mann for at vi i dag kan få fantastiske produkter fra dette amerikanske merket, og han heter Bob Marley.

Johnny Was sitt motto er «Inspirasjonen er der du finner det». Det kan høres litt svevende ut, men for skaperne av dette motemerket kom inspirasjonen faktisk svevende gjennom luften. De hørte nemlig de lystige tonene fra en klassisk reggeasang som ble utgitt året før, og ved stranden i det sørlige California hørte de Bob Marley synge «Johnny was a good man» – og dermed ble det født et klesmerke.

Livet ligger i detaljene

Dameklær fra Johnny Was har en universell og tidløs appell, akkurat som en stor sang fra en legendarisk artist har. Inspirasjonen kommer fra den frie ånden og fra noe som er vakkert, ekte og litt særegent. Dette kan man lett se i kolleksjonen deres, hvor for eksempel en kjole kan være et stykke tidløs kunst med luksuriøse håndsydde sting og flotte trykk. Det er de flotte detaljene her i livet som gjør det så fantastisk, og det er det som Johnny Was prøver å gjenskape i kreasjonene sine. Derfor finner du blant annet de flotteste broderiene, de mest luksuriøse materialene, en blanding av vintage og det moderne i tillegg til en alltid tilstedeværende feminin silhuett.

De skaper dameklær som omfavner den californiske livsstilen, men som samtidig har en global tiltrekningskraft. Det føles luksuriøst men kan samtidig pakkes ned i kofferten i hui og hast i siste øyeblikk før en reise. Det handler om å gå gjennom livet med en letthet som både er dragende og inspirerende. Med en kjole eller andre produkter fra dette Sør-Californiske merkets kolleksjon med dameklær, er du allerede godt på vei.

Kan kombineres med alt

Det som kjennetegner gode dameklær, er at de er allsidige. Det betyr ikke at de ikke har et kraftig og gjenkjennelig uttrykk, men at de kan brukes til flere forskjellige anledninger, alt avhengig av hvordan man styler klærne. Hvis du for eksempel velger en kjole fra Johnny Was, så kan du bruke den både til hverdag og fest, på jobben eller nede på stranda. Det er snakk om dameklær som enkelt kan pyntes mer eller mindre, avhengig av anledning og humør. Prøv for eksempel en lett kjole sammen med sandaler og sommerhatt, så er du helt klar til sommerfesten.

Hvis du gjerne vil ha et litt røffere utseende, så kan kjolen lett kombineres med en kort dongerijakke eller skinnjakke, og et par tøffe boots. Man må huske på at det ikke er noen som sier man bare kan bruke lette kjoler når det er varmt. Hvis du gjerne vil sette prikken over i-en på et antrekk og et utseende, så er det alltid aktuelt med flott tilbehør som vesker og smykker – for som Johnny Was sier: «Det er de flotte detaljene her i livet som gjør livet så fantastisk.»POPULÆRE KATEGORIER TIL HERRE:

Hettegensere

T-skjorter

Skjorter

Vinterjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.