Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JOHNNY WAS

Johnny Was lager dameklær som krysser kulturer og trosser tendenser. Her får du design med en bohem-ånd og en ekte følelse av autentisitet. Det hele startet i California, og vi kan takke én mann for at vi i dag kan få fantastiske produkter fra dette amerikanske merket, og han heter Bob Marley.

Johnny Was sitt motto er «Inspirasjonen er der du finner det». Det kan høres litt svevende ut, men for skaperne av dette motemerket kom inspirasjonen faktisk svevende gjennom luften. De hørte nemlig de lystige tonene fra en klassisk reggeasang som ble utgitt året før, og ved stranden i det sørlige California hørte de Bob Marley synge «Johnny was a good man» – og dermed ble det født et klesmerke.


Livet ligger i detaljene


Dameklær fra Johnny Was har en universell og tidløs appell, akkurat som en stor sang fra en legendarisk artist har. Inspirasjonen kommer fra den frie ånden og fra noe som er vakkert, ekte og litt særegent. Dette kan man lett se i kolleksjonen deres, hvor for eksempel en kjole kan være et stykke tidløs kunst med luksuriøse håndsydde sting og flotte trykk. Det er de flotte detaljene her i livet som gjør det så fantastisk, og det er det som Johnny Was prøver å gjenskape i kreasjonene sine. Derfor finner du blant annet de flotteste broderiene, de mest luksuriøse materialene, en blanding av vintage og det moderne i tillegg til en alltid tilstedeværende feminin silhuett.

De skaper dameklær som omfavner den californiske livsstilen, men som samtidig har en global tiltrekningskraft. Det føles luksuriøst men kan samtidig pakkes ned i kofferten i hui og hast i siste øyeblikk før en reise. Det handler om å gå gjennom livet med en letthet som både er dragende og inspirerende. Med en kjole eller andre produkter fra dette Sør-Californiske merkets kolleksjon med dameklær, er du allerede godt på vei.


Kan kombineres med alt


Det som kjennetegner gode dameklær, er at de er allsidige. Det betyr ikke at de ikke har et kraftig og gjenkjennelig uttrykk, men at de kan brukes til flere forskjellige anledninger, alt avhengig av hvordan man styler klærne. Hvis du for eksempel velger en kjole fra Johnny Was, så kan du bruke den både til hverdag og fest, på jobben eller nede på stranda. Det er snakk om dameklær som enkelt kan pyntes mer eller mindre, avhengig av anledning og humør. Prøv for eksempel en lett kjole sammen med sandaler og sommerhatt, så er du helt klar til sommerfesten.

Hvis du gjerne vil ha et litt røffere utseende, så kan kjolen lett kombineres med en kort dongerijakke eller skinnjakke, og et par tøffe boots. Man må huske på at det ikke er noen som sier man bare kan bruke lette kjoler når det er varmt. Hvis du gjerne vil sette prikken over i-en på et antrekk og et utseende, så er det alltid aktuelt med flott tilbehør som vesker og smykker – for som Johnny Was sier: «Det er de flotte detaljene her i livet som gjør livet så fantastisk.»

Fjern alle filter

Johnny Was

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.