Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Joseph Ribkoff (88)

Merket Joseph Ribkoff er et «high-end» merke som ble startet i 1957 i Canada. Mannen Joseph Ribkoff ønsket å tilby klær med et globalt uttrykk og en unik stil. Eksklusive mønstre og klare farger går ofte igjen i Ribkoff sine design, sammen med en dyp forståelse for mote og trender. Hans design appellerer gjerne til unge trendsettere såvel som voksne damer med en gjennomført stil og et øye for design.

Joseph Ribkoff ønsker å lage klær som svarer til det multi-dimensjonale behovet til kvinner i dag. Merket har etterhvert utviklet seg til å bli et verdenskjent og anerkjent klesmerke kjent for sin unike stil. Den første kolleksjonen ble sluppet i 1957 i tiden da damemote gjennomgikk en revolusjon. Klærne ble da, som nå, designet og tilvirket i Canada.

Med et våkent øye på motebildet lager Joseph Ribkoff klær til ulike anledninger: Fra luksuriøse og trendy kjoler til kveldstid, til mer nedtonede kjoler og antrekk til hverdag og jobb. Joseph Ribkoff tilbyr også formelle kjoler til finere anledninger og en egen sporty kolleksjon. Klærne er basert på innovasjon, allsidighet, kvalitet og en overkommelig pris i forhold til mange andre luksusmerker.

Her på miinto.no finner du klær fra ulike uavhengige butikker rundt om i Norge. Få plagg fra Joseph Ribkoff tilsendt fraktfritt innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

88 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.