Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

JOSEPH RIBKOFF

Merket Joseph Ribkoff er et «high-end» merke som ble startet i 1957 i Canada. Mannen Joseph Ribkoff ønsket å tilby klær med et globalt uttrykk og en unik stil. Eksklusive mønstre og klare farger går ofte igjen i Ribkoff sine design, sammen med en dyp forståelse for mote og trender. Hans design appellerer gjerne til unge trendsettere såvel som voksne damer med en gjennomført stil og et øye for design.

Joseph Ribkoff ønsker å lage klær som svarer til det multi-dimensjonale behovet til kvinner i dag. Merket har etterhvert utviklet seg til å bli et verdenskjent og anerkjent klesmerke kjent for sin unike stil. Den første kolleksjonen ble sluppet i 1957 i tiden da damemote gjennomgikk en revolusjon. Klærne ble da, som nå, designet og tilvirket i Canada.

Med et våkent øye på motebildet lager Joseph Ribkoff klær til ulike anledninger: Fra luksuriøse og trendy kjoler til kveldstid, til mer nedtonede kjoler og antrekk til hverdag og jobb. Joseph Ribkoff tilbyr også formelle kjoler til finere anledninger og en egen sporty kolleksjon. Klærne er basert på innovasjon, allsidighet, kvalitet og en overkommelig pris i forhold til mange andre luksusmerker.

Her på miinto.no finner du klær fra ulike uavhengige butikker rundt om i Norge. Få plagg fra Joseph Ribkoff tilsendt fraktfritt innen få virkedager.

Fjern alle filter

Joseph Ribkoff

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.