Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JOYA

Joya er en sveitsisk skoprodusent, hvis formål er å utvikle sko som er helsefremmende, stilfulle og gode å gå it. Joya gjør det mulig for deg å føle deg vel hele dagen mens du er på føttene. Dette helsefokuserte merke er utviklet for å støtte den naturlige bevegelsesprosessen og til å understøtte en sunn måte å bevege seg på. Joya er spesielt utviklet for å trene muskelsystemet, og samtidig avlaste føttene og ryggen. Ønsker du et par kvalitetssko som ser flotte ut og samtidig vil bidra til å holde deg komfortabel hele tiden som du er på føttene? Ja da skal du se gjennom Miintos store utvalg av Joya-sko til både menn og kvinner.


Stilige, helsefremmende sko fra Joya


Når det kommer til å finne det perfekte par med kvalitetssko, er den gode nyheten at du med et par Joya-sko får både komfort og stil. Du kan velge mellom en rekke forskjellige modeller i ulike farger og design. Joya-sko er klassiske i passformen og er utrolig tilpasningsdyktige når det kommer til å tilpasse seg føttene. Uansett om du er til en klassisk modell i en svart farge, eller om du ønsker å sette mer preg på antrekket ditt med et par fargerike Joya-sko, har Joya nettopp det du leter etter. Du finner alt fra joggesko og sandaler til mer klassiske skomodeller som passer til både hverdag og fest.


Sett din lit til Joya-sko


Hvis du er mye på beina er det en god ide å investere i et par gode, funksjonelle sko. Det er ikke uten grunn at mennesker verden over elsker Joya-sko. Det er fordi de er så komfortable, stilige og allsidige. Komfortfaktoren er så høy at man nesten kan sammenligne de med å ha på seg et par deilige tøfler som forsiktig støtter og klemmer om føttene med en perfekt passform og førsteklasses komfort. Så hva venter du på? Ikke nøl med å skaffe deg et par av disse utrolig lekre skoene.


Styrk kroppen


Alle kjenner seg igjen i følelsen av å gå lenge med et par sko som er alt annet enn komfortable. Ikke bare er det rent faktisk utrolig ukomfortabelt, men det har effekter på den fysiske helsen og musklene i kroppen. Har man på seg et par ubehagelige sko kan man fort bli både irritabel og trøtt, og det kan påvirke yteevnen negativt. Disse problemene slipper du med et par stilfulle sko fra Joya, som har velbehag og funksjonalitet som sin største lidenskap. Sørg for alltid å føle deg på topp og se fantastisk ut med et par flotte og luksuriøse sko fra Joya.


Invester i god stil og selvtillit


Man behøver ikke å kle seg i et par høyhælte sko eller et par svarte dress-sko for å se klassisk og stilig ut. Kombiner kjolen med et par nydelige skinn-loafers eller legg til et par hvite sneakers fra Joya for litt kontrast i ditt klassiske antrekk. Med Joya går man ikke på kompromiss med stilen, tvert i mot får man både i pose og i sekk, hvor skoenes unike utforming sørger for at du får riktig holdning og økt selvstillitt, og samtidig kan du føle deg selvsikker med Joyas lekre sko-design.


Sko til alle årstider


Joya gir deg sko til både vår, sommer, høst og vinter. Med deres store utvalg av deilige og behagelige sko med foring har du alltid et par sko til høst- og vinterkulden. For vår og sommer-garderoben kan du med fordel benytte deg av deres mange flate sko, loafers og utallige sandal-modeller som sørger for å holde føttene luftige på varme vår- og sommerdager. Joyas sandaler er perfekte til sommerferiene som ofte bærer preg av lange gåturer i varmen.


Velg et klassisk par


Enhver sko-kolleksjon har behov for et klassisk skopar. Et klassisk par sko går aldri av moten og blir sko man «går til» for enhver anledning. Hos Joya finner du mange ulike modeller av de klassiske skoene som fungerer godt til alle typer av antrekk og stiler. Joya har et hav av modeller som er enkle i fargepaletten, i formen og i designet, noe som gjør de allsidige og anvendbare hver gang du bare trenger et par sko som fungerer til alt. Skal du ut på en fest kan du kombinere et par Joya skinnsko med et par pene bukser, et skjørt eller en kjole, og en pen overdel slik som en skjorte eller en mønstret, fargerik topp. Topp stilen med passende tilbehør til skoene og du har et uslåelig antrekk!


En langvarig investering perfekt til alle anledninger


De fleste av oss er godt kjent med påstanden om at kvalitet er mer verdifullt enn kvantitet. Dette kan også sies om et par gode sko. Investerer du i et sett sko som er av høy kvalitet og som i tillegg både ser fine ut og er gode å gå i, vil du ha gjort en langvarig investering, og ha sikret deg et par sko som du kan gå med år etter år.

Kvalitet taler for seg selv. Alle sko av god kvalitet er laget for å vare lenge og tåle tidens belastninger. Siden sko brukes hele tiden er det viktig at de kan brukes om og om igjen uten å miste funksjonalitet, komfort og få et slitt utseende. Med et par høykvalitetssko fra Joya, som er utviklet av kvalitetsmaterialer, vil du få spesiallagde sko som er laget for å tåle mange års bruk.


Finn ditt eget stiluttrykk med sko fra Joya


Et par sko er ofte den siste antrekksdelen, og kan ofte ha en avgjørende effekt på helheten i antrekket. Et par sko kan legge et snev av spill i antrekket, eleganse og i det hele tatt være med på å bestemme stemningen i antrekket. Et par sko fra Joya lover deg et fullkomment antrekk, uansett om du går for en mer klassisk eller sportslig skomodell.


Det ultimate par sko fra Joya finner du hos Miinto


Hos Miinto er vi alltid opptatt av at du skal ha et rikt utvalg å velge mellom slik at du alltid kan være sikker på å finne noe som passer din unike smak. Samtidig bestreber vi oss etter å ta inn merker som tilbyr høy kvalitet. Derfor kan du alltid være helt sikker på at du vil bli fornøyd med ditt kjøp av Joya-sko hos Miinto. Joya etterlever alle Miintos standarder for kvalitet. Finn ditt neste par av joggesko, loafers, støvler og sandaler i et hav av forskjellige materialer og farger.

Fjern alle filter

Joya

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.