Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JUICY COUTURE

Juicy Couture er et ikonisk merke innenfor moteverden. Stilen er en blanding av dristig feminin og fullstendig kompromissløs. Dette er design som helt klart henvender seg til den hengivne og selvsikre moteelskeren og Juicy Couture er spesielt godt kjent for sine sett bestående av bukse og jakke i velour. Juicy Couture er mest kjent for sine tracksuits i velur som alle ”måtte” eie på 90-tallet. I dag, mer enn 25 år senere, er de myke, glamorøse og ettertraktede treningsdraktene fortsatt en del av sortimentet, men i dag har de så mye mer enn det. Merket tilbyr hverdagsmote i form av overraskende design som henvender seg til de feminine moteelskerne. Utvalget inneholder alt fra topper til sko – alt sammen i bemerkelsesverdig design med masser av detaljer. I tillegg finner du buksene og jakkene i alle farger, som rød, grønn og blå. En rød Juicy Couture bukse er spesielt populært i år.


Populært blant kjendiser


Berømtheter og kjendiser som Madonna og J. Lo elsker å iføre seg en tracksuit fra Juicy Couture, og de har ved flere anledninger blitt fanget på kamera ikledd disse. Merket har blitt kjent for å kunne gi alminnelig klær en eksklusiv og glamorøs touch. Bedriften vet nemlig at kvinner ønsker å føle seg fabelaktige og godt tilpass, også i avslappede klær. Nå har de utvidet sortimentet sitt fra kun å inneholde klær, til også å omfatte badetøy, parfyme, klokker og sko.


Den beste veluren


Feminine bodyer er det helt store samtaleemne i kvinnenes moteverden. Den stramme overdelen sitter perfekt på damekroppen, både med jeans og velurbukser. Du kan også finne lekre velurkjoler. Dette er et strålende valg til firmafesten, hvis du for eksempel kombinerer den med åpne eller lukkede svarte støvler. Det globale fenomenet er som sagt mer enn bare velur. Juicy Couture-utvalget byr også på lekre og komfortable treningsdrakter av annet stoff og i mange farger, blant annet i grått, svart eller lyseblått.


Moten fra 90-tallet er tilbake


Det ikoniske 90-talls merket er den perfekte sammensetningen av den velkjente Los Angeles-moten vi kjenner fra flere tiår siden, kombinert med dagens trender. Du kan for eksempel velge et tidløst look med bukser, hvite sneakers og en unik topp. I tillegg til sportsklær som passer til spaserturer, trening eller en hyggelig ettermiddag på sofaen, så byr det amerikanske merket også på fottøy som passer perfekt til alle typer stoff. Derfor kan du fint kombinere Juicy Couture-sneakers med den klassiske svarte eller hvite t-skjorta. Denne er enkel foran, men har et kult og gotisk design på ryggen. Det amerikanske livsstilsmerket byr også på masser av muligheter for double denim, for å få den helt riktige 90-talls looken.


Parfyme til de tøffe


Det er et glamorøst og morsomt livsstilsmerke for de motebevisste, og som bringer følelsen av Los Angeles til resten av verden. L.A er for de hardtarbeidende, livsnyterne og drømmerne. Det er byen for engler og syndere. Det er kort fortalt plass til alle. Los Angeles er stedet hvor folk drømmer stort, hvor sola skinner og hvor du alltid kan finne underholdning. Dette er byens puls, og det er nettopp denne som Juicy Couture prøver å innkapsle og utleve. Derfor er merkets kjennetegn det kule, det energiske og det morsomme. Parfymene kommer alle i flotte og iøynefallende flasker, laget for de kick ass-jentene som vil ha det hele.


Fargerike kvinneklær


Leter du etter det ultimate antrekket for en natt på byen eller et perfekt antrekk for hverdagen? Juicy Coutures har også en rekke andre plagg utover den klassiske velurdressen i sortimentet. Klesutvalget for kvinner kommer også i med en stor variasjon av trykk, farger og snitt. Fra klassiske jeans og bukser til kule overdeler som er designet til å mikses og matches sammen på tvers av kolleksjonen.

Kombiner favoritt-toppen din fra Juicy Couture med et par slitte jeans for et lekent utseende, eller fremhev femininiteten med en detaljrik og unik kjole. Plaggene i kolleksjonen kommer i både nøytrale og livlige farger, men du finner også spennende trykk og mønster.

Se lekker ut i et heftig antrekk for enhver anledning når du handler Juicy Couture fantastiske utvalg av dameklær. Enten stilen din er feminin og romantisk eller retro, er Miintos virtuelle hyller fylt opp med et blendende utvalg av plagg fra Juicy Couture i uforglemmelige farger, design og trykk.


Flotte kjoler


Oppnå ditt mest fantastiske utseende til nå med Juicy Coutures utvalg av romantiske, feminine og iøynefallende kjoler. Juicy Couture -kjoler er like allsidige som alle våre motebevisste kunder. Med deres design fra spennende kjoler med kule trykk og detaljer til uformelle kjoler, vil enhver kvinne finne et stiluttrykk som passer til seg selv.

Prøv en hipp kjole for et unikt antrekk som garantert vil skille seg ut i mengden, eller gå for en mer nedtonet kjole med et klassisk design for et elegant og stilfullt utseende. Miintos utvalg av kjoler fra dette eksklusive motemerket vil ta deg fra uformell til pyntet på et blunk, så nøl ikke med å sikre deg noen skatter til garderoben.


Stilfullt tøy til uformelle hverdager


Et komfortabelt antrekk behøver ikke å være synonymt med kjedelig. Med deilige plagg, slik som velurbukser, velurgensere, topper og fargerike joggedress-sett, kan du se moteriktig ut også på avslappende dager. Sprit opp hverdagen med behagelige klær i friske farger, som vil gi deg et stilig utseende uansett hvor du går. Ved å bruke lyse, dristige farger vil du umiddelbart føle deg mer utadvendt, levende og engasjert med omverdenen, samtidig som du vil utstråle godt humør og selvtillit. Så tre ut av komfortsonen med lekkert og fargerikt tøy fra Juicy Couture for et ekstravagant antrekk.


Lekre klokker og tilbehør


I Miintos utvalg av Juicy Couture finner du i tillegg et hav av lekre klokker og annet spennende tilbehør som raffinerte vesker og tilbehør til håret. Det er utrolig hvordan tilbehør kan heve både stilen og selvtilliten. Utforsk vårt nydelige utvalg av klokker og annet tilbehør fra Juicy Couture for å finne den perfekte prikken over i-en for ethvert fabelaktig antrekk. Uansett om du trenger en iøynefallende klokke med glitrende detaljer til jobbantrekket eller en populær scrunchie til håret eller armen for å gi liv til et uformelt antrekk, finner du lekkert tilbehør fra Juicy Couture som nok skal passe til dine behov. Legger du til en kul veske eller klokke på antrekket ditt, vil det garantert heve stiluttrykket på en enkel og elegant måte.


Juicy Couture fra topp til tå


Juicy Couture gir deg et bredt utvalg av sko til forskjellige anledninger – du finner alt fra uformelle sneakers til mer klassiske skinnsko med lekre detaljer. Et par nydelige sko kan virkelig heve antrekket og gi det et ekstra moteriktig løft. For det helt ultimate utseende vil en hatt fra Juicy Couture store utvalg av hatter virkelig gi deg det ultimate utseendet fra topp til tå. Legg til en leken hatt på et gjennomført antrekk, og du vil ha et antrekk som andre vil beundre. Velg farge og stil på skoene og hattene dine etter hva som passer til humøret ditt, og du vil umiddelbart få et mer spennende stiluttrykk med blikkfang.

Fjern alle filter

Juicy Couture

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.