Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

JULIE JOSEPHINE

Hvis du gjerne vil ha klassiske basisklær i den aller fineste kvalitet og den aller beste passformen, så er Julie Josephine et perfekt merke for deg. Merkets ambisjon er å tilby vakre basisplagg i høy kvalitet med perfekt passform, alt fra den klassiske T-skjorten til den perfekte hvite skjorten.

Når man skal lage et produkt med perfekt passform, så er det selvfølgelig viktig med godt design, men man må ikke undervurdere betydningen av gode materialer i høy kvalitet. Nettopp derfor bruker Julie Josephine blant annet italiensk bomull og merinoull i kreasjonene sine. Hvis du er en som både er motebevisst og kvalitetsorientert, så er dette norske merket noe for deg.


Enkelt og eksklusivt


Kvinnen bak dette merket heter Julie Josephine Blystad, og hun hadde en drøm – en drøm om å lage den perfekte hvite T-skjorten. Det var ikke en umulig drøm, men selvfølgelig en vanskelig drøm som det skulle mye innsats og slit til for å realisere, men det gikk! Hun har realisert sin drøm, og den perfekte T-skjorta har fått selskap av andre flotte basisplagg som fungerer like flott til hverdag som til fest – og i alle andre anledninger.

Du har kanskje sett klær fra Julie Josephine før i butikkene. Det er perfekte hvite skjorter som er enkle i stoffet. Det ser ordentlig ut og oser kvalitet og eksklusivitet, men uten å være prangende. Konseptet er nemlig å lage fantastiske basisplagg i toppkvalitet med godt snitt slik at klærne sitter perfekt på kvinner. Fokuset ligger dessuten på god kvalitet, og en av målsetningene til firmaet er å vise hvor flott man kan bli i italiensk bomull og merinoull.


Mål om å bli Skandinavias favoritt


Klær fra Julie Josephine Blystad kan i dag kjøpes mange forskjellige steder i Norge, og målet er å ha over 50 butikker, slik at kvinner over hele Norge lett kan få tak i basisplagg av høy kvalitet fra dette norske merket. Det stopper likevel ikke der, for målet er å nå ut til kvinner i hele Skandinavia, og bli det foretrukne stedet man kjøper T-skjorter og skjorter.


Om hvordan det hele startet


Josephine hadde som sagt en drøm om å skape den perfekte T-skjorten, noe hun har klart å gjøre for flere år siden. Selv er Josephine utdannet økonom, så hun fikk litt hjelp med å få ideen ned på tegnebrettet. Hun begynte med en T-skjorte som skulle sitte fint på kroppen, og ikke være for gjennomsiktig – ermene skulle også være flatterende lange. deretter laget hun en flott skjorte som satt godt, og som man følte seg fin i til enhver anledning. Det hele er holdt helt enkelt, uten at det overhodet blir kjedelig. Som hun selv sier, så kan man gå et annet sted hvis man heller vil ha basisplagg med blomster og mange forskjellige farger.

Det som er Julie Josephines store fordel er at hun designer klær som enkelt kan pyntes masse eller lite. Hvis du har lyst til å være litt crazy, så kan du for eksempel bare ta på deg en rød blazer over t-skjorten, eller ta på deg et par fargesprakende bukser. Skjortene kan brukes sammen med jeans om dagen og sammen med et skinnskjørt om kvelden. Basisplagget fungerer så utrolig godt sammen med alle andre plagg, fordi de er designet med enkle snitt som gir en perfekt passform. Dermed er klærne med på å fremheve de mer dristige plaggene, samtidig som de fremhever den kvinnelige figuren og skaper en fantastisk silhuett.

Fjern alle filter

julie josephine

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.