Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JUNYA WATANABE

Junya Watanabe er en japansk motedesigner kjent for sin avantgarde-stil; spesielt hans utforskning av nye skjærekonsepter, hans geniale innkjøp av stoff og innovative draperingsteknikker. Hans unike kolleksjoner bærer preg av mønstre og kreative print som hever ethvert antrekk. Dette merket henvender seg til den lekne, men moteriktige mann og kvinne som elsker å fremheve personlighet med stilen.

Junaya Watanabe har en kul og kreativ estetikk som er kjent for å bruke dristige farger og iøynefallende og unike mønstre. Merket er spesielt kjent for sin kolleksjon av grunnleggende klær slik som T-skjorter, jeans, gensere, bukser, jakker, kjoler, skjørt og lekent tilbehør slik som blant annet vesker og briller. Er du til en mer utfoldende stil er dette merket perfekt for deg. Bla gjennom Miintos utvalg av Junaya Wanatabe-klær, tilbehør og sko til både kvinner og menn.


Et merke som fremhever et godt humør


Det lekne designet til Junaya Watanabe er designet for å bli mikset og matchet for å fremheve et godt humør. Utvalget av klær med deres unike utseende og kreative design gir et kraftfullt stiluttrykk hvor du bare kan slenge på deg et plagg og være sikker på at du uansett vil se kul og moteriktig ut. Du finner også et bredt utvalg av kult tilbehør for å fullføre utseendet. Alt fra retro-solbriller til signaturvesker og stilige hatter.


Fullfør stilen med en hatt


Savner du prikken over i-en til antrekket ditt? Topp stilen med en hatt fra Junaya Watanabe. Bla gjennom utvalget her hos Miinto og finn din neste favoritt. En hatt kan virkelig heve et ellers hverdagslig antrekk og på en enkel måte få deg til å se selvsikker og ungdommelig ut. Gjør deg klar til festivalen eller til sommerferien med en stråhatt med unike detaljer fra Junaya Watanabe. De vevde stråhattene øker kvinners chic-faktor til 100, mens den gir menn en meget kul vibb. Kjøp stråhatter fra Junaya Watanabe og få deg et nøkkelhodeplagg som vil kunne løfte antrekket til nye høyder.


Lekre skjørt til kvinner


Et skjørt gjør deg klar til en hvilken som helst anledning. Du finner alt fra nydelige ensfargede skjørt til mer unike skjørt i spennende farger og innovative draperingsteknikker. Du finner garantert et alternativ for deg og vi er sikre på at du vil finne et lekkert skjørt som passer til mange forskjellige situasjoner.

Et skjørt kan virkelig sette en moderne vri på klassiske snitt. Se utvalget av skjørt i kreative design, deilige materialer og friske trykk fra Junaya Watanabe. Pass på at du omfavner de siste trendene med Junaya Watanabes iøynefallende utvalg av enkle skjørt, så vel som motemerkets skjørt- og kjolestiler med unike teksturer, i silke eller med print. Kjøp et snitt og en størrelse som passer deg, og ha det gøy med å oppdage uendelige måter å style skjørtene på med Junaya Watanabes utvalg av spennende T-skjorter, gensere og topper.


Finn trykte favoritter fra Junaya Watanabe


Junaya Watanabe er virkelig kjent for plagg med print som gjenskaper det pulserende livet og kreativiteten i Japan. Klær med print skaper interessante antrekk og kan brukes til alle sesonger. Velg en kortermet topp med print om sommeren og kombiner det med et skjørt, shorts eller et par bukser for en avslappet sommerstil. Til våren kan du kombinere en genser med print med et par kule beige bukser for et enkelt og stilrent vårutseende. Legg til en jakke, et skjerf og noen varme sko og du har et iøynefallende antrekk som også passer til kaldere høstdager. Klær med print er en enkel måte å fremheve et antrekk på og gjøre det mer spennende på, på en enkel måte. Det gir umiddelbart mer form og farge på stilen. Med print kan du mikse og matche, samt leke med farger som du selv ønsker.


Lekre og lekne sko til damer og menn


Du har spikret antrekket ditt, nå er det bare fottøyet som gjenstår. Det er her vårt utvalg av dame- og herresko fra Junaya Watanabe kommer inn. Enten du leter etter hverdagsvinnere eller etter noe mer formelt for føttene, finner du akkurat det du ser etter – uansett stil. Frisk opp garderoben din med Junaya Watanabes utvalg av fasjonable sko, inkludert klassiske og mer overdådige sneakers. Med et klassisk skodesign i en sikker farge kan du legge til et lite snev av gatestil til alle antrekk.


Hev antrekket med et par kule briller


Fang noen solstråler og sett et kult preg på antrekket med vårt utvalg av Junaya Watanabe-solbriller. Fra runde og firkantede stiler til de klassiske pilotbrillene kan du finne din type av merkets motebriller hos Miinto. Lys opp et ellers kjedelig antrekk med et par attraktive briller.

Solbriller har gjort seg gjeldende i motebildet de siste årene og kan med fordel brukes på solskinnsdager både på våren, sommeren, høsten og vinteren. Elsker du gamle, men klassiske ting så finner du et hav av solbriller som tar inspirasjon fra gamledager i nøytrale svarte og brune toner. De ikoniske brillene slår aldri feil og vil være en trofast følgesvenn både i hverdagen, på festivaler og på sommerferien. Et par trendy solbriller kan kombineres med en kul stråhatt for en ultimat gatestil eller kombiner dem med metallkjeder eller smykker i gull- eller sølvtoner.


Finn din nye it-jakke


Med kule jakkefavoritter fra Junaya Watanabe kan du heve et hvilket som helst antrekk. Uansett om du er ute etter en signatur, eller bare noe å «kaste på» når temperaturen synker, finner du det meste av flotte jakker i vårt utvalg av blazere og jakker fra dette anerkjente motemerket. Skap en formell stil med en stilig blazer, eller rund av utseendet med en rutete jakke for den ultimate gatestilen.


Bukser i alle former, fasonger og modeller


Uansett hvilken anledning du har bruk for en bukse til, vil du finne den i Miintos utvalg av Junaya Watanabe-bukser. Du finner alt fra denim-bukser som er høye i midjen i en slitt stil, til mer klassiske og allsidige chinos og bukser som er perfekte til både hverdags, jobb og fest.

Utvalget av bukser fra Junaya Watanabe gjør at du garantert finner en favoritt som sikrer at du alltid har en bukse du kan bruke, uansett hva du skal. Uansett om du er til en stil med en mer slank passform, eller om du elsker den mer posete stilen, finner du alt dette og mye mer hos Miinto.

Fjern alle filter

Junya Watanabe

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.