Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JW ANDERSON

Den nordirske designeren Jonathan Anderson grunnla JW Anderson i 2008, og har siden blitt en av verdens mest ettertraktede designere. Her hos Miinto er vi stolte over å kunne tilby et fint utvalg av fantastiske produkter fra dette ultramoderne merket. Hvis du for eksempel er på jakt etter en ny veske eller hettegenser, så har du kommet til det helt riktige stedet.

JW Anderson fikk oppmerksomhet med en eneste gang. Det var nemlig en gedigen suksess da han lanserte den grundige kolleksjon av tilbehør under London Fashion Week i 2008, kun få måneder etter at han etablerte motemerket. Den utrolige suksessen fra debutkolleksjonen ble møtt av både strålende anmeldelser og ikke minst kommersiell suksess. Det er tross alt salg man skal leve av, og det er flere kritikerroste designere som ikke har kunnet selge produktene sine opp gjennom tiden. Her fikk altså JW Anderson suksess hos både kritikere og publikum, og merket blir i dag regnet som en av Londons mest nyskapende og nytenkende merker.


Prisvinnende design


JW Andersons estetikk og design er en moderne fortolkning av maskulinitet og femininitet ved eksperimenterende silhuetter og utviskning av skillet mellom herre- og dameklær. Dette perspektivet gjorde at merket snart fikk kultstatus, i tillegg til at han ble inspirert til å lansere en mer ren damekolleksjon i 2010. Merkets status innenfor moteverden fortsatte å vokse, og moteredaktører og kjøpere fra hele verden ble enda mer interesserte, noe som har ført til at merket i dag er blant de mest prominente i USA, Asia og Europa.

JW Anderson har utviklet seg til å bli et anerkjent og prisvinnende merke, og kan blant annet se tilbake på priser som «British Fashion Awards for Emerging Talent» i 2012 og «The ew Establishment Award» i 2013. Dessuten har posisjonen som et av verdens førende merker blitt enda mer forsterket gjennom et partnerskap med LVMH Moët Hennessy. Merket har altså allerede nådd himmelen, og det ser ikke ut til at det har nådd toppen enda.


Lett gjenkjennelige og fulle av karakter


Det er ofte utrolig lett å kjenne igjen design fra den nordirske designeren. Ikke bare på grunn av de særegne silhuettene og den dristige blandingen av det feminine og maskuline, men også på grunn av logoen. Når du for eksempel investerer i en veske fra JW Anderson, så prydes den av en J og en W formet som et anker med en djevelhale. Designene og kvalitetene er i seg selv nok, men med logoen lett synlig signaliserer du som bærer vesken samtidig at du er motebevisst, kvalitetsbevisst og ikke minst oppdatert på hva som skjer i verden.

Det politiske budskapet i designene kan tolkes på mange forskjellige måter, og det er nettopp denne friheten som gjør at klærne aldri blir kjedelige. For er det én ting klærne ikke er, så er det ordinære. Dermed får du et kraftfullt utseende samtidig som du viser verden at du er en kvinne med en sterk personlighet og karakter. Akkurat som klærne fra dette britiske merket, så vil du heller ikke settes i bås.

Fjern alle filter

JW Anderson

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.