Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KAREN BY SIMONSEN

Karen by Simonsen legger stor vekt på grunnelementene ild, vann, luft og jord. Elementene utgjør en stor rolle i alle kolleksjonene, og merket leverer dameklær i sterke og feminine design av høy kvalitet.

Garderoben din får stil i særklasse med moteriktige design fra Karen by Simonsen. Kolleksjonene byr på flotte og feminine stiler, i tillegg til klassiske og innovative fargevalg, grafiske former og detaljer. Når du handler klær fra denne populære, danske designeren er du sikret klær av den aller høyeste kvalitet. Her finner du alt du trenger, både til basisgarderoben og festlige anledninger.


Personlig og tidløst


Det er spesielt de yngre kvinnene som gjort dette spennende merket så populært, og hvis du vil være med på moten så er det helt klart Karen by Simonsen som er det som er mest ”in” for tiden. Blant sortimentet finner du stilfulle og sterke design, slik at du alltid kan føle deg perfekt kledd, til enhver anledning. Det er lagt vekt på identitet, personlig uttrykk og dristighet. Her får du sterke design til sterke kvinner, og du kan vise din helt egen stil, samtidig som du er tidløst og elegant kledd. Merket kan tilby ultimate klassikere i en flott og feminin stil, i tillegg til trendy design med en finger på pulsen. Her får du dameklær som er preget av sterke farger og spennende detaljer, og resultatet er at klærne alltid vil være aktuelle og flotte.


Komfort, passform og kvalitet


Når du velger å handle klær fra Karen by Simonsen, så er du sikret dameklær av virkelig høy kvalitet. Du får klær med myke sømmer, nøye utvalgte materialer og et evig spennende utvalg av trykk i lekre farger. Det beste er at klærne virkelig holder seg, vask etter vask. Likevel er kvalitet selvfølgelig ikke alt, det er noe enhver motebevisst kvinne vet. Passformen er avgjørende for om du føler deg komfortabel i antrekket. Uansett om du velger trendy design eller den litt mer avslappede stilen, så skal komforten være i orden, passformen være perfekt og materialene lekre. Alt dette får du hos Karen by Simonsen. Det er derfor ikke særlig rart at merket har blitt så populært som det har blitt.


Uimotståelige trykk


De mange kolleksjonene byr på massevis av lekre ting til deg og garderoben din, ikke minst uimotståelige trykk som du finner både på toppene og t-skjortene. Her finner du farger, mønstre og statements som piffer opp enhver garderobe og som aldri blir kjedelig. De mange kolleksjonene kan blant annet by på gjennomførte detaljer, flotte snitt og grafiske former. Det er disse spennende detaljene som i høy grad er med til å gjøre disse designene helt unike. Antrekkene dine vil spenne fra det feminine og stilfulle, til det friske eller det avslappede uttrykket med flotte stiler fra denne innovative designeren.


Flotte farger


Farger gir kulør til tilværelsen, og inspirasjonen for designene er hentet fra grunnelementene jord, vann, ild og luft. Derfor finner du mange stilfulle design spekket med flotte farger, som brun, blå, beige, grønn, rød og gult. Du finner også de litt mer rolige og klassiske fargene svart, grå og hvit, og ikke minst feminine farger som rosa og bordeaux. Fargerike kolleksjoner er et kjennetegn for Karen by Simonsen.

Fjern alle filter

Karen by Simonsen

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.