Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Kari Traa (197)

Kari Traa – av jenter for jenter

Kari Traa er ikke bare en av Norges OL-gullvinnere, men også grunnleggeren av en av Europas raskest voksende merkevarer innen treningsklær for jenter. Som utøver i en mannsdominerende sportsgren var det få merkevarer som produserte klær og utstyr designet for jenter. Derfor sydde Kari Traa ofte om blant annet luer fra sponsorer for et mer feminint uttrykk. Det var i 2002 hun bestemte seg for å gjøre hobbyen sin om til en business, og merkevaren Kari Traa var skapt - et norsk sportsmerke av jenter for jenter.

Treningsklær for aktive jenter

Kolleksjonene til Kari Traa har vokst fra å bestå av hovedsakelig luer og hodeplagg til treningsklær, yttertøy og sporty undertøy. Hele sortimentet er feminint, fargerikt og lekent i tillegg til å være av høy teknisk kvalitet. Uansett hva du er på jakt etter av treningsklær vil du finne det hos Kari Traa – komfortable treningstights, topper, bh-er og bager.

Kari Traa Rose ullundertøy

Særlig er merkevaren Kari Traa kjent for sitt Rose ullundertøy og sportsundertøy. I dag er dette ikonisk for den skandinaviske vinteren, og er du på skifjellet vil du garantert spotte det feminine og klassiske mønsteret. I tillegg til flott design, består ullundertøyet av 100% merinoull for best komfort under aktivitet. Blant sortimentet finner du også ulltruser som har blitt en favoritt blant norske jenter på dager i skiløypen eller bakken. På Miinto finner du utvalget fra diverse sportsbutikker over hele landet, som stadig fyller hyllene med sesongens nyheter fra Kari Traa.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG TRENING:

Joggesko

Treningsklær

Treningstights

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

197 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.