Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KARI TRAA

Kari Traa er langt mer enn bare et ski- og sportsmerke. Navnebæreren og designeren bak det norske merket har riktignok intet mindre enn tre OL-medaljer å skryte av, men kolleksjonene fra Kari Traa består av så mye mer enn strømpebukser, jakker og ullundertøy forbeholdt sportsentusiaster. Det er noe for alle, og her hos Miinto finner du et stort utvalg av fantastiske produkter fra denne kjente og kjære norske kvinnen.


Kari Traa - av jenter for jenter


Siden begynnelsen har kolleksjonene utviklet seg til å bli et ekte motemerke med produkter av naturlige kvaliteter og fargerike design. Siden den siste deltagelsen som norsk representant i kategorien fristil ved vinter-OL i 2006, så har Kari Traa benyttet erfaringen og ekspertisen sin innenfor skiklær til å utvikle et merke som i dag omfatter mye mer enn «bare» skiklær til kvinner. For selv om ullundertøy, strømpebukser og jakker fortsatt er viktige deler av kolleksjonene, så har merket utviklet seg til å bli et mer fasjonabelt merke som kvinner i hele Skandinavia bruker daglig.


Lekkert ullundertøy og andre ullprodukter


Kari Traa lager kolleksjoner som er lekne, og som består av klær av fantastisk kvalitet og førsteklasses valg av materialer. Det er nettopp dette som kjennetegner produktene hennes. Nesten alle designene hennes er nemlig laget av det aller beste materialet man kan oppdrive, nemlig ull. Her på siden finner du blant annet et stort utvalg av ullundertøy, strømpebukser og jakker som nettopp er laget i denne fantastiske kvaliteten. Det er likevel ikke bare klær som er skapt for å være aktiv på ski. Det er selvfølgelig mange plagg som er perfekte under skijakken og skibuksene når du er på skiferie. Det er riktig mange plagg fra Kari Traa som kan brukes til hverdag og i helgene når man skal slappe av. Her finner du lekre ullklær som er behagelige å ha på, og som ikke klør. Strømpebukser og gensere er også perfekte under alminnelige klær, hvis du for eksempel skal gå en tur i skogen på høsten eller vinteren. Generelt kan alle ullklærne fra Kari Traa brukes som pene og flotte klær man kan slappe av med når man bare har behov for å ha på seg noe mykt og behagelig.


Kari Traa året rundt


I tillegg til ullkolleksjonene, så er Kari Traa spesielt kjent for behagelige treningsklær og løpeklær til kvinner, hvor komfort og kvalitet er i høysetet. Strømpebukser (eller tights om du vil) og leggings er blant merkets mest populære produkter, og du har garantert sett noen løpere de seneste årene hvor merkets lett gjenkjennelige design har preget bybildet og den norske løpekulturen – spesielt innenfor treningsklær til kvinner. Blant utvalget av jakker, strømpebukser og annet løpeutstyr, finner du også den litt usedvanlige kombinasjonen av ull og svettetransporterende materialer. Det er blant annet dette som gjør at Kari Traa produserer det perfekte treningstøyet for kvinner i vinterkulden. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av flotte design fra vår alles kjære Kari Traa.

Fjern alle filter

Kari Traa

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.