Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Karl Lagerfeld

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KARL LAGERFELD

Den eksepsjonelle moteskaperen Karl Lagerfeld skapte sitt eget merke med klær, sko og tilbehør i helt unike design. Her finner du et vell av flotte detaljer som trykk, volanger og bånd.

Noe av det som er typisk for designene for dette merket er evnen til å heve alminnelige hverdagsplagg og tilbehør opp på et nivå som formelig roper eksklusiv design og god stil. Et nivå hvor selv en kjedelig, grå hverdagsgenser transformeres til et flott statement-plagg som binder hele antrekket sammen. Uansett hva merket designer så kan du forvente at det har noe rått over seg i form av skrifttyper, nagler eller noe helt annet. Karl Lagerfeld klarer nemlig å kombinere Paris-inspirert mote med et skjødesløst og rocka uttrykk. Dette kan få enhver til å misunne merkets evne til å fusjonere det rå og det feminine universet.


Ta litt av legendens innstilling med deg


Til tross for at Karl Lagerfeld døde tidligere i år så inviterer merket deg inn for å møte mannen bak designene. Han var og er et stort ikon innenfor moteverden, og han mente mote handler mer om innstilling og ”attitude” enn detaljene på klærne. Derfor er alle designene fra dette motehuset gjennomsyret av hans syn på verden. For deg betyr det heldigvis at du kan ta på deg den ekte Karl Lagerfeld-attituden når du kler på deg om morgenen.


Flott stil med sko og klær


Med en bluse eller jakke fra dette merket kan du kjapt gjøre noe ekstra ut av garderoben. Det blir lettere å fremheve de feminine og rå sidene dine, og du kan fremheve dem begge samtidig. Du kan for eksempel ta på deg et av merkets rå design, som for eksempel en skinnjakke, sammen med et par feminine jeans for å oppnå et kontrastfullt uttrykk. De mange forskjellige genserne og t-skjortene med trykk kan kombineres med feminine skjørt eller stilige jeans, samt selvfølgelig sko eller ankelstøvler. På den måten får du et perfekt rocka og chict uttrykk, som er helt i Lagerfelds ånd. Selv om det kanskje mest er klær man tenker på når man snakker om dette merket, så er de også kjent for sine design av sko. De oser av femininitet og eksklusivitet, samtidig som de kan brukes både til hverdag og fest. Igjen handler det om hvordan du kombinerer skoene med de andre plaggene og tilbehør, slik at du kan få nettopp det antrekket du ville ha. En ting er sikkert, og det er at du alltid vil være stilig kledd på med klær fra dette legendariske motehuset. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan kombinere de lekre klærne. Her er det bare å la seg forføre av mannen med attitude og omfavne din indre rock-mama!

Fjern alle filter

Karl Lagerfeld

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.