Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Kashmina

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KASHMINA

Kashmina ble etablert i Oslo i 2011 og kolleksjonen består av plagg i 100% ren kashmirull. Hos oss er kvalitet, bærekraftig produksjon og god kundeservice i høysetet. Vårt design har en moderne, skandinavisk silhuett med fokus på komfort og kvalitet. Kolleksjonen vår selges via våre nettbutikker kashmina.no og kashmina.com, samt i våre egne butikker i Norge.

Vi har spesialisert oss på et rent naturprodukt, uten å blande inn andre naturfibre eller kunstfibre. I oppstarten brukte vi lang tid på å finne samarbeidspartnere som kunne levere kashmirull med den kvaliteten vi ønsket oss. Vi samarbeidet med Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO), for å teste kvalitet og renhet på ullen og vi mener at vi i dag har noe av den beste ullen som er å oppdrive på markedet.

Klærne våre designer vi i Kashminas designstudio i Drøbak, mens selve produksjonen foregår hos våre utvalgte samarbeidspartnere i det som er verdens største kompetanseområder for kashmir, Indre Mongolia og Hebei i nord-Kina. Råvaren, kashmirull i alle beste kvalitet, kommer fra Indre Mongolia som er verdens viktigste kashmirprodusent. Alt vi produserer utvikles gjennom unike samarbeidsprosesser der alle involverte bidrar med kompetanse og engasjement.


Elegante og tidløse design


Kashmina er et motemerke som er kjent for sine klær og tilbehør som kombinerer stil og kvalitet. Dette norske motemerket er kjent for klær som designet for å være komfortable, allsidige og enkle å ha på seg, og merket er kjent for sin bruk av luksuriøse ullstoff og for deres elegante, tidløse design. Noen av produktene som Kashmina tilbyr inkluderer topper, gensere, bukser, kjoler og skjerf i deilig kashmir-ull. Her hos Miinto tilbyr vi et stort utvalg av eksklusive produkter fra Kashmina. Se gjennom utvalget og få deg noen behagelige plagg av høy kvalitet.


Skandinavisk stil på sitt beste


I kolleksjonen til Kashmina finner man en ren estetikk i tråd med det skandinaviske motebildet. Kashmina sin stil er preget av enkelhet, funksjonalitet og minimalisme, og er påvirket av de nordiske designprinsippene som prioriterer komfort og praktiske elementer i kombinasjon med et klassisk uttrykk i nøytrale farger. Grunnleggerne bak Kashmina har lagt vekt på å skape komfortable, praktiske og fleksible plagg som passer perfekt sammen med ulike stiler. Den naturlige kashmiren i høy kvalitet som de har valgt å bruke finnes i alle deres klær og tilbehør, og fargepaletten er hovedsakelig preget av svarte og beige toner, men man finner også innslag av en og annen dristig farge.

Kashmina gir deg alt en fullkommen kvinnegarderobe trenger når det kommer til behagelig og lukrativt tøy. Med et bredt utvalg av plagg og tilbehør med rene linjer, i nøytrale farger uten for mange detaljer og mønstre, vil produkter fra Kashmina kunne tilpasses enhver kvinnes særegne smak. Dette merket er virkelig perfekt for kvinner som elsker den typiske skandinaviske stilen, da Kashmina er kjent for sine minimalistiske, stilige klær som er designet for å være enkle å bruke og kombinere med andre plagg, tilbehør og smykker.


Kashmir av høyeste kvalitet


Som nevnt benytter Kashmina seg av den luksuriøse ulltypen kashmir i sine produkter. Kashmir er en type ull som er laget av håret til Kashmir-geiter, som hører til i Kashmir-regionen i India. Denne ulltypen er spesielt kjent for sin mykhet, varme og lange holdbarhet, og anses som et eksklusivt og luksuriøst materiale av høy kvalitet. Når du handler fra Kashmina, får du derfor ikke bare lekre plagg med et moderne design, men du får også plagg og tilbehør som er myke og behagelige å ha på seg. Kashmir føles silkemykt når man har det på, og klør ikke når det kommer i direkte kontakt med huden.

I tillegg til den behagelige følelsen av å ha på seg kashmirklær- og tilbehør fra Kashmina, er denne ulltypen også kjent for sine isolerende egenskaper, noe som gjør Kashmina til det perfekte valget når det er kaldt vær. Kashmir er lettere og mindre klumpete enn andre ulltyper, noe som gjør kashmirklær lettere å ha på seg under flere lag. I tillegg gjør dette de mer delikate til å ha på seg i formelle omgivelser, når du ønsker å se flott ut og holde deg varm på samme tid. Med klær og tilbehør fra Kashmina får du i tillegg produkter som er slitesterke, da kashmir er kjent for å være utrolig holdbart materiale. Kashmina er derfor et perfekt merke for kvinner som verdsetter komfort, varme, holdbarhet og en elegant stil i klærne sine.


Eksklusive kashmir-gensere og cardigans til kvinner fra Kashmina


I utvalget til Kashmina vil du finne et bredt utvalg av deilige, myke og iøynefallende gensere og cardigans til kvinner. Du finner gensere og cardigans i forskjellige passformer og størrelser, i både nøytrale og allsidige nyanser. Kashmina gir deg nydelige gensere og cardigans med både avslappede passformer og mer tettsittende passformer, noe som gjør gensere og cardigans fra Kashmina passende til både formelle og uformelle anledninger. Uansett hvilken modell, farge eller passform du går for, vil en genser eller cardigan fra Kashmina være et behagelig og moteriktig valg, takket være deres trendy, skandinaviske design og behagelige kashmir-materiale. For å toppe antrekket kan du også bla gjennom Kashmina sin kolleksjon av tilbehør, slik som hansker, skjerf og luer som vil holde kulden vekk i vintermånedene og gi deg et fasjonabelt utseende!


Lekre kashmirbukser- og kjoler


Finnes det noe så mykt og delikat som et par kashmirbukser eller en deilig kashmirkjole? Svaret er nei! Takket være at dette stoffet er så behagelig og fløyelsmykt, med et utrolig eksklusivt utseende, er det vanskelig å ikke elske alle typer kashmirplagg! Kashmina sin førsteklasses kolleksjon av kasjmirgensere og -kjoler for kvinner inkluderer et rikt utvalg av stiler, farger og snitt.

Ved å produsere bukser og kjoler av kashmir, kombinerer Kashmina virkelig skjønnhet med det praktiske! Og det er heller ikke vanskelig å forstå at dette merket har blitt populært verden over blant motebevisste kvinner! Med en kjole eller bukse fra kolleksjonen til Kashmina kan du se flott ut og holde deg varm og behagelig, uansett anledning. Deres behagelige bukser er perfekte for en rolig kveld hjemme, men kan også fint kombineres med en lekker bluse og et par flotte sko til anledninger utenfor hjemmet. En nydelig kjole fra kolleksjonen kan enkelt pynte opp utseendet, selv om den føles utrolig behagelig å ha på.

I Kashmina sitt utvalg av kjoler finner du en rekke stiler og passformer. Du finner blant annet lange og korte kjoler, samt løse og mer tettsittende kjoler. Blant buksene finner du alt fra modeller med slank passform til mer løstsittende modeller, slik at alle kan finne en passform som passer seg perfekt. Med et stort utvalg av alternativ å velge mellom, vil du garantert finne drømmekjolen eller -buksen fra Kashmina her hos Miinto.


Miinto – For individualisme og bærekraft


Miinto er fokusert på å gi alle muligheten til å fremheve sin individualitet og derfor tilbyr vi en rekke produkter innenfor mote og skjønnhet. Her på siden lar vi deg oppdage nye merker og produkter som passer til din personlige stil og preferanse. I utvalget vårt finner du nøye utvalgte varer og produkter av høy kvalitet. Miinto har gleden av å føre våre kunder til verdenskjente motemerker, slik at alle kan få muligheten til å handle direkte fra anerkjente merker hjemmefra, og få varene tilsendt helt hjem til seg selv!

Miinto også kjent for sitt engasjement for bærekraft. Vi samarbeider med en rekke merkevarer og forhandlere som prioriterer bærekraft i sine produksjonsprosesser, og tilbyr også en rekke miljøvennlige produkter på sin plattform. Når du handler hos Miinto hjelper du oss også med å bekjempe overproduksjon i moteindustrien. Ved å handle fra våre samarbeidspartnere får de muligheten til å selge unna allerede produserte varer, og på denne måten unngås overproduksjon.

Samlet sett er Miinto en populær digital moteforhandlerplattform som tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor mote og skjønnhet, samtidig som vi hjelper våre motebevisste kunder med å oppdage og handle mote som passer deres personlige stil.

Fjern alle filter

Kashmina

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.