Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Kashmina

Kashmina er et norsk merke som tilbyr deilige klær i kasjmirull med et stilrent, skandinavisk design. Ullkjole, ullgensere, lange cardigans og myke bodyer som ikke klør er bare noen av de flotte plaggene du kan kjøpe fra det hippe gründermerket. Ullen er hentet fra Indre Mongolia, og plaggene føles myke og gode mot huden.

Kashmina har et meget stort utvalg av ulike kashmircardigans og gensere, og de fås i ulike modeller med båthals, v-hals, høy hals og rund hals. Fargepaletten er preget av duse og feminine nyanser, samt grått, hvitt og svart. De enkle, men elegante snittene sørger dessuten for at plaggene sitter godt på kroppen, uten å føles hverken for store eller trange.

Historien bak gründermerket

Kashmina så dagens lys i 2011 da Monica Bergem ønsket å utforske motebransjen ved å tilby naturprodukter av høy kvalitet. De har et stort fokus på å tilby ren og god ull fra utvalgte samarbeidspartnere. De blander ikke inn kunstfiber eller andre naturfibre. Merket har samarbeidet tett med Statens Institutt for Forbruksforskning for å finne frem til den rette ullen. Klærne passer ypperlig for kvalitetsbevisste kvinner med integritet som vet hva de vil ha.

Målet til Kashmina er intet mindre enn å bli ditt nye favorittmerke. Ikke bare finner du fine ullgensere og ullkjoler i kolleksjonene deres, men også tykke, deilige kåper, delikate skjerf og varme bukser. Plaggene er enkle å style og kan kombineres med andre moteklær. Høyhalsede gensere passer for eksempel like fint til jeans som til sorte blyantskjørt. Bohemske, flagrende ullkjoler passer derimot ypperlig når du føler deg i det romantiske hjørnet.

Fordelen med kasjmirull

Kasjmirull er svært eksklusivt og føles behagelig ut mot kroppen. Plaggene blir veldig myke og klør ikke. Hvis du har lyst å begynne å klø deg bare ved tanken på å kjøpe en ullgenser, så er dette det rette merket for deg. Ullen er hentet fra de fineste underhudshårene til kashmirgeita som bor i fjellene mellom Kina, India og Pakistan. Underhudshårene holder geita god og varm i ekstremkulden. Hårfibrene er særdeles tynne for å skape en isolerende effekt. Hver eneste geit blir grundig kjemmet og stelt med under pelsfellingen om våren, og pelsen som samles blir forvandlet til disse lekre plaggene fra Kashmina. Geitene børstes forsiktig for hånd, og det er helt trygt og skånsomt for dem. Klærne lages med hensyn til både dyr og natur. Det kreves endel ull for å lage plaggene. Du trenger for eksempel ull fra tre geiter for å lage et stort skjerf.

Het vintermote med kasjmirklær

Hvem har sagt at du ikke kan skru opp temperaturen på motefronten, selv når gradestokken kryper under null? Ullkjoler og ullgensere fra Kashmina er ikke bare varme og deilige, men den tidløse, moderne stilen er perfekt til deg som ønsker deg hete vinterantrekk. Plaggene er vel verdt investeringen, særlig med tanke på den gode holdbarheten. Ullgensere, ullkjoler og andre plagg av kasjmirull nupper omtrent ikke og holder seg veldig fine over lang tid, så sant du vasker dem riktig og behandler dem skånsomt. Rene kasjmirplagg blir faktisk bare finere og mer behagelige med årene.MER INSPIRASJON TIL DAME:

Kjoler

Jumpsuits & playsuits

Skjørt

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.