Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KATRIN URI

Katrin Uri er et motemerke som ble grunnlagt i 1992 og som produserer dameklær. Merket har lenge vært anerkjent som et av de mest respekterte i Norge, og kolleksjonene selges i fasjonable moteforretninger over hele landet.

Klærne henvender seg til kvinner i alle aldre, og spesielt til de motebevisste kvinnene som setter pris på moderne og tidløse design. De streber etter å lage klær av den aller høyeste kvalitet, preget av balanserte farger og en blanding av femininitet og maskulinitet. Målet er at alle disse ingrediensene til sammen skal danne et perfekt balansert produkt man kan få glede av i mange år. Dameklær fra Katrin Uri er ellers også kjennetegnet ved rene linjer og små detaljer, og å vite når man skal legge på og når man skal trekke fra. De arbeider med Mulberry silke av den aller beste kvalitet og den fineste ull, kasjmir, bomull og hør. Det er altså kvalitetsmaterialer over hele linja, noe som understreker at klærne fra dette merket virkelig er produkter av høy kvalitet. Du finner også mange forskjellige plagg med ulike trykk og mønstre, og du kan være sikker på at de ikke er hentet fra andre steder eller plagiert fra andre motehus. Det hele designes nemlig i motemerkets egne designlokaler.


Summer love


I kolleksjonen for sommeren 2019, er det faktisk det åpne og unike landskapet på Jæren som setter rammene og stemningen. Her kan du merke hvordan myke sanddyner, bølgende gress og endeløse strender har inspirert designet av de flotte dameklærne. Kolleksjonen er komplett og består av vakre og tidløse plagg, og silhuettene er en variasjon av romantiske bluser med volanger, løse og luftige kjoler, i tillegg til bias skårede kjoler og skjørt. Skjørtene og kjolene er utrolig deilige å ha på seg, og det lette materialet draperer seg etter kroppens figurer. Alle klærne fra Katrin Uri er lette å kombinere med andre klær og tilbehør. Prøv for eksempel å kombinere stilige jeans, avslappet strikk og en trenchcoat, så blir du en av de mest moteriktige kvinnene på planeten.


T-skjorter med mønstre og farger


T-skjortene har håndmalte motiver og er inspirert av det nordiske landskapet. Fargene er typiske for resten av kolleksjon, med varme nyanser som rosa, oransje og gul. Flere av mønstrene er designet in-house, blant annet to franskinspirerte serier med blomster. Det hele er designet og produsert med en kjærlighet til hvert eneste plagg, og ikke minst til kvinnene som skal ha klærne på seg. Her er det ikke snakk om dameklær som er laget på samlebånd uten noen form for lidenskap, men tvert i mot er det snakk om en glede og en lidenskap for faget og håndverket. Dette ses blant annet i fargene og mønstrene, som er blandet og trykket for hånd.

Fjern alle filter

katrin uri

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.