Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KATTNAKKEN

Kattnakken er navnet på et fjell på øya Stord. Her er grunnleggeren Silje oppvokst, og det var fjellets konstante værskifte som ga henne inspirasjonen til å lage flotte og stilige barneklær. Resultatet er behagelige, slitesterke og funksjonelle design som passer perfekt til aktive barn.

Kattnakken har et motto, og det er at klærne de designer skal være klær som barn kan ha det gøy i. Mennesket bak merket er Silje Vatne Ersland. Hun er en iverksetter, designer, fotograf, og ikke minst produktspesialist innenfor design av barneklær. Silje var ikke helt blank da hun startet firmaet. Hun hadde nemlig vært produktutvikler for flere anerkjente norske merker som Troll company, Reflex og Ugly Childrens Clothing. Til sammen hadde hun over 12 års erfaring før hun begynte på det siste eventyret sitt – Kattnakken.


Holdbarhet er det samme som bæredyktighet


Det som kjennetegner for eksempel en god parkdress, er at barnet skal ha full bevegelsesfrihet, i tillegg til at barnet kan holde seg varm og tørr. Den skal selvfølgelig også være slitesterk. Kattnakken lager alle ytterklærne av kvalitets PU, noe som gjør at de er slitesterke. Derfor er det også bæredyktig, siden det kan gå i arv til flere barn på grunn av den lange holdbarheten. Dessuten finnes det ikke spor av verken fluor eller unødvendig kjemi i klærne.


Funksjonelle barneklær


For å gjøre det til en god opplevelse for barna å gå kledd i barneklær fra Kattnakken, er klærne utstyrt med flere funksjonelle detaljer. Regnbuksene er utstyrt med praktiske og slitesterke fotreimer, slik at buksene ikke kryper opp over bena og regn og kulde stenges ute. Navnemerker og stropper på klærne gjør det dessuten lett å holde orden i garderoben, og med refleksdetaljene vil barna være synlige og sikre i trafikken. Ullundertøyet er laget av 100% merinoull av veldig god kvalitet, noe som gjør at barna går med klærne med glede. Det klør ikke, selv om det sitter helt innerst mot huden, og alt undertøy kan vaskes på ullprogram.


Miljøvennlig parkdress


Mange parkdresser inneholder kjemikalier for å sikre god holdbarhet, men barneklær burde ikke inneholde kjemikalier. Kattnakken er stolte av å informere om at de fremstiller alle barneklærne sine på en trygg og miljøvennlig fabrikk i Bangladesh. Den har flere moderne fabrikkfunksjoner som gjør det lettere for både mennesker og planeten vår. Den er energieffektiv og bruker fornybar energi. Den er dessuten også vanneeffektiv, fordi de bruker systemer som gjenbruker vannet. Det miljøvennlige aspektet medfører mindre CO2-utslipp og et bedre inneklima for medarbeiderne. Det er viktig å nevne medarbeiderne, fordi det er mange fabrikker i Asia og andre steder som ikke tenker på arbeidernes sikkerhet og velbefinnende. Kattnakkens fabrikker er derimot en ergonomisk arbeidsplass, som også er tilpasset handicappede. Det legges dessuten vekt på likestilling og fabrikken har sin egen barnehage, slik at mødre og fedre kan få barna passet mens de er på jobb. Transport er heller ikke noe problem, siden det er gratis buss til jobben for alle de ansatte.

Fjern alle filter

Kattnakken

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.